Подгонен от биячи на пътя: Те смятат, че законите не важат за тях!

Нападателите са за 24 часа в ареста
15 авг 2016 19:45,
56
Подгонен от биячи на пътя: Те смятат, че законите не важат за тях!
Снимка: Dnes.bg

"Показаха ми среден пръст, а след това ме изпревариха и ми препречиха пътя. Слязоха от мерцедеса, единият разби задното стъкло на корсата с бухалка, а другият счупи с крак шофьорското”. Това разказа пред Dnes.bg 25-годишният Каприел Папазян, който беше нападнат с бухалки снощи на кръстовището до Чифте баня.

Още по темата

Пловдивчанинът е новата жертва на агресията на пътя. Два дни след като шофьор разби стъклото на автобус, а водачът го нападна с бухалка, на бул. "Шести септември” отново бе пребит шофьор- този път на "Опел Корса”.

Папазян се връщал от работа с негов приятел, когато на кръстовището до Чифте баня лек автомобил Мерцедес го изпреварил отдясно. За да предотврати катастрофа, подал звуков сигнал с клаксона, което ядосало двете момчета на 27 години от лъскавата кола.

След това двамата подгонили Каприел и започнали да го налагат.

"Имам синини по лицето и по тялото. Това са хора, които изобщо не уважават законите. Смятат, че след като са се качили на по-нова кола, правилата не важат за тях”, коментира момчето.

Нападателите на Каприел ще бъдат съдени по бързата процедура.

"Едното лице с бухалката е счупило задното обзорно стъкло, а другото с крак шофьорското стъкло.”, коментира районният прокурор на Пловдив Гергана Мутафова.

Пострадалият пловдивчанин работи на автомивка и досега не е имал никога проблеми на пътя.

"Никой не е застрахован, защото водачите масово газят Закона за движение по пътищата”, казва младежът.

Категоричен е, че ще търси справедливост и няма да остави нещата да се потулят. Мерките за неотклонение на двамата арестувани биячи ще се гледат в сряда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
На тези млади хора на по 27 години какво им е виновна"народната власт" от 09-09-1944 г. до 10.10.1989 год. Това са демократи,родени, израстнали и възпитани от "демократичната телевизия", от демократичните порядки в РБ.. Ако бяха растнали "под крилото на Партията", ако бяха служили в БНА, поне щяха да знаят,че след такова беззаконие не им мърдат 2-3 гаденке на Белене!! За " съветите" в НМ на МВР няма да говорим! Тия нещастници не знаят какво е болка и какво е силата на закона - това е !!!!
42
0
 
14
 
! Отговори
Картинката в Българи преди 7 години
В България няма закони ! Закон който не е за всички, не е закон !!! Престъпниците пълнят джобовете на правосъдието. Така те крадат пребиват и убиват, тероризират населението в цялата ни страна. Управлението се интересува единствено от сделки и обществени поръчки чрез които най много се краде. Милиони и милиарди потъват в джобовете на политиците. Обслужват монопола и мафията, пълнят банковите си сметки по чужбина , свършва мандата и пак започват да се борят за власт и кражба от народа
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
надгробни плочи има и в сърбия и в гърция особено в сърбия има доста.
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не само в България има надгробни плочи. Виждал съм кръстове и в Квебек, въпреки че в Квебек смъртните случаи са 2,7 пъти по-малко. Иначе всичко, което става е резултат от многото петилетки възпитание в простащина, започнало след 1944г. и продължило след 1989 г. Няма промяна! Едни хора са по-равни от другите.
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Диви, щото са се разпасали като селски кметове. Мислят се за безсмъртни.
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Диви българи. Задминахме всички балканци.
37
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
такива *** наи лесно се оправят
36
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
могат да се оправят само куршум в тиквата и решава проблема
35
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе имаше инициатива"КОЙ",имаше Флашмодове-между другото,даже и тези които ги спретваха и изпълняваха,не им беше мнго ясно за какво става въпрос.Имаше затваряне на Университети,на булеварди и кво ли не още.Само се чудя защо няма една инициатива "Бой по мутрите".Излиза че сме големи говняри ,важаме дами и господа!
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Един от СеверозападаНе свободното притежаване на оръжие ти решава проблема,а закона за неизбежната отбрана! И сега разрешават на читавите да притежават такова.Само че според този закон ако го използаваш в 99,99 % от случаите си в киреча! за това на мутроподобните много не им пука!
33
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 34 Не го дават оръжието, защото е пълно с ***, които ще стрелят наляво надясно. Тези няма да нападат с бухалки,а с пистолети. Или си мислиш, че само ти ще имаш и ще се защитиш ? Това не е игра където да се стреляме. Може да стане страшно ако хората са въоръжени. За пример САЩ.
32
0
 
3
 
! Отговори
чапаев преди 7 години
Законът е за притежание и носене на оръжие.Моето тежи,трудно го нося,е има си тачанка за теглича.
31
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да имаме оръжие. Това ще изравни донякъде шансовете. А полицаите да гледат кой го го използва неправомерно. С останалите житейски ситуации ше се оправим сами.
30
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А решението е просто:Трябва да има закон за мутрите - хванат ли някой в мутренски истории, за 10г му спират достъп до здравеопазване, както и требе им ги спрат.И да видите как набързо мутрите ще се споминат.
29
3
 
25
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Как мислите, ако у народа имаше ЗАКОННО оръжие, и закона защитаваше отбраняващия се, а не нападателя, дали това щеше да се случи? Едва ли ще има луди, да се изправят с бухалка срещу потенциално въоръжен човек. А ако имат и те оръжие-не се знае кой-кого. Обикновено, като видят че човекасрещу тях не се страхува, и е готов да се бие, още повече, ако има и оръжие-омекват, и както казват по нашия край-"склопяват бритвата"...
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Kiko M6Aко мутра колкото си грамотен - хич не се святкай...;)
27
2
 
18
 
! Отговори
читател преди 7 години
Свободно притежаване на оръжие.Подобни дребни случки ще изчезнат за 2-3 дни.И още много друго ще изчезне.Но не го дават оръжието.Защо ли?
26
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Пловдив вечер е дива история. То и денем няма контрол но вечер е никакъв. Излизат разни ***** /звездичките са от мене/. Спокойно може да приберете кибиците по бензиностанциите и без присъда да ги накарате 3 месеца да метат улиците. Ще се радват че са се отървали леко. Също и тези от кръчмите с място за паркиране до 5 метра от заведението. Еееех село, наше село
25
21
 
0
 
! Отговори
Kiko M6 преди 7 години
До крайAs Sam mutra vnimavai as da NE Sam zat teb
24
3
 
16
 
! Отговори
жеко преди 7 години
ама много ревете, трябвало закони, трябвало съд и така нататък, вие не разбрахте ли че сме колонизирани роби, нашата конституция вече я няма, всичко е един театър за да не бие силно на очи, съдиите никога няма да започнат да раздават ПРАВОСЪДИЕ защото това не е начин по който те ще забогатеят, те са независими и защитени, идеята е раята да са подтиснати, тъй като това не може да се прави от полицията , за да не се разваля смисъла на демокрацията то се прави от престъпници