Обещано от Борисов: Магистрала между Пловдив и Асеновград

Заделени са 27 млн. лева за изграждането на пътя
30 окт 2016 15:10,
100
Обещано от Борисов: Магистрала между Пловдив и Асеновград
Снимка: БТА

Догодина по това време вече ще има магистрала от Пловдив до Асеновград. Това каза пред журналисти в Асеновград министър–председателят Бойко Борисов, предаде репортер на Радио "Фокус".

"27 милиона лева са заделени за този път”, посочи премиерът. Вече е минало разглеждането на техническата документация за характеристиката на пътя. В сряда ще бъде избран и изпълнителят на строителните дейности", посочи министър-председателят.

"В сряда е финансовата оферта и ако не си играят на обжалвания, стартираме”, поясни Борисов.

По думите му зимата ще бъде използвана за подготвителните работи, а през пролетта и лятото ще бъде извършен дългоочакваният ремонт на този път.

Премиерът съобщи това с уточнението, че каквото е обещал досега, го е изпълнил. "Този път също ще стане готов, стига ГЕРБ все още да е на власт", добави Борисов.

Бойко Борисов уточни още, че до 1 декември тази година ще приключи и основният ремонт на пътя Асеновград – Смолян, където и в момента се работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
3
 
19
 
! Отговори
Гледай ти! преди 7 години
А каза ли дали ще даде на зетя Стени да строи магистралката? Че може да е изпукал вече предишните 50 милиона, пък неудобно зет без пари да седи?
57
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руските *** скоро ще получат парализа на лицевите нерви от злоба. Пак боксова ръкавица и пак отзад........
56
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много мъка има в теб, тикво ! Повръща ми се когато те видя!
55
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последно - ремонт на пътя или магистрала. Щото да наричат ремонта на пътя магистрала си е чиста лъжа.
54
42
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другари , ако не беше Борисов още щеше да си карате по селските пътища . Апропо като не щете да ядете асфалт , защо не си траете , а другари .
53
3
 
39
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
"Мъжко е да обещаеш, човешко е да не си удържиш на обешанието"!Това е девиза на ББ закъчен в собствената му тоалетна!
52
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предизборно кръглия зеленчук от Банкя е в действие, дори изпълнителя ще е намерен утре ,колко ли ще е комисионната
51
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов да дава и гаранция поне 20години за магистралите си защото още на първата са с дупки
50
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък пътувах от Монтана към Видин през д-р Йосифово и щяха да ми изпопадат зъбите. За такъв път трябва да ти върнат всичките пари за винетка. В селата вече не е останал асфалт по улиците. Младите хора са изгонени по чуждите земи за да могат да оцеляват. Нека той да мине по този път и ще го питам каква песен ще запее. Точно тази част на България е зарязана абсолютно на произвола на съдбата. Братята роми крадат и рушат на воля и никой не ги безпокои, даже общините им плащат тока и водата.
49
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В тоя човек има нещо силно сбъркано. Пляснали се с Цецка по БТВ да говорят за избора за президент, а той взе да се хвали с този път и се ядосва защо не взели интервю от тези хора които са му ръкопляскали в Асеновград, а отишли в някакво си село. Цеца не може да отговори на водещия дали ще отиде на дебат с другите, пълна излагация и некомпетентност. Човек да го е срам, че такива хора ръководят страната.
48
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който не му се работи е с подземни доходи, безработица и живее в безперспективност.
47
8
 
31
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Поредната корупционна схема на Борисов и ПП ГЕРП. Положението в страната е плачевно - подземни доходи, космическа безработица и подтискаща безперспективност.
46
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До турчцинХич не сме по отбивките, н-р магистрала Тракия при Пазарджик има само една отбивка, при Стара Загора също една.
45
2
 
21
 
! Отговори
Bibbo преди 7 години
Баси ***. Всеки ден от 9 г. пътувам по този път и си е за основен ремот . 2 рия по натовареност в България. Двата града заедно с кварталите са около 500 000 човека та и повече и пътя не отговаря на трафика.
44
0
 
37
 
! Отговори
Пътника преди 7 години
Бойко аз искам магистрален път В.Търново-Свищов Сливен-Ямбол и повече пътища свързващи Южна със Северна България. Хора ако има други, които да искат магистрали да казват че Бойко сега приема заявките, утре може и да го няма.
43
9
 
19
 
! Отговори
турчцин преди 7 години
Ако са на влест. Внимавайте за кого ще гласувате. За тези щяхте да направите излизане на магистралата при гара Хитрино. Кой не го е предвидил но можеше да се направи. Откъснахте Лудогорието и хората ще обикалят много през Разгради Нови Пазар. Ако съм на мястото на тези хора никога няма да гласувам за тези популисти.
42
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
значи всички на изборите сме за Радев .Щом ще затрива парите за отсечки оттук до там само и само да се дават пари и да се парадира че нещо се прави .
41
10
 
25
 
! Отговори
До пловдивчанинъ преди 7 години
Че какво му е на пътя, бе майнa? Прав път, в много по-добро състояние от повечето пътища в тая страна. Не пътищата убиват, ами хората! Най-късата магистрала в света няма да оправи простотията на народа. Става въпрос за това, че има много по-важни участъци в страната от Пловдив - Асеновград..
40
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как бил обещал , като че ли той ги паща теа пари от джоба си
39
7
 
32
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 7 години
Вижда се че троловете пак са налазили Интернета.Плюйте си на воля.Само че не знаете за какво става въпрос.Този път е като черна дупка.Не знам дали има статистика за дадени жертви за определени участъци.Ако има то този път ще е на първо място.Само пловдивчани и асеновградчани знаят колко е опасен този път.Само хората загубили роднини и близки знаят че този път е като прокълнат.Нищо не помага,ни ограничение на скороста, ни полицейско присъствие, или други мерки.Дано магистралата да е решение!