Екшън: Българи изпочупиха гръцки трактори

Гърците са бесни, заплашват с нова блокада в 15.00 часа
22 фев 2016 15:49,
146
Екшън: Българи изпочупиха гръцки трактори
Снимка: Булфото

Българи предизвикаха гнева на гръцки земеделци, които са решени отново да затворят границата в 15:00 ч.

Причината - нашенците влезли в Гърция и изпочупили стъклата на трактори.

"В момента пътувам към мястото, зная за инцидента", каза за "Български новини" Янис Туртурас, председател на земеделската асоциация в Серес.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
2
 
! Отговори
Младенов 2 преди 8 години
До Анонимен 129Танковете? Ама и двата ли?
96
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малко им е. Да отиват танковете. Там щом няма държава, да създадем една.
95
1
 
13
 
! Отговори
-------------------- преди 8 години
Да бяха използвали енергията да натрошат канчетата на родните ни дуп---етати!
94
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Супер големи *** сме българите. Кога ще застанем заедно един месец да си защитаваме интереса? Никога. Па даже и недоволстваме, че другите не са с робска психика като нас. И за капак трошим машини, с които хората си изкарат хляба. Е, нема такова гнило племе.
93
0
 
25
 
! Отговори
А ,СТИГА ,БЕ.... преди 8 години
Стига сте гледали все некой......ДА ВИ...... "ЗАЩИТАВА И ОСВОБОЖДАВА"!!!!!!!!!!!!!!!!!ВЪЛКЪТ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА САМ---ЗАТОВА МУ Е ДЕБЕЛ ВРАТА!!!!ЗАБРАНЕТЕ ИМ ВРЕМЕННО ВНОСА НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ....поради "НИСКО КАЧЕСТВО"!!НЕКА ПОСЛЕ СЕ ЖАЛЯТ НА БРЮКСЕЛ И ТЕ...!!!!!
92
5
 
18
 
! Отговори
преди 8 години
Да бяха ем хвърлили и по един бой на пияните гръцки фермере.
91
6
 
30
 
! Отговори
А,бе глупаци... преди 8 години
...затворете границата с Гърция ----за внос на ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ С ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА НИТРАТИ ИЛИ ПЕСТИЦИДИ ---и нещата ще си дойдат на мястото...!ИЗПРАСКАЙТЕ ЕДНА КОМИСИЯ и ЛАБОРАТОРИЯ ОТ БАБХ НА ГРАНИЦАТА ....И ТОЛКОВА!!ЕЛЕМЕНТАРНО Е!!!!!НАПРАВЕТЕ ЗАБРАНАТА "ЦЕЛОГОДИШНА"------ и играта , заспива..ха,ха,хаааааааааааа
90
3
 
9
 
! Отговори
Ама преди 8 години
До смрадлива сганАма в други сайтове пише, че и македонците и италианците са затворили пунктовете си с Гърция.
89
1
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 8 години
До Анонимен 117И за андарти съм чувал и за това как Кантакузин е искал от българите помощ срещу Мурад съм чел. Първо молил цар Иван Александър, ама българите напсували пратениците му на жена и майка и ги изгонили. После молил сръбския владетел Урош, крал Вълкашин и деспот Углеша, ама и те го отпратили с псувни на жена и майка (това буквално пише летописецът). И всички тези умници му рекли, че когато тръгнат турците срещу тях, тогава ще излязат и ще ги разбият. Да-аам
88
6
 
39
 
! Отговори
смрадлива сган преди 8 години
Тази блокада е само на Българската граница. Гърците не са затворили пристанищата и летищата. Това е акция срещу България и те трябва да бъдат наказани!
87
6
 
23
 
! Отговори
мръдна си задника преди 8 години
Сега Българите виновни че Гърците ни провят блокада всяка година.Да удържат счупените стъкла от обезщетенитео дето няма да ни го платят.Това тъпо племе от добра дума не разбира. Трябва да го заболи *** че да се светне. Какво правят на границата един месец. Защо този от Серес идва сега. Какъв го чакаше един месец?
86
10
 
19
 
! Отговори
стефчо преди 8 години
мизерници сме и такива ще си умрем,само Българина е готов да работи за 10 евро на ден и да се надупва на господаря си низко..
85
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви христяни са гърците бе! Най-голямите убийци по Егея, изтриха цели села от лицето на земята. Герника на Пикасо, трева да яде! Ти за андарти чул ли си?!?
84
11
 
14
 
! Отговори
Жоро преди 8 години
Абе, отворковци, не са ви гърците врагове. Имате само един опасен противник, той настъпва с викове Аллаху акбар и завзема Европа и света. Гърците са християни и тази свада по границата е буря в чаша вода. Да не се делим, че знаете какво стана, когато не си помагахме един на друг през 14 век.
83
0
 
11
 
! Отговори
Пословица преди 8 години
Двама се бият, третият печели.
82
3
 
18
 
! Отговори
Гарга рошава преди 8 години
По-добре щеше да бъде гърците да си кибичат кротко като кон на празни ясли. Ние да не внасяме зеленчук и кисело мляко оттам. И да не си изнасяме горите да горят в гръцките камини, че им било влажно и ги кефело да седят край открит огън. Да не хуква родолюбивият народ да си чества националния празник на юг в чужбина. Да не могат оттам да ни навлизат мили, възпитани бежанци. Изобщо, кой истински българин може да недоволства от гръцката блокада!
81
5
 
10
 
! Отговори
Розичка преди 8 години
Ай ся, глупости. Този начин само може да навреди, дори да е платена провокация по политически причини. Умният човек действа умно и ловко, не троши като мигриращ дивак. И постига много повече.
80
9
 
4
 
! Отговори
сещам се преди 8 години
като чета коментиращите ми иде на ума за бай ***:"почна да се удря геройски по влакнатите гърди и извика победоносно: ***! Булга-ар! и още по-силно се удари в гърдите.Горделивият тон, с който изрече тази рекомендация, говореше много; този тон казваше: "Ето го, видите ли го българина! Този е той, такъв е той! Вий сте го чували само, сливнишкия герой, балканския гений! Ето го сега пред вас, цял-целиничък, от глава до пети, в натура! Видите ли какви чудеса е той в състояние да направи!"
79
0
 
10
 
! Отговори
Абе, преди 8 години
Знаете ли какво значи екшън? И не са трактори, а последния трактор. Ама че сте прости
78
2
 
47
 
! Отговори
хм преди 8 години
Всъщност за нас има ли значение дали Шенген и еврото ще паднат.Ние така и не влязохме в тези неща.