Шуменец плати винетния си стикер с по 1 стотинка

Броил ги е 25 минути, от общината - подготвени
12 мар 2016 12:41, Петя Славова
81
Шуменец плати винетния си стикер с по 1 стотинка
Снимка: архив, Булфото

36-годишният Николай Стефанов от Шумен плати винетния си стикер с по 1 стотинка - общо 17, 460 кг. Той занесе в Областно пътно управление в петък следобяд точно 9 700 стотинки, пише "Труд".

Служителите там обаче се оказаха подготвени и не се нацупиха, че трябва да броят. Направо претеглиха тежката торба в близкия плод и зеленчук. Магазинчето "При Сиси" е с адски точен кантар, с отклонение до 2 грама.
 
Николай не е първият платил с монети и пътните чиновници вече са на ясно колко килограма стотинки им трябват. Донесеното от шуменеца се оказа абсолютно точно. Той пък гарантира, че е броил всички стотинки и това му отнело към 25 минути.
 
Събирал ги цяла година от ресто и от приятели. Това е единственият начин за законов протест срещу лошите пътища в България и скъпата винетка, каза мъжът.
 
Поне шест месеца той отсъства от страната, защото работи в Англия. Пътищата в двете държави са несравними в полза на чуждите, категоричен е шофьорът с 14 г. стаж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
2
 
! Отговори
платеца преди 8 години
до анонимния смешен си ти ако исках да накарам някой служител да брой стотинки щях да смеся в торбата стотинки по 1,2,и5
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ведомствен служителТози тарикат заплаща с официален платежен инструмент, не зависимо от номиналът му. Кой си ти, че да го съдиш? Отиди осъди една баба която си купува хляб със стотинки! Поредния ***.
57
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За държавата няма значение с монети, банкноти или електронен превод.Този е глупав човек, който е искал да измъчи касиерите да броят, но те нямат никаква вина!Явно са много по-умни от него, щом са минали само с измерване на теглото ;)Тоя е станал смешен :)
56
1
 
4
 
! Отговори
кардиолог преди 8 години
Карайте колела хора на първо място сме по сърдечни заболявания инфаркти и инсулти при МЛАДИ ХОРА .Ползата за здравето е несъизмерима с всичките ви пари коли или имото.От другия свят няма върнали се .Карайте си колелата хора братя българи!
55
1
 
4
 
! Отговори
cat преди 8 години
До БургасГ-жа Павлова, ой колко меркантилно!Много добре е направил човека даже.
54
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В знак на протест срещу скъпите винетки си карам велосипеда.
53
0
 
8
 
! Отговори
bobo преди 8 години
Е такива животни като нас няма!!!!! Ако си платиш си ***,ако не си платиш пак си ***.....Щом Е ЗАКОННО СРЕДСТВО ЗА ПЛАЩАНЕ какъв е Проблема драги ***?????Аз имам точно 32 кила на жълти стотинки.... И ако се наложи(Всичко може да се случи)Ще ида да си платя с тях.....Нали не съм ги откраднал??Има хора който си броят жълтите стотинки и с тях плащат,това не ги прави по-различни от нас.Просто трябва да се надяваме че няма да стигнем до там.ВСЕКИ САМ ИЗБИРА КАК ДА ПЛАЩА ЩОМ ИМА ЗАКОННИ ПАРИ
52
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и аз ще платя ама с по 1 и две смесени, да видим тогава колко бързо ще е мухаха
51
3
 
8
 
! Отговори
SS преди 8 години
Ама нали си плати,ако ще и с по половин стотинка,ще плаща и хоро ще играе !
50
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Николай Стефанов от Шумен е просто поредния нискоинтелигентен тип! Кой си мисли, че е наказал този ***?
49
10
 
5
 
! Отговори
1 преди 8 години
Защо бързате с тези винетки,делото е на 22.03.2016г.винетките,ведно с герб падат в канала,прочетете малко странична литература,като 'АФЕРА'БГ
48
10
 
4
 
! Отговори
учуден преди 8 години
Да беше казал че в Шуменскла област почтви няма лош път,всички са рехабилитирани от основи.Аман от ревльовци!
47
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това вече се изтърка. В Англия как било, пък в България. 25 минути отделил да брои и да събира месеци наред,вместо нещо полезно за държавата и обществото да свърши. Мрън Мрън Мрън!
46
3
 
10
 
! Отговори
fsd преди 8 години
Проблемът е, че всички са със стойност 1. Теглото на стотинка със стойност 2 не е двойно по-голямо от тази на 1 и ако вътре бяха пуснати неопределен брой стотинки със стойност 2 ще трябваше да ги броят. Въпросът е кому е нужно тази глупост? Голяма промяна на държавата не може да става с кокошкарски протести. Все едно вместо да правят Революция във Франция хората да са протестирали като не се бръснат. Ставаме все по-жалки...
45
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дават ли, взимай. Парите не миришат.
44
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
другият път в различни номинали от 1, 2 и 5 ст
43
0
 
15
 
! Отговори
тТт преди 8 години
Глупости... Дреме й на Лилито кой как ги е платил, нали не ги е броила тя?! Та дали си е платил винетката с по 1 стотинка, нали й влизат у... АПИ-то. България е оазисът на тъпотизми по медии, убеден съм в това...
42
3
 
9
 
! Отговори
Тод 79 преди 8 години
Да започва да събира за зимни гуми !От догодина ще са задължителни май.А затова защо никой не се противи , като за винетките
41
2
 
3
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Предизборните "подараци" искат избивка...
40
1
 
11
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Никакъв протест не е това. Платил ли е винетката, платил е. Дреме им на тях че ще им дадат стотинки, ето,хората се оказват подготвени, теглят парите после както са си така в кесията ще ги занесат в банка и готово. Това не е начин на протест, протест е когато не купува никой!!!!