Дизел за 170 лв. за без пари – наглост българска

Ямболска бензиностанция, нощта на 18 февруари, кола спира...
Обновена: 22 фев 2016 09:22 | 22 фев 2016 09:14,
39
Дизел за 170 лв. за без пари – наглост българска
Снимка: кадър Нова тв

Поредна наглост от родните пътища. Този път обаче не става въпрос за висока скорост или каране в насрещното, а за зареждане на гориво.

Ямболска бензиностанция, нощта на 18 февруари. Около 2:40 часа нов автомобил спира да зареди. Колата е нова, изглежда скъпа.

"През нощта на 18 февруари автомобил е зареден от наша служителка със супер дизел на стойност 170 лв. по поръчка на лицето от клипа. След зареждането вместо да плати, се качва в колата и потегля с "мръсна газ", разказват потърпевшите през Нова тв.

"Лицето, което се вижда на камерите и поръчва зареждането, е спътник на шофьора. Ето по какъв начин можеш да откраднеш 170 лв. и да останеш безнаказан", пишат от бензиностанцията. 

Служителите на бензиностанцията разказват, че не е имало нищо необичайно в поведението на клиентите. Те били спокойни, дори си поръчали да им бъде налеят от по-скъпия дизел. Автомобилът е бил луксозен и не са подозирали, че няма да платят.

Оказва се обаче, че номерът на колата е бил замазан и служителката на бензиностанцията не е могла да разпознае нищо повече, освен първата буква от регистрационната табела. 

Има информация, че минути преди това колата е била на друга бензиностанция на около 200 метра от тази.

За случая била информирана и полицията, но от бензиностанцията търсят съдействие за разпознаване на наглеците.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
52
 
! Отговори
Work & Travel преди 8 години
На една лятна бригада работих на бензиностанция в САЩ, в малко, курортно градче във Флорида (12 000 жители). Въпреки, че американците плащат гориво далеч по-евтино от нас, крадяха като ненормални. На смяна имахме лимит от 2 кражби. Всичко над това се взимаше от заплатите на тези, които са били на смяна.На друга бензиностанция, на която работеше една приятелка, не караха служителите да плащат кражбите. Там достигаха до 7 на смяна (8 часа).Вие си правете изводите кой с какъв манталитет е.
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименКъм 3 и 9Полисмените нямат право да не реагират и на сигнал за 2 лева, защото това лице може да е осъждано или пък рецидивист, при което сумата е без значение. Обаче .....
12
0
 
16
 
! Отговори
??? преди 8 години
Интересно дали сега собственика на бензиностанцията ще си вземе парите от хората, които са били на смяна тогава и на които вероятно плаща минималната работна заплата?!
11
0
 
19
 
! Отговори
Анон преди 8 години
Собственик на такава кола не би му пукало за 170 лв... Както се чу, колата е била със замазани номера, демек 90% съм сигурна че както горивото така и колата не е била платена хахаххаа...
10
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** редактори!!!Престанете да обиждате България и българите, не обиждайте мен българина дето си плащам всичко.Това е наглостта на конкретен човек.А такава наглост за ваше сведение в т.н. "развити, цивилизовани" страни особено в САЩ я има стократно повече
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
3, Е ДА ДЕ АМА КАТО СИ ГО ИЗДРУСАЛ ТОВА ЗАЩО НЕ РЕЧИ ЧЕ ПОЛИСМЕНИТЕ НЕ ПИШАТ ЗАКОНИ- В ПАРЛАМЕНТА СА РЕШИЛИ ТОВА ЗА МАЛКИТЕ И ГОЛЕМИ СУМИ- ВЪПРЕКИ ЧЕ ТОВА СИ Е ЕДНА МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ- С ДРУГИ ДУМИ НАИСТИНА ЖИВОТ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ.
8
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми това си е форма на протест, кой знае каква помия продават, фрашкана с вода и парафин, пада им се.
7
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЗа два три лева към мобилен оператор може и затвор да отнесеш ,докато тук две минимални заплати иначе не мърдаме.
6
1
 
18
 
! Отговори
тати преди 8 години
Аз пък си мисля че колата е открадната и вече не е в Б-я ! Снощи отвориха границите ! Ако е така - какви 5-лева ? Те пичовете само аванта знаят ! Защо да се набутва да плаща и горивото за доставката !
5
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чудесна, отлична новина. Дано тази практика да стане традиция. Българите имат нужда от масов спорт.
4
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съчувствието към бензинджии е на едно от последните места в дневния ми ред.
3
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що не пишете, че собственика се обърнал към милицията а от там отговорили че това е дребна съма далеч под 2 минимални заплати т.е. 840лв.
2
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ямбол е някъкъв мегаполис,къде ще го откриеш малкия авантаджия.?
1
3
 
31
 
! Отговори
тео. конспирациите преди 8 години
Да намалят малко дизела , и богаташите гледат да не го плащат! Знаете ли колко харчат 500к.с.