Да ловиш мигранти със "свински опашки" – кауза или неправда?

Зад профила на Joseph Louis Barrow стои Петър Низамов-Перата
Обновена: 12 апр 2016 13:47 | 12 апр 2016 10:37,
271
Да ловиш мигранти със "свински опашки" – кауза или неправда?
"На днешната хайка за мигранти в Странджа!", пише под снимката на Низамов във Facebook

Мигрантите изскочиха от храстите и ни нападнаха. Това твърди Петър Низамов, който стои зад профила Joseph Louis Barrow, заснел клипа със задържането на нелегални мигранти в Странджа, който доби популярност през последните дни в социалните мрежи.

В бургаските среди Петър Низамов е по-известен като Перата и е добре познат на полицията. Въпреки криминалното си минало, Низамов е член на "Цивилни отряди за защита на жените и вярата".

31-годишният мъж разказа, че е съден два пъти за лека телесна повреда, когато бил на 18 и 19 години. Твърди, че е оставил криминалните прояви зад гърба си и в момента се реабилитира.

Негови познати споделят, че е завършил с пълно отличие Търговската гимназия в Бургас, после завършва право в града, отново с отличие. Към момента, ако съдим от профила му във Facebook, Низамов е докторант в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Още по темата

По думите му заловените от групата бежанци били на по-малко от километър от граничната бразда.

"Те са навлезли незаконно в страната като са рязали от телената ограда. Ние се бяхме разделили на групи по 2-3 души, за да може да покрием по-голям периметър, да сме по-ефективни, защото гората е много обширна. Аз и още две момчета бяхме в едната група", разказа той пред Нова тв.

Низамов допълни, че изведнъж  мигрантите изскочили от храстите и ги нападнали.

"Не се получи бой, получи се сборване. Обездвижихме ги с хватки, без удари и изчакахме другата група да дойде, за да можем да им вържем ръцете, защото буйстваха през цялото време", обясни Перата.

Той допълни, че неслучайно са носили с тях свински опашки. "Ние отиваме, за да следим за нарушители на закона. Те са способни на всичко, трябва да се пазим", посочи Низамов.

"Веднага след задържането се опитахме да се свържем със 112. На това място обаче няма никакъв обхват, вървях повече от колиметър, за да открия, но пак не успях да звънна", допълни Петър.

Затова групата решава да ги изпрати обратно до Турция. "Придружихме ги до половината път, освободихме ръцете им и им показахме пътя обратно към Турция, казва Низамов.

По думите му към момента той и групата му се занимават с разходки по граничната бразда, "следим за нелегални емигранти и за корумпирани полицаи".

"Искаме да постигнем законова промяна като събудим духа на българина, искаме правомощия да задържаме бежанци, наркодилъри, сутеньори - такива с които очевидно полицията от много години не може да се справи", каза още Петър Низамов. 

Преди минути Низамов публикува обръщение в профила си в мрежата, призоваващо към бунт: "Братя и сестри, очевидно нашата власт и подкрепящите я продажни медии са забравили своя български произход и ако не си го припомнят, предлагам да ги научим сами.. и искат да обвинят патриотите, които задържаха нелегалните мигранти в престъпление по НК- незаконно лишаване от свобода. Подкрепете ни! Да живее България......

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
мвр не може да се справи, факт. възможно е да има капацитет и личен състав да го свърши, но не го прави; склонен съм да вярвам, че има заповеди 'отгоре', но резултатите са плачевни така или иначе. хората не се интересуват какво може и би трябвало да се направи на теория, а какво става в действителност. журналистите също имат огромна вина - защо забравиха онзи граничар, който стреля във въздуха и рани афганистанеца, какво ли преживява това момче в момента?
104
0
 
10
 
! Отговори
Край преди 8 години
Интересно - да заловиш и изгониш нелегални имигранти било незаконно а да ги наричаш от три години "бежанци" и практически да забраниш на полицията да пази границата в разрез със всякакви закони и международни договори - това не е незаконно. СЪД ЗА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ които допуснаха незаконни пресичания на границата и не спазват законите на България.
103
1
 
10
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Хващаш Ислямисти.Взимаш им всичките ценности които имат.Обираш ги до шушка.Това трябва да е стимула повече хора да се включват в тези граждански акции.СЛед което по един шут в газа и обратно в Турция да разказват на другите кво ги чака в България.Да си правят сметката!!!!
102
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДЪРЖАВА НЯМА! има територия, на която хората се организират на доброволен принцип, за да се защитят. същото става и по селата и в кварталите. ако продължава така, скоро няма да има парламент и правителство, защото никой няма да им обръща внимание. няма да има и никаква икономика и прираст на населението, докато не се защити правото на живот и собственост, няма да има и пари за заплати, армия, училища, болници. елементарно е, оттам трябва да се почне - защита на хората и собствеността.
101
0
 
6
 
! Отговори
АВИТОХОЛ преди 8 години
Знамето на древните българи е било конска опашка, а на османлиите - свинска опашка.
100
0
 
5
 
! Отговори
до 138, полицая преди 8 години
стига с тези оправдания 'отгоре'!!! имате си синдикати, глави на раменете, някои от вас вероятно са патриоти, излезте и кажете за какво става въпрос, всички ще ви подкрепят. дотук чуваме само 20 заплати и 2 месеца отпуск, за първи път някой споменава, че било нареждано 'отгоре'. хората няма как да го знаят, ако вие не го кажете на глас. всичко друго са оправдания и страх. освен това излезте и кажете дали тези доброволни отряди ви помагат или пречат, и в двата случая ще се намери решение.
99
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЛОВЕТЕ ТУРСКИТЕ КАНАЛДЖИИ И ПО ЕДНА СВИНСКА ОПАШКА И ОБРАТНО.
98
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До FAKTИма ли значение как са ги изпратили до границата с пари или без пари, ограбени или не.Наблегни на следните неща:1. границата не се пази, не че не могат а така им се нарежда;2. нелегалните са в територията на РБ, а в този смисъл не са никакви бежанци а чисто и просто престъпници;3. някой трябва да защитава националните интереси и население било то и криминално проявени;
97
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забелязвам едно много АнтиБългарско поведение в повечето медии в нашата държава. Въпроса е чии интереси те подкрепят. Със сигурност не на България и на Българите.Мигрантите са НАРУШИТЕЛИ, а не бежанци. Тия дето са бежанци и идват от Сирия. Имат документи. Регистрират се на КПП-то и така. Другите нямат работа да преминават. По нарушителите се стреля на месо.
96
1
 
12
 
! Отговори
Българин от Германия преди 8 години
Така задържаните "мигранти" ще споделят приключенията си с приятелите си по Smart Phone,и по този начин ще се намали инвазията към България. Ще разберат, че с Българите не е шега работа - не като немските Гутменшен, и ще заобикалят България. Няма друг начин, щом МВР, гранична полиция и войската не са в състояние да пазят България !
95
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
в правото НЯМА такъв термин 'криминално проявен'. точка на тези милицонерски, политически измислици. или си осъден, или си оправдан, а в 99% от случаите дори не е имало дело! криминално проявена може да е 80 годишна баба, която е наредила домати на сергия без документ за произход, достатъчно е да й запишат името на лист хартия. и спрете да наричате 'бежанци' всичките му афганистанци, пакистанци и сирийци. когато къщата ти гори, не отиваш в друг град, а гасиш пожара!
94
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ги разбирам толерастите оплакват се за едни свински опашки и не искат граждански отряди. Може би искат да увеличим броя на полицаите по границата, които са символ на бруталност сред бежанците? :)
93
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига сте писали глупости,че МВР не можело да се справя с задачите си.Аз съм служител на органите и мога да ви уверя,че МВР много бързо може да се справи с този проблем на границата,но отгоре ни спират.Трябва да ви е ясно,че ние в полицията също треперим от гняв когато разберем,че за пореден път в някое село в България някой ром е пребил,ограбил и изнасилил поредния български пенсионер,но разпоредбите от най високо място са ,че трябва да действаме много внимателно когато става въпрос за ромите
92
6
 
6
 
! Отговори
до 126 РАД преди 8 години
Ами и повечето герои от Национално-Освободителното Движение през 19 век са били криминално проявени и с присъди, но ние ги тачим и почитаме. Нормални покорни хорица няма да тръгнат на бунт.
91
4
 
14
 
! Отговори
Истината преди 8 години
Нека назовем нещата с истинските им имена.1. Щом тези "мигранти" са проникнали в страната ни и не са задържани от полицията, значи охраната на границата ни е слаба или никаква. 2. Ако те /мигрантите/ бяха добронамерени към нас щяха да пресекат законно границата на определените за целта места. 3.Самото навлизане в територията на чужда държава по този начин е престъпление. По добре по този начин да бъдат задържани отколкото да осигуряваме безпрепятствен достъп на терористи в държавата ни.
90
0
 
7
 
! Отговори
РАД преди 8 години
Абе не мога да разбера.Защо тука някои хора са от крайност към крайност!Аз например съм ПРОТИВ МИГРАНТИТЕ и съм ЗА това да бъдат задържани, ако са нелегални, преминаващи незаконно границата. Също така обаче съм ПРОТИВ разни криминални "патриоти" да правят черен бизнес и да се изкарват герои като нарушават закона!На всичкото отгоре все ще се намери някой,който да каже,че който иска да се спазва закона е "толераст". Ами айде като не спазваме закона да почваме всеки да краде... От немотия де
89
5
 
13
 
! Отговори
Стар набор от Сливен преди 8 години
Повече такива патриоти като Петър Низамов ни трябват. Дори смятам да започна да събирам средства да подкрепим финансово новите опълченци - защитници на Родината. Долу нео-либерализма, политическата коректност, глобализма, нихилизма ! Да живее България !
88
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно е че МВР ,нарочно е безсилно срущу тези нахлуващите и единственото което остава заради умишленото безсилие на органите е самозащита и създаването на такива отряди . И в Конституцията е допусната тази възможност .
87
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълни глупости са това, че държавата не може да бази границата. Има ресурса, но няма волята, а и чуждата повеля е друга. Доброволческите отряди ще се умножат дори и да има съботиране от правораздавателните органи - просто никой няма да звъни на 112. Някой все пак трябва да защити българските граждани по граничните райони, а и не само там. Подкрепям.
86
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Светкавичното одобрение на България и Румъния ,довчера непригодни ,за Шенген ще допринесе единствено за увеличаване на потока на нарушителите наречени мигранти .Ако наистина искат мигриране има си съответните начини ,подават молба към съответната страна ,изчакват одобрение ... да ама не . И Европо се пълни със бягащите от Сирия ,идиловци ,канибали от ССА и тем подобни .