Намерен между етажите... Кой го изостави?

Полицията във Варна издирва родителите на 7-месечно момченце
Обновена: 22 юли 2016 14:07 | 22 юли 2016 14:00,
132
Намерен между етажите... Кой го изостави?
Снимка: МВР

Историята на няколкомесечно бебе, изоставено между етажите в жилищен блок във Варна, е на път да развълнува България. 

Момченцето е открито преди няколко седмици, но днес полицията в крайморския град публикува снимките му в опит да издири родителите му.

Бебето е на около 7 месеца. То е било изоставено на 24 юни на междуетажна площадка в жилищен блок в района на автогарата във Варна.

Детето е с бяла кожа, сиво-сини очи и кръгло лице. Когато е било изоставено, е било високо 70 сантиметра и е тежало 7,6 килограма. Детето е било в добро здравословно състояние, облечено в сива тениска и дълги сиви панталони.

По данни на полицията, жената, оставила момченцето на междуетажната площадка, е пълна, на около 20-25 години, с бяло лице и кестенява права коса. До момента издирването й в област Варна не е дало резултат.

Хората, които имат информация за жената или за близки на момченцето, могат да сигнализират на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Снимките на бебето са публикувани със съгласието и съдействието на Дирекцията за социално подпомагане – Варна.
 

Намерен между етажите... Кой го изостави?
Снимка: МВР

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още по темата: Варнаизоставено бебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не го давайте в приемно семейство, дайте го на някое семейство да го осиновят- това дете може пак да бъде изоставено от майката. Късмет на красивото бебче!
39
30
 
4
 
! Отговори
от Сандански преди 7 години
Такова нещо може да се случи само във Варна, тук в Сандански никой няма да си изостави детето.
38
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека да не ги съдим родителите, може да им е бил тежък живота, случва се.
37
2
 
12
 
! Отговори
anon преди 7 години
... нека да не съдиме. никога не знаеш какво й е дошло на майката. и да се намери майката- веднъж го е оставила, пак ще го остави. затова.. бита кауза. да се намира едно приемно семейство и да се потулва цялата работа за да не го носи детето този хомот цял живот.
36
30
 
3
 
! Отговори
софиянец преди 7 години
какво да очакваш от варненци...
35
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги съм се чудил колко са недосетливи хората. Разбирам любовта ви към децата, особено на жените с нормалното майчинско чувство, но голям залък *** - голяма дума не казвай. Народна поговорка. Утре някой от вас ще го покоси инфаркт или ще катастрофира /Да не дава Господ/, тогава кой ще гледа изоставените деца на произвола? Недейте така, бъдете по човечни и богоугодни. Никога не хвърляйте камъните първо! А за детето добри хора ще се намерят.
34
3
 
31
 
! Отговори
Ася преди 7 години
Какъв *** трябва да си да оставиш това хубаво дете!!!Защо нещастници, които не се искат децата могат да заченат, а има толкова хора които искат и не могат. Къде е естествения подбор!!!
33
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименади сега, от автогарата, такова беличко - остава бащата холандец да е. я за всеки случай да проверят Интерпол не търсят ли бебе на няколко месеца с кръгло лице, сини очи, чипо носле и без зъби, или да пуснат днк проба за международно издирване на бащата, поне единия си родител да намери, като не могат да проверят списъка с родилките от последните месеци, освен да е раждано скришом.
32
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама да се плякате можете а после ай не се правете на много мили щели го вземат и гледат да бе ай не се правете като по птазниците всички християни и преяждате като прасета по кошеда и великден правите лапета ьокат гледате поредната сапунка и после охлеле малеле ами зимайте го
31
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има и нещо хубава в тази тъжна история - за няколко часа този бебо събра любов в космически мащаби. А ние, възрастните, получихме повод да си спомним, че децата са истинският смисъл на живота. И всичко това след една снимка на изоставено сладурче...колко малко ни трябва...Обичам го това дете!
30
0
 
19
 
! Отговори
Дуле Савич преди 7 години
Аре некой да иде и да пусне документи за осиновяване ве, видело се е, че никой нема да го потърси. Иначе казано, родителите не си оставят малките деца току-така с часове без никаква реакция.
29
2
 
17
 
! Отговори
:( преди 7 години
Това на снимката си е чиста бразилка. Може и крадено да е детето.
28
1
 
41
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
Отивам, припознавам го и го вземам това момченце. Ще си има кака, ще си го гледаме и така. Малко ми е далечко Варна, но тъкмо по пътя ще измисля някаква правдоподобна история какво и как се е случило.
27
0
 
44
 
! Отговори
сашо преди 7 години
срамота, толкова хубаво детенце.Акъла не ми го побира това нещо!
26
2
 
40
 
! Отговори
вики преди 7 години
толкова е хубав. Мила душица. моят син е на същата възраст. Ужасно мъчно ми става като гледам тази снимка. сигурно нямат пари да го гледат, не знам. бих си го взела вкъщи.
25
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като я гледам тази на снимката и като знаем, че е в района на Автогара, най-вероятно е някое айше.
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Неа до 28Споко - имал нужда - олабил се човекът! Слава Богу, само за своя сметка!
23
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Варненка Напълно права сте, но само за случаите, в които изоставящият е с ума си. Не знаем какъв е проблемът на жената, която е изоставила това мъничко съкровище, нека не я съдим твърде сурово - може да се окаже, че тя се нуждае от много по-сериозна помощ, отколкото нейното толкова симпатично детенце!Да са живи и здрави и двамата и дано историята има добър край за всички!
22
21
 
1
 
! Отговори
Васил преди 7 години
Неоправдавам никого, но ми се струва, че този проблем с изоставените деца може да се реши много бързо и не е нужно кой знае какво, пример Чехия там си има такива контейнери до големите болнични заведения след като родителя остави там детето не му търсят отговорност
21
2
 
23
 
! Отговори
Оногондур преди 7 години
Добре че има снимка,иначе тук щяха да почнат едни коментари за един етнос...Иначе,идеята лансирана по-долу,че е възможно негов роднина,който не го желае,да живее в същият блок е доста логична.Дано детето да намери наистина любящи родители.