Пореден протест във Враца заради смъртта на Тодор

Протестиращ: Българите с морал да подкрепят близките на момчето!
16 яну 2016 20:53,
187
Пореден протест във Враца заради смъртта на Тодор
Снимка: Нова тв

Жителите на Враца и тази вечер излязоха на протест, за да поискат справедливост за смъртта на 18-годишния Тодор, който издъхна след спор на пътя.

Още по темата

Близки и приятели запалиха свещи и запазиха минута мълчание в памет на Тодор.

"Въпросите не спират. Излизат постоянно факти за връзки, корупция и познати. За всеки слух си има причина", заяви Ивайло, брат на починалия ученик, цитиран от Нова тв.

 "Дойдох на този протест, защото смятам, че всеки българин с морал трябва да дойде и да подкрепи семейството на момчето. Тези хора трябваше вече да си излежават доживотните присъди", коментира и Иван, участник в протестната акция.

Демонстрантите попитаха защо стават толкова много убийства в техния град и на кого е принадлежал боксът, намерен на мястото на инцидента.

По-рано днес от прокуратурата обявиха, че на обвиняемите, които вчера бяха пуснати под домашен арест, е наложена забрана да напускат страната.

Това стана, след като Окръжният съд във Враца не уважи искането на прокуратурата за мярка за неотклонение "задържане под стража" на Иван Дамянов и Десислав Дамянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
14
 
! Отговори
До 17 преди 8 години
Или хайде да ги оставим младите без контрол. Такива като въпросния сами ще се избият помежду си и пак ще си останем само дъртите. Макар че кои са млади, кои са дърти...
14
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На т.нар бдение за гамена се появи човек на около 50 каза им, че не са прави и че си има съд дето да каже дали побичките са убийци! Тълпата от го наруга и изгони сус закани!Това ли са граждани!? Това нормално поведение ли е!? Нали зпват не на агресията!? А едва не разкъсаха човека щтото не е на тяхната!
13
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е фейсбук поколение! Винаги са прави дори като са криви!
12
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Струва ми се много трудна задачата хем да се опазиш от нападател с бокс, хем да гарантираш неговата безопасност. Не може всички да сме седми дан айкидо, например...
11
1
 
14
 
! Отговори
Tiko40 преди 8 години
Da be mirno stoyalo - ne be chudo vidqlo, yavno horata za mnogo zatapeli da zastavat na stranata na tozi agresiven hashlak
10
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Луд умора няма!Поничките невинни по всишки обвинения!
9
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Друг мъжкар се качил на такси обиждал шофьора ,искал и да пуши а на слизане го ударил,нервите на водача на таксито не издържали и му играл едни ножки,та сега пак имаме *** то детето пострада,детето не е такова
8
1
 
45
 
! Отговори
Разума преди 8 години
За да решиш такъв случай справедливо се учи 5г. право в добър университет, после се ходи на стаж, после с конкурс ставаш съдя и чак тогава можеш да правораздаваш. Това че някой самоуки майстори могат да кастрират прасета не означава че бихте ги викнали да ви направят трансплантация на черен дроб нали. Същото е с присъдите дето ги раздавате наедро и категорично.
7
6
 
54
 
! Отговори
бияч с бокс преди 8 години
ако утре някои пиклЮ на 18 ме нападне с бокс, че куцам на пешаходната пътека, и го бавя да се фантазира с новата си рИзачка, аз какво да правя? Искам съвет от организаторите на този измислен протест.
6
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Истински случай от Враца!Момченце ще трябва да ходи на училище в първия си учебен ден, но бащата го няма. Чакат го чакат го с майка му рано сутринта и по едно време оня цъфва на вратата с шише ракия. Момченцето: тате, какво е туй? Бащата: ела да опиташ. Отворил бутилката и детето отпило и казало: тате, абе това много гадно, бе! Бащата: Гадно я, а *** вика , че си правя кефа!
5
4
 
46
 
! Отговори
100 килограмов преди 8 години
Срещу какво протестират? Срещу амфетамините и боксовете ли?
4
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
boksa kade e boksa i koi priqtgel na martviq go pribra
3
3
 
34
 
! Отговори
Разума преди 8 години
Сложните казуси като този нямат просто справедливо решение. Оставете съда да си свърши работата. Делото ще поне 1000 страници. От вестникарски статии нямате как да си изградите обективно мнение за станалото. Страните по това дело не са в състояние да въздействат на съда така че то щесе реши по закон.
2
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Утре някой ако излезе да ви се репчи с бокс в ръка ще искате ли да го подкрепим?
1
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за какво да ги подкрепя близките?че са възпитали агресиявен бияч на пешеходци?