Откриха благородни елени в двора на Ценко Чоков

Нямал документи за 35-те кошути и елени, които отглеждал
28 яну 2016 15:00,
40
Откриха благородни елени в двора на Ценко Чоков
Снимка: flickr

Стадо благородни елени и кошути са открити вчера в стопански двор в село Галиче при специализирана полицейска проверка, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Враца.

Стопанският двор е собственост на кмета на селото Ценко Чоков. Той не успял да представи документи за произход на стадото от 35 животни, които се отглеждали в двора, както и за ветеринарен контрол.

Съставени са констативни протоколи от служителите на РДГ и териториалното звено на БАБХ, които продължават работата по случая.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудна работа. По тоя край изчезнаха тонове слънчоглед,жито, царевица към Варна и по на изток с кораби. Нито сметната палата се изказа, никой. За елените съм сигурен, че си имат регистрация. Но е така малко прах в очите.
26
0
 
3
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 8 години
Vidyal Elen da vurvi kum doma mu vkushti i Kmeta otvoril shiroko vratata i to jivotnoto vlyazlo vie kak iskahte v EU da vlezem eto tui stavat neshtata.Posle drug elen dokaral malko koshuti na kmeta,kakvo se surdite na kmeta??i tui 35 toi e jivotnovud cholyaka
25
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТО Е ЯСНО ЗА КВО ГИ ГЛЕДА!!!ОНЯ ОТ РЕКЛАМАТА ЕЛЕНКО ВЕДНАГА ЩЕ И НАПРАВИ НА СЪЗДЪРМА !!!! :D
24
1
 
4
 
! Отговори
edinaka преди 8 години
abe toq palq4o kvo go 4akat da si razpravq istoriite ,barzo v kau6a...zaedno s kopeldacite mu...kakvo mi deribeistva v cqlo selo kat pasha....v KAU6AAA BARZO.ELENI SHTE MI GLEDA,,,
23
1
 
12
 
! Отговори
Round-sliced Bulshit преди 8 години
Мани ги елените, кога ще открият благороден КМЕТ?
22
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо никой журналист не говори за потурчването на с.Галиче от Ценко Чоков ами ми разтягат глупости за елените в двора му.
21
1
 
5
 
! Отговори
Чоков преди 8 години
Аз съм наследника на щъркела Чоко от поредицата Чоко и Боко. Едно време я имаше в Дъгата
20
0
 
14
 
! Отговори
Marto преди 8 години
Някой онзи ден го беше написал - Je Suis Ценко. Хайде всички........
19
1
 
13
 
! Отговори
частник преди 8 години
А ся гледайте дали има държава.Стоп.дворове,земи,комбайни.С какви средства е купено.Не може да Вземеш на кредит без залог.
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пабло Ескобар имаше жирафи и тигри така че за тоя условна.
17
1
 
11
 
! Отговори
ehoo преди 8 години
Този си е направил държава в държавата. Сега законната държава да се справи бързо с положението, съд и конфискация.
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе в този край има такива собственици на села ,на здравни служби на училища!Разказаха ми че в село Михайлово директорката разрушила физкултурния салон и го направила на столова ,която е незаконна защото не е разрешена от ХЕИ.А децата няма къде да играят,нямат часове по физкултура а тя препоръчва тихи игри!И никой нищо не може да и каже,защото била издържала конкурса!Училището се руши,двора тъне в бурени.И е само една директорка.Кмета защо да не го прави?Всеки си прави държава в институцията!
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малееее страх!И кво?Има ли и нещо друго или пак ни пудрите мозъка,че други провинения няма?До кога ще се излагате господа разследващи?
14
1
 
19
 
! Отговори
Беселина преди 8 години
За една седмица масови проверки от всички институции това ли откриха?! В двора ли?!?! Някой остана ли да вярва на тази престъпна клика, която ни управлява?!
13
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ОТКРИХА!!!КАТО ЧЕ СА БИЛИ ПОД ЗЕМЯТА!ТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ТАМ И ХОРАТА СА ЗНАЕЛИ,ЧЕ И ПОЛИЦИЯТА Е ЗНАЕЛА,АМА ЧАК СЕГА УЖ ГИ ОТКРИЛИ!!АБЕ ВИЕ НАС ЗА *** ЛИ НИ МИСЛИТЕ???
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не само е от ДПС, ами може и от Местан да е :)Тия като тоя не измреха ли? Не ги ли наместиха вече, или този беше доста далеч от обществения живот, и трябваше да се *** целия, за да се види от къде мирише
11
0
 
28
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Чоков си е направил...президентска държава в едно село.Там той коли и...беси,даже е намерил и стадо елени,явно подарени от друг...президент,за някоя президентска...услуга.Властите както...винаги вървят след събитията,но това е нормално за президентските...държави.Разликата е че при нас,всеки партиен феодал,кмет,областен,или фабрикант-робовладелец,си има държава и до сега няма случай в тези държавици да е проникнал блюстител на закона,за да види как техните...поданници теглят демократично хомота.
10
0
 
14
 
! Отговори
ьььььььььььььььььь преди 8 години
Абе няма ли кой да му тегли куршума на този деребей?Ще го съдят и няма да могат да го осъдят, защото някой велможа го държи на каишка от високите етажи. Затова Бойко се е заел да замаже очите на правоимащите.....
9
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Единият си прави джакузи в офиса, другия си гледа тигър, третия си има ЦЯЛО СТАДО ЕЛЕНИ. Че толкова елени няма в зоопарковете в цяла България взети заедно. Все постъпки на комплексарски мутри. Палячовци. Жалкото е че хората гласуват за тях, дори се и страхуват от тях. Още през комунизъма им се даваше властта на *** на задни части, но не и на кадърните. В днешно време е същата история.
8
1
 
33
 
! Отговори
ДС преди 8 години
Тоя *** и да го разследват все тая - той е ясен. Хората, които му дърпат конците са важни.