Акцията в Благоевград – добре подготвена

Бъчварова отказа подробности, защото операцията не е приключила
10
Акцията в Благоевград – добре подготвена
Румяна Бъчварова. Снимка: архив, Булфото

Доста отдавна и доста добре е подготвена акцията в Благоевград, при която бяха задържани трима души, сред които  и двама полицаи, коментира вътрешният министър Румяна Бъчварова.

Тя отказа да съобщи подробности с мотива, че операцията все още не е приключила.

Още по темата

"Има задържани и наши служители и просто показахме как действаме – безкомпромисно. Няма да кажа на какъв пост са били, нека да приключи операцията, защото тече и в момента", каза МВР шефът.

От пресцентъра на прокуратурата съобщиха, че арестът е заради трафик на жени за проституция, но Бъчварова отказа да потвърди информацията, защото според нея трябва да се докаже каквото и да е обвинение.

"Вътрешна сигурност подготви тази операция, а дали са участвали и колеги на задържаните, ще се уточни", лаконично добави тя.

По думите й обаче непрекъснато се подготвят такива спецакции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До бай Иван--2;Те *** направиха народа ни овчедушен и търпелив. 45 г го принуждавахте да мълчи.имаше песен; Недей танцува рок ще има Джипка .
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен--1;Kога ще осъдят престъпниците *** ?
4
0
 
3
 
! Отговори
Рюхо преди 7 години
Толкова често чета за тоя или ония заловен престъпник, и толкова рядко за тоя или ония осъден...
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудесна снимка на другарката Бъчварова.
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Резултата от вашите спец акции е една голяма НУЛА и преди година Бъчварова говореше същите глупости след като задържаха двама шефове на районни в Асеновград и Първомай ,прокурора тогава говореше врели некипели все едно е разкрил на терористична клетка на ИД -после не можаха нищо да докажат и дори не се стигна до съд поради липса на доказателства .А единия от бившите началници днес дори е общински съветник пита се -за какво е тогава тази вътрешна сигурност ?За да лапат чиновници тласти заплати ли
1
2
 
4
 
! Отговори
бай Иван преди 7 години
До Анонименхе хе... народа е ***, както е казал поета! една пушка да гръмне и ще се изпокрие из мазите и ще чака да го "освободят" :) тия където бегат от държавата ни бегат не заради политиците, а заради овчедушието повсеместно :)