Джамбазки избухна срещу блокадата: Глезотия!

Евродепутатът зове да блокираме вноса на гръцки стоки
Обновена: 5 фев 2016 09:48 | 5 фев 2016 09:37,
57
Джамбазки избухна срещу блокадата: Глезотия!
Снимка: БТА

И днес се очаква блокада от страна на гръцките фермери на граничния пункт Кулата – Промахон. На този пункт опашката от чакащи тирове вчера достигна 20 км и в двете посоки.

Късно снощи бе отворен граничният пункт Илинден. Възстановено е движението и през граничен пункт "Петко войвода".

Още по темата

Вчера имаше напрежение на Кулата заради поредния ден на блокада, а наши шофьори спретнаха контраблокада на гръцка територия.

В южната ни съседка вчера имаше и национална стачка, която парализира цялата страна. Стигна се и до сблъсъци между протестиращи и полиция.

"Това е поредна гръцка глезотия. Българските производители понасят много тежки загуби от ситуацията на границата. Поведението на правителството на Гърция е пряко нарушение на договора от Лисабон, който задължава държавата да осигури безпрепятственото движение на стоки и капитали", категоричен е евродепутатът Ангел Джамбазки.

По думите му това, което трябва да направи България в тази ситуация, е да се обърнат към гръцкото правителство и да им кажат, че така няма да се случат нещата.

Според него границата трябва да бъде затворена за всякакви гръцки стоки.

"Отправям въпрос към Европейската комисия какви мерки ще се предприемат за нарушението на Лисабонския договор и какво ще бъде обезщетението за загубите на българските превозвачи. Не може тази глезотия и своеволие да ни се отразява", заяви Джамбазки пред Нова тв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе че и гръците са мързеливи - мързеливи са ! Но че и ние сме глупави че работим с тях - глупави сме !!!
10
3
 
16
 
! Отговори
генерална стачка преди 8 години
Трябва и в България да се организира една генерална стачка. Срещу управляващия режим на агент Буда. За да вдене пожарникаря, за какво става дума.
9
1
 
24
 
! Отговори
Така ли бе преди 8 години
До ХА-ХА-ХА ! Абе отворко, кой ще плаща масрафа на тия хитряги бе? Като чуя българин да защитава гърци и ми иде да по.върна...
8
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя Джинката пак ли се прави на голям петел ???
7
3
 
24
 
! Отговори
От Италия преди 8 години
До Членска карта 7И на мене тоя ми е неприятен, но в случая е абсолютно прав! Я тука помислим какво щеше да стане ако българи блокират границата за гръцки стоки! Щеше да има бити българи в Гърция, отлично ги познавам тия лицемерни мързеливи тарикати що за стока са....
6
17
 
4
 
! Отговори
ИВАНОВ преди 8 години
ДЖАМБАСКИ ,ХИЧ НЕ Е ГЛИЗОТИЯ ТОВА ,КОЕТО СТАВА В ГЪРЦИЯ . ПРОСТО ДЕСНИТЕ КРАДЦИ И РАЗСИПНИЦИ ИСКАТ ДА СВАЛЯТ ЛЯВОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ЖИВУРКАТ НА ГЪРБА НА ДРУГИТЕ НАРОДИ. ТЕ НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА ЗА ТОВА ,ЧЕ ТЕ ДОКАРАХА ГЪРЦИЯ ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ-ПРОСТО СИ ИСКАТ ПАК МИЛИАРДИТЕ ОТ ЕС ,ЗА ДА ПРОДЪЛЖАТ СЪС СИРТАКИТО ! ЩЕ УСПЕЯТ РАЗБИРА СЕ -ДЕСНИТЕ *** СА БОГОВЕ ПРИ СВАЛЯНЕ НА ЛЕВИ ПРАВИТЕЛСТВА ,КАКТО СЕ СЛУЧВА ПРИ НАС. ДАЛАВЕРИТЕ С ПАРИЧКИ ОТ ЕС СА МНОГО СЛАДКИ.
5
11
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
И вместо типично по нашенски да се пенявите и да плюете "мързеливите" гърци, по-добре вземете пример от тях как един народ може да протестира задружно.Вчера ЦЯЛА Гърция беше парализирана !Всички се вдигнаха като един. Нямаше разделение, нямаше противопоставяне на отделните браншове.Кога ще го видим това в България ?
4
26
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Странен "националист" е Джамбазки, както и всички останали от Паричния фронт.Един съседен православен народ протестира срещу тиранията на МВФ и световния псевдоелит, а нашия "националист" се обявява в тяхна защита."Националисти", които подкрепят НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ?Такова животно нема, другарю Джамбазки ! :)
3
20
 
8
 
! Отговори
ГГГГ преди 8 години
ДЖАМБАЗКИ ДА НЕ СЕ ОТВАРЯ НЕ МОЖЕ ДА КАЗВА КАКВО ЩЕ СТАВА ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА
2
3
 
35
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Сори,но в случая е прав!
1
33
 
8
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Какво не сме угодили Господу, че такива твари, като Джамбазки да говорят от наше име!????