4,2 по Рихтер разлюля Нова Загора

Земетресението е било на дълбочина 3,7 км.
Обновена: 18 апр 2016 10:16 | 18 апр 2016 10:12,
29
4,2 по Рихтер разлюля Нова Загора
Снимка: Reuters, архив

Земетресение с магнитуд 4,2 по Рихтер е регистрирано край Нова Загора, показва данни на сайта на Националния институт по геофизика, геодезия и география към БАН.

По данни на Европейския средиземноморски сеизмологичен институт трусът е бул с магнитуд 4,4 по Рихтер на дълбочина 2 км.

Трусът е регистриран в 09.46 часа. Епицентърът е южно от с. Полско пъдарево.

Дълбочината на земетресението е 3,7 км.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я СИ УСПОКОЙТЕ ГЛАВИТЕ...ПРЕДИ ГОДИНИ В СТРАЖИЦА ПОПОВО ПАК ЛИ КЛИМАТИЧНИ ОРЪЖИЯ СА БИЛИ ВИНОВНИ ? ЖИВЕЕМ В СЕЙЗМИЧНА ЗОНА И БОГ ДА НИ ПАЗИ....
20
1
 
6
 
! Отговори
Има преди 8 години
Има кариера в близост до града възможно е да е следствие от нея. преди години в нея имаше много взривове.
19
1
 
5
 
! Отговори
до 17 преди 8 години
дрън-дрънуж сме много модерни и умни през 21 век, а един елементарен конденз ни кара да си измисляме поредните конспирации водещи до масова смърт...който поне малко чете или се е качвал на самолет - знае какви са скоростите, температурите /на двигатели и околна среда/ и защо се получава това
18
1
 
7
 
! Отговори
Новозагорец преди 8 години
Изкара ни акъла, а и бяхме на висок етаж.
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вторичен трус с магнитуд 2,5 по скалата на Рихтер е регистриран в района на Нова Загора. По данни на Геофизичния институт на БАН земетресението е усетено в 10.39 ч., с епицентър югоизточно от Нова Загора, край село Полско Пъдарево, с, дълбочина 4,5 км.
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скоро имаше земетресение,малко по-леко от днешното в района между селата Оряховица и Бр.Кунчеви,които са на около 15 км.западно от Н.Загора. В с.Бр.Кунчеви действа каменна кариера от няколко десетки години.Източно от Н.Загора,ако не се лъжа също има кариера за инертни материали,чийто добив е свързан с взривни дейности.Така че най-вероятно човешка дейност е в основата на тези земетресениа,а не нещо друго!Сами ще се затрием!
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия отвори нова тайна лаборатия, в която вербува едни от най-добрите си учени, които да работят по поддръжката на ново и по-съвършено климатично оръжие. За което намекна преди години самият Владимир Жириновски с думите Ще изчезнат континенти и ще загинат 120 милиона за 15 минути. Не се занимавайте с нас.
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Противно на твърденията, че в Русия климатично оръжие не съществува, а България никога не е и чувала за HAARP преди 90-те години на миналия век, това съвсем не е така. Докато страната ни беше в съветската сфера на влияние, някои от най-изтъкнатите български физици участваха в проекта Сура, първообраз на американските климатични оръжия. Всъщност край Нижни Новгрод в Русия все още стои изследователски център с действащ йоносферен нагревател.
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сура е изследователски център с йоносферен нагревател, разположен близо до град Василсурск, на около 140 км източно от Нижни Новгород, Русия. Предмет на изследванията в Сура са атмосферната акустика, поведението на плазмата на големи височини, промяната на йоносферните течения чрез излъчване на нискочестотни сигнали, процесите в земната магнитосфера и влиянието на Слънцето върху планетата. Комплексът се използва и за нагряване на йоносферата.
12
1
 
9
 
! Отговори
елиаде преди 8 години
България е сеизмична зона и само Господ ни опазва от силни трусове
11
5
 
13
 
! Отговори
стив преди 8 години
Силни земетресения в Япония в Панама/Лат.Америка/ а сега и у нас....Май и Майка Земя вече не може да ни търпи !Прекалихме с безчестието лъжата убийствата насилието на децата содомията.....
10
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руснаците отново тестват Сурата...
9
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Последните дни зачестиха и то доста. И то силните земетресения. Първо беше в Япония, после в Еквадор. Никой не знае какво става под нас...
8
2
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 7 преди 8 години
Из Space Preservation Act 2001 (не приет от Американския сенат!?, ясно защо!)(B) Such terms include exotic weapons systems such as--(i) electronic, psychotronic, or information weapons;(ii) chemtrails;(iii) high altitude ultra low frequency weapons systems;(iv) plasma, electromagnetic, sonic, or ultrasonic weapons;(v) laser weapons systems;(vi) strategic, theater, tactical, or extraterrestrial weapons; and(vii) chemical, biological, environmental, climate, or tectonic weapons.
7
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Земетресения е имало и ще има. Разликата е в това че в наше време започнаха да зачестяват и са с епицентър там където неочакваме. В България земетресенията се предизвикват в повечето случаи с епицентър извън територията ни. Но както се вижда земетресенията започнаха да се появяват и на наша територия. А това е много лош знак че нещо не е наред на територията ни което се крие от народа.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
4.4 е било земетресението, не 4.2.
5
1
 
6
 
! Отговори
иван преди 8 години
още ще има
4
0
 
20
 
! Отговори
8758 преди 8 години
Ямбол също , хем съм на ниско , "казвам си яяяяяя пак минава камион , ама не се чуваше камион " . И въпреки всичко - по-добре слаби / до 5 -та степен / по -често , отколкото някое силно от раз
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен1все пак говорим за 4.2, нормално е да го усетите!
2
10
 
13
 
! Отговори
Нафърфорий преди 8 години
Извинявам се, ама тя мойта е виновна ! Вика, по-силно, по-силно, по-силно...!!! И накрая ква стана..?!