Хайде на евтиното море! Цените падат с 50% през септември

Хотелиерите готвят и пакети за септемврийските празници
Обновена: 21 авг 2016 19:18 | 21 авг 2016 18:58, Камелия Цветанова
51
Хайде на евтиното море! Цените падат с 50% през септември
Снимка: Булфото, архив

По традиция, в последните дни на август се появяват първите отстъпки по хотели и заведения. В голяма част от хотелите по родното Черноморие цените падат от този уикенд. За сметка на това обаче, ако изчакаме и бъдем търпеливи още една седмица, можем да се възползваме от още по-добри оферти, защото ако сега поевтиняването е с 10% до 15%, то от следващата седмица хотелиери свалят цените с до 50%.

В момента легловата база в повечето курортни комплекси по морето е все още пълна почти на 100%. Такава заетост обаче ще има още около седмица и затова хотелиерите бързат да примамят родния турист с изгодни оферти.

"Цената ще бъде по-ниска с около 10-15%. А след първата седмица на септември имаме пакет, който ще бъде за 7 нощувки на цената на 6", посочва Антон Вълчев, управител на хотел пред Нова телевизия. Това се отнася за хотелите с по-висока категория, при ол-инклузив.

Ако обаче бюджетът ни е ограничен, можем да минем на още по-изгоден вариант, но седмица по-късно. Тогава цените ще са с 30% до 50% по-ниски, в зависимост от дните на седмицата. Така двойна стая, с ползване на безплатен паркинг, басейн и интернет, варира от 65 до 90 лева.

Още по-евтин вариант на родното Черноморие са къмпингите. И там са подготвили с до 20 на сто по-ниски цени от другия месец. Отделно родните хотелиери обмислят и пакети за септемврийските празници.

Ако цените и сега ви се сторят високи, може да изчакате до средата на септември, когато голяма част от хотелите ще смъкнат цените с над 50%.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
през септември, не. през октомври заминавам, ама за Испания. евтиния за аероплана / по-евтино, отколкото давам за бендзин за Гърция/, евтини квартири, 100% гаранция за слънчево време, морската вода пи...! аре на Валенция, окпомври там ври, празнуват ...!
36
0
 
1
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
През декември и януари е най-евтино! Някъде се правят ремонти! За всеки случай- побързайте с резервациите ! Интересно е да се наблюдава как ветровете и морето очистват плажовете и природата се възстановява от набезите на "хомо сапиенс"!Наситеният с йодни съединения въздух действува благоприятно върху човешкия дихателен апарат. Самотата на големия плаж стимулира възвишените идеи и гениалните проекти.
35
0
 
2
 
! Отговори
Елена преди 7 години
До Анонимен 31:По-добре да се измия от солта,отколкото от л..на!Не на мен,за камъните 4-5 години вече само в Гърция почивам!Май,май си отчаян хотелиер
34
0
 
1
 
! Отговори
Легендата преди 7 години
Живея във Варна и обиколих тази година курортите надолу като се почне от Обзор, Св. Влас и на юг към Лозенец. Ами за мен повечето хотели даже и на половина не бяха пълни. На три места минах с ваучер за по 35-40 лева на човек на прилична обстановка. Наистина обаче персоналът е ужасен или поне с българите се държи така. Много нелепо.
33
0
 
4
 
! Отговори
Лайнозенчанин преди 7 години
Заповядайте при нас, лaйнata тъкмо втасаха.
32
1
 
4
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Да ама цените падат и в Гърция. Чудя се кое да избера - мръсно море навъсен персонал и кофти обслужване или кристално чиста вода, приятен хотел и перфектно обслужване.
31
0
 
15
 
! Отговори
ААА преди 7 години
а ако изчакаме още 3 месеца до ноември ще ни е направо без пари
30
0
 
12
 
! Отговори
. преди 7 години
Крайбрежието- бетонирано, морето, реките и езерата- замърсени, горите- изсечени, планините- застроени, дивите животни- избити, рибата -отровена...Боже, такава страна ли ще оставим на Лили Иванова ?!
29
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имам наблюдения, че в България на море ходят главно родните бедняци и чуждестранните алкохолици.
28
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 30Българските курорти не свършват с помиярника Слънчев бряг. А пък аз мога да ти кажа защо не ходя и никога няма да отида във Византия. Защото като излезеш от морето и ако не се изкъпеш със сладка вода почваш д се пържиш като цаца от солеността на морето. Защото не ми се гледа гнусен каманак навсякъде. А *** ти ги гарантирам 100% и там. Дезинтерията си я запази за Втората свтовна война. Това, че Византия ти е по-близо е друга работа. Айде лека!
27
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На този, който ми е сложил минуса, ще му отговоря накратко защо ходя в Гърция.Много е просто - там няма мутри, бетон, чалга, ла%на, дизентерия, мръсотия и простотия.Малко по-скъпо ми е, но ей Богу - струва си.
26
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мерси, ама ще пропусна.Предпочитам Халкидики.Все пак не съм поми*ар.
25
9
 
17
 
! Отговори
ъф преди 7 години
да си ядат *** по нашето море. отдавна вече не чувствам България "моя". "Моята България"..... дано фалират ***. В Гърция е и чисто и удобно и безплатно, красиво, девствено.... ***, българските *** и лайнопроизводители и там налазиха, взеха да купуват хотели, мотели и започнаха да бетонират... дано гърците не им позволят повече нищо. ДАНО!
24
11
 
15
 
! Отговори
Благодарско ,бе.. преди 7 години
ПЛАЖА--БЕТОНИРАН!МОРЕТО -МРЪСНО!ЦЕНИТЕ -ПИРАТСКИ!СЕРГИЙТЕ --С ***!УЛИЦИТЕ--ПЪЛНИ С РУСКИ ОТПАДЪЦИ.МУЗИКАТА --ЧАЛГАРСКА!ЕГАТИ КЕФА......ХА,ХА,ХАААААААААААА
23
1
 
23
 
! Отговори
аз преди 7 години
да много евтино ще е да е като паднат градусите на водата и като дойде време за училище и работа тогава свалят цените
22
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТАЗИ ГОДИНА 2 МИЛИОНА РУСНАЦИ, ДОГОДИНА 4 МИЛИОНА РУСНАЦИ! БРАВО РУСИЯ, БЪЛГАРИЯ ВИ ОБИЧА!
21
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма нужда! Да падне с още 50% тогава ще помисля.
20
2
 
10
 
! Отговори
спинозен комар преди 7 години
Хубаво е лятото да бъдеш на море,всичко е наред и купона си тече,никой никъде никъде не може да ме спре,да се чувствам добре.
19
1
 
17
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
И какви //п а к е т и // готвят тия хотелиери - - - със суха храна за три-четири дни ли . . . .. . . . . . . . ?????????????????????????
18
4
 
44
 
! Отговори
отново опитайте преди 7 години
Много ми се ходи на нашето море,но на 1 септември заминавам за Халкидики!На Черноморието ще отида когато стане чисто и спокойно.И без мутри,скъпи чадъри,шезлонги,паркинги и бетон.Точка.