Правят фитнес на открито за бежанците в Харманли

Спортните съоръжения ще са на стойност 140 хил. лв.
11 апр 2016 09:14,
40
Правят фитнес на открито за бежанците в Харманли
Снимка: архив, Bulphoto

Бежанците в лагера в Харманли ще си имат фитнес на открито, съобщава "Монитор".

За целта ресорната държавна агенция е обявила обществена поръчка, с която търси фирма за изграждането му. Общата сума на търга е близо 140 000 лв.

Със средствата ще трябва да се направят и площадки за мини-футбол, волейбол и баскетбол с пълното им оборудване, на които имигрантите да спортуват.

75% от парите ще дойдат по европейска линия - от Фонд "Убежище, миграция и интеграция", а останалата част от средствата ще бъдат осигурени от националния бюджет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма държава...това е.Осигурете най големия лукс за бежанците ,аизгонихте 15 семейства на военни от блока до бежанския център.За това защо не се похвалят.
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо, никой не провери, колко кандидат-бежанци има реално в Харманли в момента.За 50 човека/ недейте се лъжи по официалната статистика на ДАБ,които ги изкарват повече за да имат работа/ се прави нещо за хиляди лева или и това както храните е обществена поръчка, която трябва да отиде в някой джоб!!!
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А така давайте г-н министър, аз съм от Харманли и искам да Ви попитам моето дете къде да го заведа да спортува и да не плащам че съм безработна??? Някъде в чужбина??? Още едно изгонено българче ???
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ФИТНЕС ЛИ??ЗНАЧИ ИМАТ ЕНЕРГИЯ АЗИАТЦИТЕ ПЪК НИ ПРИМИВАТЕ МОЗЪЦИТЕ ЧЕ БИЛИ ГЛАДНИ..БЕДНИ И ИЗНЕМОЩЕЛИ!А НЯМА ЛИ МОТИКИ..ЛОПАТИ??ПО ЦЯЛ ДЕН ЩЕ МИ СЕ ИЗЛЕЖАВАТ И ДА ГИ ХРАНЯ КАТО БАЧКАМ ПО 12 ЧАСА ЛИ?ПАРИ ЗА БОЛНИТЕ НЯМА А ЗА ТЕЗ *******ИМА!
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв е този свръх луксозен фитнес? Наскоро ми се наложи да разглеждам фитнес уреди най-скъпия комбиниран фитнес уред който намерих беше за 12 хил. лв., най-скъпата пътека беше за 13 хил. лв., най-скъпия кростренажор бе 9 хил., най-скъпия велоергометър е 5 хил. лв., лежанка - 2 хил. за тежести още хиляда пак от най-скъпите, какъв е този фитнес, какво е това чудо!?
26
0
 
14
 
! Отговори
spasov преди 8 години
Къде да тренираме ние,коита искаме?В родният ми град има само едно място с 1 лост и 1 успоредка и то благодарение на един майстор дето я направи!Да не говорим,че има 1 фитнес зала,която ако не бяха двама ентусиясти от града и нея нямаше да има.Така че,тъпънарите да не говорят,че сме млади ,мързеливи и затлъстеле!
25
0
 
11
 
! Отговори
spasov преди 8 години
Напарвете за тях,а за нас кога?Във всеки голям град като ходя много рядко има нова площадка за трениравка,ако намериш някоя ще е полу разрушена от соца!Живях 5г. в Благоевград,там за целият град имаше 4 или 5 площадки,като само 2 от тях предлагаха нещо различно от лост и успоредка.Една от тях разрушиха и нищо,другата в двора на университета ремонтираха с евро пари и след товя направиха платена,1 лв. за студенти и 3 лв. за "цивилни"!!Пълна простотия!После младите били мързеливи и прочие.
24
0
 
4
 
! Отговори
VES преди 8 години
Дали Всеокупният БГ некадарен и марзелив народен представител се усеа какво му мисл;ят избирателите и какво мисляат за маиките им
23
0
 
25
 
! Отговори
възмутена преди 8 години
Пак намериха начин да откраднат някой лев с обществена поръчка. Ще разнообразяват живота на бежанците. Да са в спортна форма, за да могат да правят повече деца, че те за друго не стават. С тези пари можеха да им купят еднопосочни билети към арабския свят. Писна ми от крадли.ви чиновници.
22
1
 
19
 
! Отговори
Петко преди 8 години
Какво пишете бе ? Нали излизахте по улиците и викахте 45 години стигат и времето е наше ? Ето ви вашето време.
21
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако бай Тошо беше жив , тия щяха да спортуват по строежитеи ползата от тях щеше да е взаимна.
20
1
 
8
 
! Отговори
мингиш преди 8 години
Дойде и нашето време!Празник е!Всеки ден.
19
0
 
26
 
! Отговори
фитнесиза българи преди 8 години
За всякакви пришълци,уж мирни,пък после клетки на джихада,троянски кон,тоест,фитнес безплатен.А за българите няма,само платен.За лицемерите от антибългарския хелзински к-ет и защита от дискр-я българите нямат никакви права,права имат само маймуните от бимбинистан...Сорос-Отворено,демек-разтурено,развалено Общество...Лицемери Еврогейци
18
1
 
6
 
! Отговори
С ционистките преди 8 години
До кажете иприоми по техните глави. махлата трябва да бъде уведомена къде отиват парите им за децата
17
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само това нищожно число, на фона на ставащото, би могло да има следното изражение: 140 000 лв. = 2800 надбавки от по 50 лв за най-ниските пенсии; 140 000 лв биха стигнали за ремонт или поне частичен, на някоя крайно нуждаеща се болница. Биха стигнали за подобаващо облекло на близо 1000 полицаи. Вероятно списъка на по-полезното им разходване е безкраен, но е време да станем толарантни първо към себе си и чак тогава, ако можем да помагаме (при добра воля, каквато в случая аз лично изобщо нямам!)
16
0
 
22
 
! Отговори
bez преди 8 години
Тия в ЕС съвсем изпушиха. Да вземат да ги обучават и как да стрелят. Що не им направят уроци по пиано вместо фитнес?
15
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Направете им полигон за военни обучения
14
1
 
34
 
! Отговори
БГ преди 8 години
А баба ми с 250лв пенсия да се чуди как да си купи лекарства?!Ами направете им и публични домове ,че после да разпускат след фитнеса!!И задължително да са безплатни....Made in BG
13
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен най-добрият фитнес е копането. По-добре е да ги заведат да копаят и да допринесат с труд за изхранването си. Аз не желая да изпранвам с данъците си бежанци, а родителите ми да се със 150 лв пенсия.
12
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредна кражба на пари!Навремето в казармата, редувахме бягане с патешко ходене и лицеви опори. Този фитнес бе незаменим и за него не бяха нужни никакви средства.