Времето утре: Облачен, но топъл вторник

Максималните температури ще са между 25 и 30 градуса
18 юли 2016 15:22,
0
Времето утре: Облачен, но топъл вторник
Снимка: Reuters, архив

През нощта и утре облачността ще е променлива, над Източна България по-често значителна. На отделни места, главно в планинските райони ще има слаби превалявания от дъжд. През нощта вятърът ще отслабне и утре през деня ще е умерен от северозапад, в Източна България от север-северозапад. Максималните температури ще са между 25 и 30 градуса, съобщиха синоптиците от БАН.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа до умерен северозападен вятър, който по южното крайбрежие постепенно ще се ориентира от изток-югоизток. Максимални температури 25-28 градуса, на морската вода 26-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е предимно облачно и на отделни места ще превали дъжд. Ще духа умерен северен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - около 19, на 2000 метра - около 11 градуса.

В сряда ще има променлива облачност, но вероятността за валежи е малка. Вятърът ще отслабне, ще бъде до умерен от северозапад. Максималните температури ще са между 23 и 28 градуса.

В четвъртък ще е предимно слънчево. Ще има временни увеличения на облачността, по-значителни над Източна България. Температурите ще започнат да се повишават.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари