Екскмет грабна голямата награда с ретро кола

Георги Иванов надви конкуренцията с "Jaguar Mark V"
Обновена: 10 сеп 2016 16:03 | 10 сеп 2016 16:03, Веселина Йорданова
11
Екскмет грабна голямата награда с ретро кола
Снимка: БулФото

Само месец, след като горя шоурума му за стари автомобили, бившият кмет на Хасково Георги Иванов спечели Голямата награда в проведения в Силистра пръв Конкурс за елегантност на ретро автомобили "Дръстър". 

Компетентното жури с председател Борислав Зюмбюлев единодушно присъди наградата на най-елегантния автомобил "Jaguar Mark V".

В силистренския Дунавски парк се събраха 34 стари возила, произведени от 1919 до 1986 г., поддържани в перфектно състояние от собствениците си, предаде БулФото. Много от тях бяха в автентични костюми от времето на автомобилите си.

Любителите на автомобилизма от старо време видяха модели, отличаващи се с изключителна рядкост и атрактивност, образец на вечната класика. Селекцията за конкурса бе изготвена прецизно, като всеки автомобил получи индивидуална покана за участие, ако возилото отговаря на всички международни стандарти. Критериите бяха много високи, тъй като броят на участниците бе строго определен.

От огромно значение бе ексклузивността на автомобила и нивото на реставрация.

Освен Голямата награда бяха раздадени още 8 приза в различни категории – довоенни автомобили, спортни, култови и др. Автомобилите от соцпериода се състезаваха в категорията "Нас червеното знаме роди ни!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: ретро колиХасково
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"ЕКСКМЕТ грабна голямата награда с ретро кола."---Весе, какви са тези измислици, които пишете! Не всички четящи се досещат, че представката (суфиксът) ЕКС- значи БИВШ на английски.На мен, например, ЕКСКМЕТ първо ми прозвуча като име на жител от силистренските села, (близко до МЕХМЕТ) .
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"... бившият кмет на Хасково Георги Иванов спечели Голямата награда в ... Конкурс за елегантност на ретро автомобили "Дръстър".---А, аз пък си помислих, че е БИВШИЯТ РАЗСИЛЕН в кметството на Хасково ...
8
0
 
0
 
! Отговори
През гнилия социализ преди 7 години
....ако не декларира и докаже доходите си, можеше да отнесе присъда за"нетрудови доходи". Ал Капоне пък, не влезе за дейността си в затвора, а за укриване на данъци. Интересно, този, а и всички други, дали си декларират доходите, легални ли са те, и дали са платили данъци? Или разчитат :А-на добри познанства,връзки и защита, заради комисионните, които са 9167броили.Б-На добри счетоводители и адвокати.В-И на двете.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аааа не е така, кметовете от ГРОБ повече купуват повече, и палатите им и са повече и колите и сараите , ми дано тея дето гласуват и ги подкрепят да се ОПОМНЯТ ВЕЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!
6
1
 
5
 
! Отговори
ВИЖДА СЕ преди 7 години
Половината кметове от затвора трябва да не излизат !! Опоскаха всичко де могат !!
5
1
 
3
 
! Отговори
Joko преди 7 години
Весселинке, моеш ли ми обясни това що си го рекла "екслизивно". Неам спомен да са ми го казували у нашето школо !
4
1
 
14
 
! Отговори
Do 2 преди 7 години
До ПитамАми, интересува ни.По същата логика...да не питаме и Пеевски и Доган от къде имат сараите и управляват цялата държава...да не питаме и Бойко от къде ги има...Ментата, Станишев...Гоце от къде купи хотела на сина си...и...примери колкото искаш.Та...казваш, да не питаме такива неща??Бойко, да не би да си ти?? Или..Гоце??
3
19
 
3
 
! Отговори
СС преди 7 години
До zeus : Ами да ти напиша кат много те интересува, заплатите с които си го е купил са точно 192 за 16 години кметуване на Хасково - това точно ли ти е ???
2
27
 
3
 
! Отговори
Питам преди 7 години
До zeusА теб какво те интересува с колко кметски заплати го е купил? Гледай си в твоята паница.
1
1
 
29
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Точно такова бяло кабрио се продава в Нета за 150 000 долара, интересно с колко кметски заплати го е купил ;)