Цветница почерня: Шест жертви на пътя за часове

След сблъсъка при Луковит, тежка верижна катастрофа до Сопот
24 апр 2016 16:36,
84
Цветница почерня: Шест жертви на пътя за часове
Снимка: bTV

Шеста жертва на пътя само за няколко часа на Цветница.

Тежка верижна катастрофа стана следобед на пътя София-Варна, в района на Микре.

При сблъсъка е загинал един човек, има и ранени. Техният брой се уточнява. Всички пътници от катастрофиралите коли са транспортирани в болница.

Още по темата
Движението в района е блокирано. Автомобилите трябва да ползват обходен маршрут: Микре - Угърчин – Сопот, съобщиха от полицията.

Както Dnes.bg писа по-рано жестока катастрофа между лека кола и автобус отне живота на петима души на изхода за Луковит. Една от жертвите е дете.

От полицията уточниха подробностите. По първоначална информация лек автомобил "Фолксваген", със софийска регистрация, се е блъснал челно в автобус на транспортна фирма, пътуващ по линията София-Плевен, на пътя Луковит - София.

Вследствие на удара на място са загинали и петимата пътници от лекия автомобил - трима мъже, жена и дете. Все още не е установена самоличността им. Няма пострадали пътници от автобуса, съобщи БТА.

Причините за инцидента се изясняват. Пътят не е затворен. Патрули контролират движението, има ограничение на скоростта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
2
 
! Отговори
111111 преди 8 години
Пиша, Ви това което е казал говорител на КАТ за да Ви напомня, че "скоростта преди по-време и след празници трябва да падне с от 30% до 50% за да се намаля трагедиите по пътищата у нас". Изявлението е от предаването Сутрешен блок - тема актуална пътна обстановка.
61
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тъмнокожи норвежци са с купена книжканай-вероятно са вдигали джумбиш в колата и са идрусали кючеци на набичена музикаа автомобила се е движил автономно на автопилот като този на гугъл
60
16
 
4
 
! Отговори
Жибор преди 8 години
Не- причината е в далавераджийския манталитет,който наследихме от комунизма-русофилизма: заради него нашите шофьори взимат книжки,каквито не са заслужили. В нормалните страни хората не получават книжки,преди да навършат 21 години,а у нас червенушите дават книжки на 18 годишни младежи с неукрепнала психика и детски манталитет,понеже при комунизма-русофилизма бе на мода експлоатацията на деца.
59
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е то точно тия жертви няват нищо общо с ЦветницаАма нали сайтът е джихадистки
58
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Живеем в някаква абсурдна, паралелна на нормалността, действителност. Ей, хора, съвсем я сбъркахме с това правителство и подмолните фигури в него! Докога ще търпим?
57
16
 
2
 
! Отговори
Щапаров Младши преди 8 години
Българите са изключително смели хора за разлика от другите народи,затова често карат много по-рисковано от тях и съответно си патят повече. Не е лесно да си смелчага- това всеки не го може. Другите народи в сравнение с нас са страхливци- това е причината за тези произшествия,за съжаление.
56
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АБЕ КАКВО ВИ Е ВИНОВНА ЦВЕТНИЦА БЕ???ВИЕ АНТИБЪЛГАРИ И ТОЯ ПРАЗНИК ЛИ ОТРИЧАТЕ ВЕЧЕ?НЕ Е ВИНОВНА ЦВЕТНИЦА А СА ВИНОВНИ *** ПО ПЪТИЩАТА!ПЪК ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ СОФИЯНЦИ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ *** ПО ПЪТИЩАТА!ОСОБЕНО КАТО СИ ТРЪГНАТ НА СЕЛО!
55
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До анонимна.ГЕРБ сложи социолог за министър на МВР. Същата *** проста забрани на полицията да санкционира нарушителите на пътя.Въпрос като за прости гербаджии - кой е виновен за касапницата на пътя?Кой вмириса рибата от към главата?Боко Тиквата.
54
2
 
20
 
! Отговори
Bai Ivan преди 8 години
До анонимна.Виновен е доста параграфи.Водача може да е без свидетелство за управление ,но държавата не го е спряла по никакъв начин например защото е "равен".Може да е с купена книжка ,държавата е корумпирана!Може да има един куп нарушения и да продължава да шофира.Може да е с ниски доходи и да кара стар барутник технически рисков.Може да кара с превишена и никой да не го санкционира или да даде падкуп и прочие!
53
9
 
4
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
Не обвинявайте просто за да пишете нещо. Г-н Борисов не ми е любимец, но каква вина има той за това , че някой е карал с превишена скорост и не е е внимавал?!.Нима той ги е задължил?!.Не зависимо какви са причините нека мъртвите почиват в мир със себе си.Живота ги напусна в най хубавия и светъл празник , който близките ще помнят до *** си.
52
0
 
7
 
! Отговори
1234 преди 8 години
Ти като много умен би трябвало да знаеш ,че правилно се пише "не знаеш" а не както ти си го написал умнико "незнаеш"...
51
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 1234: Напълно съм съгласен. Ти също си толкова ***, че незнаеш кога се ползва Й и кога И.
50
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще има "Народ съд" ОТНОВО!И обвиняем номер едно ще е оня залухавия от село Банкя.
49
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, ГЕРБ не са виновни за катастрофите. По-скоро е обратното. Простотията на българина е обяснението и за тях, и за втория мандат на Бацо.
48
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Селян*дурите като се юрнат по празниците "като невидели" та ............в гробищата!"Весели" празници, провинциалисти глупави.
47
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България има норма на убийства горе долу колкото в ИД, без да има обявена война официално тук
46
3
 
24
 
! Отговори
BG СОРОСОИД преди 8 години
народа е калпав народа ....... НЕ МОЖЕ да караш с 200 по некви смешни пътища и да не защичатш никави знаци и предимства ...... точно нисък интелект ( прос народ ) е в основата на всичко у нас ....не само на катастрфите ..... *** народ - ганиовски
45
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българска пътна действителност:лоши шофьори + липса на наказания = катастрофи
44
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тези които не могат да броят повече от 10 и карат коли все някои друг им е виновен, я господ я правителството, но не знаят какво да правят с десния крак /газ или спирачка/.
43
1
 
21
 
! Отговори
1234 преди 8 години
Ниския интелект на задормилното устройство е пряко свързано с икономическото състояние на страната.Ако направите статистика в нета ще видите ,че най-много загинали на 100 000 население има в бедните държави а най-малко в богатите и развити държави..Така ,че можем да направим извода ,че смъррта на пътищата зависи от хората който управляват държавата.... а това дали са Герб,САЩ,Русия, еврей,масони,извънземни,и т.н е друг въпрос..