Зрелищно ПТП затапи натоварен булевард във Варна

Жена преобърна "Рено"-то си, ранена е и е в болница
Обновена: 14 окт 2016 09:57 | 14 окт 2016 09:52, Екип на Черно море
40

Снимка: Информационна агенция "Черно море"

Тежка катастрофа предизвика "тапа" на бул. "Левски" във Варна, съобщи Информационна агенция "Черно море".

Около 8 часа тази сутрин 58-годишна жена в района на спирка "Явор" на бул. "Левски" с бул. "Осми приморски полк" губи контрол над автомобил "Рено" и по неустановени причини, блъска се в мантинелата и се преобръща.

На мястото са пристигнали екипи на Пътна полиция, пожарен автомобил и екип на Бърза помощ.

Жената е откарана за медицински преглед, като няма данни за тежки наранявания, съобщи за ИА "Черно море" говорителят на варненската полиция Ивана Милева.

Движението в района на инцидента се регулира. Избягвайте маршрута!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
7
 
! Отговори
Дедовия преди 7 години
Ако е взела книжка с уста вместо с ум, никой не може да я спре да кара по таван.Но тя я успяла и с двете.
27
4
 
11
 
! Отговори
неудобната истина преди 7 години
До Жена - шофьор ИМАе, че има мъже, *** и тн., който при гонка или просто бясно каране с 220 в града ще обърнат колата, НО едствено жена може без гонка, с 55 км/час да сътвори такова нещо!
26
0
 
2
 
! Отговори
Кон преди 7 години
Какво е това "емпатия"?
25
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жена с кола е като *** с картечница!Вчера за 2 часа 5 такива неадекватни "шофьорки" щяха да се качат върху капака ми!
24
2
 
1
 
! Отговори
До 32 преди 7 години
Не бе, ти печелиш, не се тревожи, велика си, над нещата стоиш. Евала, само адрес не искаш да дадеш, че да ти дам подаръка. А за истинските мъже не се чуди, щото броят им кореспондира на истинските жени. Все е леш. Не се напрягай, ше намериш принца на бял кон някой ден... в случая ше е на бяло мазерати вярвам, щот си истнска женам наЛ така?
23
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност не. Живея на село. Кола не съм карала, дори рядко виждам. Факт е, че не знам какво е турбина. До преди малко мих чинии и готвех, и малко прах, но на ръка. О,не, забравих, че е 21век! Малко станахме еманципирани жените, но защо ли? Май е от липсата на истински мъже?!?Дано си намериш жена, която да ти търпи комплексите и да я возиш само, че да не ти развали турбината. Напускам форума със "сломена" глава, а ти живей с мисълта, че си "спечелил" гаврата с мен. ха
22
0
 
33
 
! Отговори
Случка 3 преди 7 години
Преди две седмици на голям булевард в София внезапно една кола започва да се влачи с 5-8 км/ч по средата между две ленти, понеже не й стига да затапи движението само на едната лента. Бичим ние клаксони и псувни, и какво да видим в колата - една девойка пуснала волана и с две ръце пише нещо по телефона и чат-пат блъска по волана. Вижте какво, щом сте емоционални и нестабилни, пътят не е място за вас. Трябва да сте на 100% адекватни и съсредоточени, а не да се занимавате с любовни драми.
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да дам ли адрес за подаръка?!?!
20
0
 
18
 
! Отговори
Случка 2 преди 7 години
Малко по-късно, но този път срещу Съдебната палата, от уличка без предимство изкача внезапно с поне 25 км/ч и без дори да погледне наляво една абсолютно зомбирана женица. Прави десен завой и минава на сантиметри от краката на пресичащ на пешеходната пътека човечец. Веднага след това вади от скорост и невъзмутима започва да се влачи по инерция с 5-10 км/ч към светофара, но застанала между двете ленти като пречи на тези, на които им е зелено. Гледа като зомби само направо и не й пука от клаксоните
19
0
 
24
 
! Отговори
Случка 1 преди 7 години
Тази сутрин на булевард в София, на който двете платна за разделени с ограда помежду им и всяко платно е с по 3 ленти се случва следното:От една пресечка започва невъзмутимо на заден ход да излиза кола без да се съобразява, че е без предимство и че светофарът тъкмо е пуснал трите колони с автомобили. Блокира ни всички и си чакаме. Най-голямата изненада беше, че се завъртя срещу движението и тръгна срещу всички ни. Започна да търси как да се качи на тротоара и да паркира. Оказа се жена.
18
0
 
10
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
Мога вече да я наемат за каскада в някой филм.И няма тежки наранявания,значи става.
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моля те, само как ме уплаши с тази турбина. Явно е, че искаш да ми покажеш смешно тунинговата си антика, но не съм заинтересована. И щом имаш толкова скъпа турбина, дай някой лев и малко правописа да си оправиш, че е малко жалко. И тотално измени темата на разговора. Комплексите се избиват на друго място не тук.
16
2
 
11
 
! Отговори
Селянин преди 7 години
Заспала е Мара в тиквите!!!
15
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съм женомразец , но около 5 -10% от жените могат да карат сносно. Половината от каращите коли жени не е ясно как са си взели книжките или по-точно как са им подарени.Предпочитам като идем на гости да не пия, но не и да дам на жена ми да кара колата. Пък и тя схвана, че не я бива за шофьор.Според мен трябва да има специален голям жълт стикер на всяка кола карана от жена.това ще е полезно за всички на пътя и най-вече за самите жени-шофьорки.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ейййй, аман от тия безотговорни и не каращи бързо, само те се блъскат и само те са виновни за катастрофите, а пътищата(държавни и общински), както и КАТ, нямат никаква вина.п.п. Това е за идио.тите, на които все са им виновни шофьорите.
13
1
 
9
 
! Отговори
Темида преди 7 години
100 % не е говорела по телефона. така да се качи на мантинелата няма как да не е била тотално съсредоточена върху шофирането,
12
0
 
12
 
! Отговори
До 9 преди 7 години
Пази си 2000лв да имаш да си слагаш по 10лв на ден за газ. Колкото до гонките - акълът ми е повече от това да ходя да се доказвам на някакъв скрит форумен състезател. Айде със здраве.
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
имам, защото пускането на мигач е лукс, защото спонтанното спиране е ежедневие. Спорът е неизчерпаем и няма да го продължавам, но нормална реакция на такава статия би трябвала да е: " Дано е добре жената и да се възстанови по-бързо", а не:" Е щом е жена е ясно как е станало". Зли хора, лишени от всякакво чувство за емпатия.... Българина днес - винаги велик и прав, но никога готов да промени нещо!
10
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Жена - шофьор ИМАЗащо пък п.....е са ти малки на теб. Лафът е просто "мерят си п....е"
9
4
 
15
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
До Жена - шофьор ИМА 2Разбира се, че има добри жени-шофьори, но не са много. Научно е доказано, че жените карат по-внимателно, но ориентацията в пространството им е слаба, не осъзнават къде точно се намират на пътя. Като се види кола, която не се движи точно в платното, почти винаги е управлявана от жена... явно затова всеки ден си имате проблеми с останалите шофьори?!? :)