Турски туристи изпълниха Пампорово

Хотелите пълни на 100%, чакат се групи от Румъния, Сърбия...
26 яну 2016 20:45, Анисия Иванова
40
Турски туристи изпълниха Пампорово
Архив: Булфото

Хотелите в Пампорово са почти 100% пълни, а високата заетост на легловата база се очаква да се запази и през февруари.

Преобладаваща част от местата в курорта са резервирани до средата на февруари от ваканционни групи от балкански и европейски пазари.

Около 90 на сто от туристическия поток в Пампорово в момента е от турски клиенти, пристигнали от началото на ваканцията в южната ни съседка от 23 януари.

До 6 февруари продължават двете пикови седмици на посрещане на турски туристи в периода на тяхната ваканция, уточняват от "Пампорово" АД.

Курортът очаква нови групи около румънската и сръбската ваканция, както и за междусрочната пауза за българските ученици.

След 13 февруари пристигат ваканционните групи от британския пазар. Високата заетост на хотелите до края на февруари се залага и от контингент от Холандия и Дания.

Наблюдаващият се повишен интерес към ски курорта потвърждава прогнозата за очертаващ се ръст на туристи през тази зима. Отлични са условията за ски по пистите от връх Снежанка, информират от Планинската спасителна служба.

Пампорово започва подготовка за предстоящото в началото на февруари домакинство на стартове от Европейската купа по ски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
14
 
25
 
! Отговори
Turkish Power преди 8 години
Welcome to Bulgaria..Hos geldiniz!