Токът дойде на затворените четири ГКПП-та

Колите тръгнаха, а от ЧЕЗ твърдят, че токът не е спирал
1
Токът дойде на затворените четири ГКПП-та
Снимка: Булфото, архив

Възстановено е преминаването на автомобили през граничните пунктове "Кулата", "Златарево", "Станке Лисичково" и "Гюешево", информираха от Главна дирекция "Гранична полиция".

Още по темата

От електроснабдителното дружество ЧЕЗ опровергаха подадена по-рано информация, че преминаването през пунктовете е преустановено заради проблеми с електрозахранването на територията на Благоевградска област.

Борислава Луканова от ЧЕЗ обясни, че след незабавна проверка от екипи на дружеството, е установено, че няма прекъсвания на тока на ГКПП-та "Златарево", "Кулата" и "Гюешево".

"Прекъсване поради извършване на възстановителни дейности има единствено на граничен пункт "Станке Лисичково", където се използват юпиеси и след направената проверка от ГКПП-то ни увериха, че работата не е била нарушавана. На другите гранични пунктове не е имало прекъсвания", настоя тя.

Работата на граничните пунктове е нормална. Остава изискването на гръцките власти колите и товарните автомобили да се движат с вериги през граничния пункт "Илинден-Ексохи".

Луканова добави, че обстановката с електрозахранването е спокойна и уточни: "Клиенти без електрозахранване има единствено в област Благоевград. Това са населените места Българчево, Зелен дол, Клисура, Логодаш и Селище, като част от тези селища са с прекъснато електрозахранване в момента. Аварията в момента се локализира и всеки момент ще бъде отстранена", обясни тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: токЧЕЗколиГКПП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Ski skok преди 8 години
Kolko minuti i kolko sekundi pausata bez tok?!:-):-):-)