Катастрофа направи тапа край Симитли, няма пострадали

Най-натоварено е движението по пътя от Кулата за Благоевград
8
Катастрофа направи тапа край Симитли, няма пострадали
Снимка: Булфото, архив

Катастрофа затруднява изключително много движението при Симитли. Инцидентът е станал на мястото, където се свързват Главен път Е-79 и път II-19, в платното в посока София, съобщава “Фокус”.

Катастрофата е станала между "БМВ" с благоевградска регистрация и "Ситроен" със софийски номера. За щастие при инцидента няма сериозно пострадали, съобщиха от Областното пътно управление.

Заради катастрофата обаче има разлив на масло и на място е изпратен екип, който да разчисти пътното платно. Движението в района на пътнотранспортното произшествие е затруднено.

Колона от автомобили има и в района на Кресненското дефиле. Като цяло именно пътя от Кулата до Благоевград е с най-натоварен трафик към този момент.

От Пътна полиция очакват и  засилване на трафика към столицата и големите градове още в следващите часове. Поради тази причина от 14 до 20 часа ще бъде ограничено движението на тежкотоварните превозни средства над 12 тона по автомагистралите и най-натоварените пътища. Осигурени са две ленти за влизащите в София през Владая.

Пътната обстановка към момента е нормална. От Пътна полиция призоват водачите да шофират с повишено внимание, със скорост, съобразена с пътните условия, да не предприемат рискови изпреварвания и да спазват стриктно указанията на пътните патрули. Осигурено е полицейско присъствие и контрол по главните пътища и възловите места в страната.

Към момента трафикът през граничните контролно-пропускателни пунктове на страната е нормален. По-засилен е на вход през ГКПП - Кулата, но и там няма сериозно натрупване на чакащи превозни средства.

Всички ГКПП работят при пълен капацитет. Осигурен е оптимален режим на работа на служителите на Гранична полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
койчо преди 7 години
Стига с тези ТАПИ бре ТАПА НАРИ! Поредната журналистическа простотия!!!
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе кви "тапи",кви катастрофи...... ето на това по-долу му казвам ТАПИЩЕ и КАТАСТРОФАкато пожелавам да ги стигнете афганистанците."73 жертви при голяма пътна злополука в Афганистан Инцидентът е станал между два автобуса и цистерна на шосе, свързващо Кабул с Кандахар"
5
0
 
1
 
! Отговори
Сериозно преди 7 години
Сериозен въпрос: "тапа" ли се използва вече за задръстване? Явно годинките зад граница станаха много...
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом не е участвал и пернишки гоуф нещата завършват добре!
3
0
 
3
 
! Отговори
Кратунчо преди 7 години
Пак БМВ. Защо ли не ме учудва
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е смисълът на живота за шижаните *** - да "са возят" и да "са блъскат". Примитивна селска нация от уродливи шофери.
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом като няма загинали поне 10 души, за какво изобщо го публикувате това? Че *** са се родили на тази земя, за да се блъскат с ламаринките си, не е тайна за никого, така че каква е ползата от статията по-горе?