Студ: Деца бежанци с измръзвания в болница

Момче на 10 г. и бебе на 10 месеца с втора степен измръзване
20 яну 2016 08:30,
38
Студ: Деца бежанци с измръзвания в болница
Снимка: Dnes.bg, архив

10-годишно момче и бебе на 10 месеца бяха докарани в хасковската болница с измръзване втора степен.

Пострадалите са насочени към клиниката по изгаряния в Пловдив, съобщава БНР.

Децата са на семейство бежанци от центъра в Харманли. Те са част от групата от 118-те иракчани, които преминаха нелегално границата на 13 януари и бяха открити на остров в река Марица.

Сред бежанците имаше и 60 деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Радослав преди 8 години
Интересно е, че 70% от бежанците са мъже между 20-40 години. Деца не съм виждал, а жени само много рядко. Цял ден ходят на групи от 3-6 човека и се разхождат по улиците, като заемат целия тротоар и плюят по него. Не знам как е в България, но в Кьолн (Германия) е така.. Днес изнасилване, утре някой човек заклан. Тук вече имаше доста случаи на намушкани хора.
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много точно казано 27.Повечето са млади мъже облечени с еднакви дрехи,обути с еднакви обувки,с еднаква сума пари в джоба.Това за какво ви говори?!Всичко е организирано,бавно и полека завземат Европа,а ние им го позволяваме.Следващата им стъпка е да оставят генетичен материал,като нападат жени,които да им родят деца!Нов вид биотероризъм.
22
0
 
3
 
! Отговори
Осведомен преди 8 години
До Просто човекВие бихте ли напуснали ли страната си с бебе на ръце, прз зимата, ако имахте другавъзможност.....................Всичко е режисирано за да дестабилизират Европа. Събират ги, дават им пари и ги пращат. Не можеш да откажеш. За тях децата са щит в похода им към Европа. Имам приятели от българските турци. Когато тръгваха на голямата екскурзия, бащата - 60 годишен мъж плачеше и не искаше да тръгва. И не комунистите го гонеха, а бъдещите ДПС-ари. Е, върнаха се след 3 месеца.
21
0
 
3
 
! Отговори
Гого преди 8 години
До Анонимен25А и като ринат сняг, ще им е топло, няма да измръзват:)
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що не им връчите на тия "бежанци" по една лопата и да ходят да ринат сняг? Тъй де, да си заслужат храната и отоплението. Пък и за да ринеш сняг език не ти трябва, така че нямат оправдание. Млади прави мъже, лежат и чакат, че и золуми правят.
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пуснете я тая новина по някоя световна новинарска телевизия, че дано стигне до повече желаещи да дойдат и се замислят. Защото просто ми писна от тия! Издръжката им, даже без лечението, е колкото 2 пъти пенсията на баба ми, а тя е работила 30 и повече години. А, в същото време тия идват и чакат на готово и не полагат грам усилие да свършат нещо полезно.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да би мирно седяло,не би от замръзване умряло!
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой на сила не ги е карал да идват, риска са поели родители, така че чао. Дано бързо се оправят горките деца, за да могат да се върнат по родните си места
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Турция е по-топло да си бяха седяли там.
15
0
 
7
 
! Отговори
Зиго преди 8 години
В Лом 12-годишна стана майка. Тя и 26-годишната баба го кръстили Сарасвати. В името на българските народности!!!
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Очакваше се. Зимата е люта по нашия край .Но нека избягват да ни вменяват вина. Не ние ги накарахме да дойдат.
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако поне 100 от "гостите" се откажат да дойдат в България, значи си струва да помръзнем.
12
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интегрирането е възможно, само че с болно общество като нашето няма как да се случи... Няма как болният да бъде лечител :(
11
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега дано тия и...ти родителите им разберат, че в Европа зимата е много студена и е най-добре да се заселят някъде па юг, например в някоя друга ислямска държава. А най-добре е да се върнат по родните си места. Там е топло, няма сняг и лед.
10
7
 
10
 
! Отговори
Просто човек преди 8 години
19, самият факт, че в очите ти 10-месечно бебе може да бъде определено като ислямист, говори за изкривено мислене. Колкото до интегрирането, лично аз съм влизала в къщата на много бедно ромско семейство, като казвам бедно, имам предвид, че ми предложиха хляб и шарена сол, а децата си завиваха само с едно тънко одеяло, нямаха чаршафи, спяха всички в една стая. Същите тези 2 деца в момента завършват висшето си образование с отличие - не питай какво им е струвало, и на родителите, и на децата...
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тея наистина са бежанци, щом влачат и децата със себе си.
8
14
 
9
 
! Отговори
Просто човек преди 8 години
Господи, къде живея? Сред какви хора или по-точно ***... Вие бихте ли напуснали ли страната си с бебе на ръце, прз зимата, с риск за живота на всички, които обичате, ако имахте друга възможност... Никое дете не заслужава да живее в глад, студ, страх. Никое! Дано вашите деца винаги са на топло, спокойни и обичани. Но ако нещо застрашава моето, едва ли бих се поколебала... Що за хора сте?! Все пак децата не са изнасилвачи, а до голяма степен зависи и от нас в какви ще се превърнат...
7
9
 
7
 
! Отговори
Некъф преди 8 години
Много хуманизъм в коментарите, много! Озверели хора ей!
6
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какво сега? Да се тревожа за тия, щото имат безотговорни родители? Не, не ми пука! Човек мисли първо за собствените си деца!
5
1
 
50
 
! Отговори
ами преди 8 години
Скоро умряха от студ семейство пенсионери,дъщеря им кри смъртта им няколко дни,защото е нямала пари за погребение!Тези хора съжалявам!