Шестима бежанци се удавили в Дунав, сред тях - малко дете

Лодката им се обърнала, каналджиите ги зарязали
13 сеп 2016 07:18, Александър Попов
19
Шестима бежанци се удавили в Дунав, сред тях - малко дете
Снимка: Булфото, архив

Нелегални мигранти са се удавили в Дунав на 8 септември, но случаят не е бил отбелязан в сводките на вътрешното министерство, съобщи Нова тв, като цитира свои източници в МВР.

Каналджии са превозвали мигрантите с две лодки през Дунав в участъка между селата Арчар и Добри дол. Една от тях се обърнала и бежанците паднали във водата. Те били изоставени от каналджиите, а четирима успели да доплуват до остров Добрина.

Там били открити от катер на Гранична полиция.

Оцелелите разказали, че с тях имало още хора. Шестима души са потънали във водите на Дунав, твърдят спасените.

Телевизията твърди, че са намерени две тела в района на Лом - на мъж на около 23 години и на 5-годишно дете, и са откарани в "Съдебна медицина" в Монтана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абсолютен малшанс.Що народ ежедневно прекосява Средиземно море и стига до Италия , а тез каръци да вземат да се удавят в Дунава.
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По лошо от плъхове и ***.Където има благинки, и те там.
13
0
 
8
 
! Отговори
boby преди 7 години
От Дунава по-широко нема
12
0
 
12
 
! Отговори
бмп преди 7 години
Има една малка подробност.В момента в който румънците ги заловят,още същия ден ни ги връщат.Ние ще се окажем най-толерантни като гледам.
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
какво се чудят властта т.е. ДАНС. хванаха вече няколко групи бежанци в Плевенско ясно че новият канал е вече през Дунав, Румъния и Унгария където няма още ограда. Дано се вдигне нивото на реката и повече да се давят
10
1
 
10
 
! Отговори
Супер новина преди 7 години
О Дунав- Дунав!- погълни всичката тая *** преминаваща необоспокоявано нашата граница!
9
0
 
21
 
! Отговори
Ей, преди 7 години
голям въпрос го направиха.По всички канали и канализации ронят сълзи за тези.Всеки ден умират достойни българи работили през целия си съзнателен живот,но кой го интересува?Що се отнася до нелегалните мигранти-каквото търсели,това намерили!Пък щом е близо до Арчар,ясно е къде да се търсят каналджиите.Там има сериозна шведска махала и повечето си набавиха лодки.Защо ли?
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази новина ми напомня за сцената от филма за Хан Аспарух в която българите преминават Дунав. Само дето посоката и народите са различни.
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каналджи ушеф взе парите и обърна лодката.
6
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудесно!
5
2
 
41
 
! Отговори
Гладен редактор преди 7 години
Не ми е жал изобщо. Това не са хора а получвеци с изкривено съзнание, дори повече клонят към животни. Не ми е жал за тях. Ако кученце или котенце беше паднало в шахта и се е удавило, щеше да ми е мъчно, но за тези? Не, изобщо не ми е жал. Идват тук в нашата страна и живеят по добре от 80% от българите. Държавата на тях дава а на нашия народ - нищо. И не само това. Тези са готови да убиват наред, да колят и бесят. Днес го съжаляваш и му даваш хляб утре ти прерязва гърлото без да му мигне окото...
4
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много малко бе....
3
1
 
36
 
! Отговори
Аха преди 7 години
България е разграден двор, въпреки ежедневните уверения на премиера и Бъчварова за надежността на границата с Турция. Всеки ден 2 -3 хиляди емигранти минават през нея, много често с помощта на каналджии. Гранична полиция и МВР хващат най-много до 10%. Останалите каналджиите ги прекарват до Сърбия и Румъния.Четири дена МВР е крило за този инцидент по р.Дунав? Колкото и да крият хората все пак виждат.
2
1
 
18
 
! Отговори
До коко преди 7 години
Ко речи!?
1
5
 
5
 
! Отговори
коко преди 7 години
Дунавът ни тази, са но държавата ни продавач....