Ранените дечица от пътния ад в Ребърково – в тежко състояние

Направени са им операции, остават в реанимация
Обновена: 18 окт 2016 08:28 | 18 окт 2016 08:24,
6
Ранените дечица от пътния ад в Ребърково – в тежко състояние
Снимка: архив, Bulphoto

Двете малки деца, които пострадаха вчера при тежка катастрофа край Ребърково, остават за лечение в "УМБАЛСМ Пирогов". Състоянието им е сериозно.

При инцидента загинаха друго дете и възрастен мъж.

Още по темата
В болницата е докарано момиче на седем години в безсъзнание и с множество травми – има фрактури на черепа, открита фрактура на едното бедро и рани по лицето и тялото.

Шестгодишното момче, което също е пътувало в автомобила, има черепно-мозъчна травма с мозъчен кръвоизлив и голяма рана на главата.

И двете деца са претърпели операция вчера и остават в реанимацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Безотговотността е причина за катастрофата. Колата директно се е забила в тира. Чичката не е вързал децата, карал си е както му дойде. Добре, че не е забил друг лек автомобил. Простотия се нарича това, голяма простотия. Жалко за децата!!!!
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оказа се, че да караш в Дълбок прованс си е тото-лото. Да не се сърдят тези които карат таралясници по селата, без гуми, без книжки и прегледи но са си жива Опасност за тези които държат колите им да са в ред и спазват правилата. Проблема е в съдебната система която не наказва. Ако се вкарват по 6 месеца и работят за обществото ще е друго. Трябва да се конфискуват и колите които да се дават за скраб. Иначе Пейзаните ще трепят и ще се трепят.
3
6
 
3
 
! Отговори
до 3 преди 7 години
Ти добре ли си? Как искаш да пишат неверни неща или най-малкото неща, които не знаят, както ти правиш? Вчера писаха, че децата не са роднини на шофьора, но ти..... Никой и дума не обели за превишена скорост, защото едва ли е имало такаеа, но ти..... Не се писа точно какво е станало, но то... Не взел завоя, козел смотан, селяния....
2
5
 
11
 
! Отговори
добре де преди 7 години
Защо не пишете, че селяндурът зад волана е карал с превишена скорост и се е забил челно в ТИР? Не взел завоя, козела смотан. Дядото на "клетите дечица", за които медиите оревават света, ги е утрепал от селяния, изобщо не ми е жал за келеменцата защото можеше да не е в тир а в моята кола докато си пътувам със семейството и ние да сме жертви. Аман от селски изпълнения на пътя
1
1
 
30
 
! Отговори
Софиянец в повече преди 7 години
Събота и неделя си бях на село,а селото е градец, община Котел, още съм в шок. Масово се кара без книжки,без застраховки,пияни,без винетки, без прегледи,с лоши гуми. Обезопасителните детски столчета, са някаква екзотика,коланите също. Няколкото полицая си стоят стресирани,чакат пенсията и водят статистика вероятно, щом нищо не правят.