Жесток сблъсък: Кола помете мотори, двама са мъртви

Мотористите са загинали, автомобилът паднал от мост
24 юли 2016 08:52,
71
Жесток сблъсък: Кола помете мотори, двама са мъртви
Снимка: архив Булфото

Жестока катастрофа стана тази сутрин.

Автомобил блъсна два мотора, мотористите са загинали на място. Колата е била на турски гастарбайтери, съобщи "Нова телевизия".

Трагедията се е разиграла на изхода на Драгоман в посока ГКПП "Калотина", уточниха от МВР.

При сблъсъка леката кола е паднала от мост в района. Шофьорът е оцелял.

Движението по път I-8 е временно ограничено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
13
 
41
 
! Отговори
Darwin Awards преди 7 години
На това в природата му се казва естествен подбор... Като си дойда в България и се убеждавам ,че са останали много малко хора с мозък в тая "държава" . 80% от "шофьорите" карат като безсмъртни.. Жалкото е когато си отиде и някой нормален човек покрай "безсмъртните"Румънците са същите убавци. Спасението са само цивилни полицай с камери и отнемане на книжки, автомобили и глоби над 2-3 хил.лв по снимка/видео
18
4
 
56
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
Разбира се че МПС-то няма никаква вина , спирал е да си почива 15минути на всеки 200км и във никакъв случай не се е опитал да мине пътя от Германия до Турция на "един дъх" ..
17
43
 
21
 
! Отговори
Тракторист преди 7 години
Двама шумопроизводители по-малко !!! Амин !
16
30
 
24
 
! Отговори
Бръчков преди 7 години
Живея на булевард и виждам как карат , като *** , скоро по Тракия както карах със 140 , един *** с мотор ме задмина поне с 200 ....Нека им е за урок !!!
15
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички знаем и как карат гастарбайтерите. Мотористите и гастарбайтерите са винаги виновни.
14
24
 
17
 
! Отговори
До ивамчо 15 преди 7 години
Това е и целия келепир да караш мотор, между колите да избегнеш задръстванията, и мотористите трябва да се пазят но селянина бг или турски първата му реакция е как он че ме задминава я газ...
13
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А дали пък бурката на жената, от вятъра, не се е засукала около главата на шофьора? Тогава алах ли е виновен?
12
21
 
41
 
! Отговори
Иманчо преди 7 години
За съжаление всички виждаме как карат мотористите. Нито един не съм видял да спазва закона и правилника. Ако щете вземете факта дето карат между колите и по разделителната лента. Кой им дава това право?! Никой. Длъжни са да си стоят зад колите в платното. Минати мотористите са виновни. Просто трябва да им се взимат книжките на втория ден след като са ги получили.
11
41
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много добре знаем как карат мотористите!Не бързайте да съдите гастарбайтера
10
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мотористите са заплатили най-високата цена за своето невнимание че са блъснали колата на турския работник.
9
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега най-важното е българският съд да пусне турчето, защото няма опасност да се укрие или да извърши ново престъпление!
8
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има лошо име на мотористите, но до е породено от тъй наречените кафе-мотористи. Това е моториста, който те буди сутрин рано, защото е сложил афтърмаркет тръби, за да качи малко коне. Това е моториста, който кара с къси панталонки и тениска. Това е моториста, който спира точно пред кафето, за да му " върже ". Това е моториста, който кара с 230, на магистралата, а още не може да " ляга ".
7
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имал съм късмета да обиколя малка част от Европа с кола. Макар и за няколко часа в дадена държава веднага си проличава, кой може да кара и кой не. Турците и италиянците не са от добрите шофьори. В Австрия - дясна лента - 110 км.ч. лява лента - 130 км.ч. и се движите като в пакет.
6
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 5 Прав си. Ако отидеш от Русе до Букурещ /80км./ ще видиш поне три коли на КАТ. Наскоро пътувах от Враца до Силистра. Румънски МПС ме изпреварваха нарушавайки всякакви норми.Като се има пред вид ,че колите в Румъния са много по-нови от нашите и като знаят,че е сложно и трудно да ги глобят / закона ни е калпав/ карат както си искат. Прави са. ние не можем да си въведем ред сами. В Румъния за всяко нарушение с глоба ти вземат книжката и я връщат след плащането й.
5
1
 
73
 
! Отговори
Доктора преди 7 години
Работя на Калотина , тази сутрин в 8 часа минах покрай катастрофата, мотористите бяха станали буквално на парчета , тежка гледка ! Първоначално не можахме да разберем какво е станало, но понеже минахме по моста отгоре не видяхме колата която е паднала от моста. Тук през летния сезон всяка седмица става по една зверска катастрофа. Миналата събота беше кола влязла под тир преди Сливница. Тия турци са много опасни като шофьори ! Мир на праха на двамата моториста !!
4
0
 
59
 
! Отговори
Кратун преди 7 години
В Турция се кара на принципа малкият се пази (сам) от големия. Затова турците првят много катастрофи, защото като излязат от Турция и тръгнат да изпреварват, виждат някого насреща и очакват ония да тръгне сам да се крие. Само че "пай, се че ида" не работи.
3
6
 
36
 
! Отговори
Gun преди 7 години
Само господ има правода съди с кола мотор колело каруца тротинетка нещастието идва бързо помислете дали нямате приятел с подобно превозно средство и тогава ръсете простотията си.Бог да ги прости.
2
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог да ги прости!
1
30
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хвани единия, па удари другия. Турците карат изключително опасно, а мотористите са даже по- опасни. Да се трепят един друг.