Седемгодишно дете падна от седмия етаж и загина

Трагичният инцидент е станал привечер в Русе
Обновена: 2 ное 2016 06:50 | 1 ное 2016 21:52, Александър Попов
16
Седемгодишно дете падна от седмия етаж и загина
Снимка: Булфото, архив

Седемгодишно дете падна от седмия етаж от апартамент в Русе и загина, съобщиха от МВР, цитирани от "24 часа". Трагичният инцидент е станал малко след 17:00 часа във в един от високите блокове на улица "Сърнена гора".

Вероятно, майка е оставила детето си само, само за да отиде да пазарува. Предполага се, че момчето се покачило на стол, отворило е прозореца и само е паднало навън.

Съсед от кооперацията, който бил слязъл до мазето, чул удара от падането на детското телце. Той излязъл пред блока и когато ужасната гледка се разкрила пред очите му, веднага позвънил на тел 112.

На мястото на разигралата се трагедия незабавно били изпратени екипи на Спешна помощ. Детето все още било живо, а след като го откарали в болницата, останало контактно.

Лекарите не успели да се преборят за живота му. Полицията работи по изясняването на инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Русезагинало дете
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
искра преди 7 години
Хора знаете ли детето не е на 7а на8 години,във втори клас,достатъчно голям и разумен беше че да остава сам,недейте да злословите и се смирете,това е тежка загуба за семейството,Съболезнования Вале
8
1
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
С моя внук седим на терасата на 4-ти етаж и му обеснявам ,че ако човек падне от този етаж ще умре. А той:Зависи как ще паднеш?Казах му че е най добре да не опитва и няма зависи....
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що за глупости се коментират? Без дори да познава някой това дете. Децата реагират различно и понякога са непредсказуеми. Може да е искало да погледне през прозореца къде отива майка му, може да е искало друго да види...Много лесно се нарушава центърът на тежестта, за части от секундата. И е било толкова уплашено, че не е могло да вика.Това е голяма трагедия и по-добре да се смирим , а не да празнословим. Никой не знае какво ще му се случи утре.
6
3
 
43
 
! Отговори
Moi преди 7 години
*** долни, дете е починало, може ли да пишете такива простотии! Отпъдъци!
5
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига ръси клишета и глупости. Едно време баба ти и дядо ти като са били на тази възраст са ги оставали сами или най-много с някой по-голям батко или кака и всички са били по цял ден на нивата.
4
49
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Детето не е било съвсем наред. На седем години не може да е толкова глупаво, а и съседът не е чул вик при падането - значи то изобщо си е нямало представа какво се случва. Отървали са се от него, а може и да са го бутнали.
3
32
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми какво да направи майката, че дете се оказало генетично дефектирало и като следстие - неспособно да прецени ситуацията. На 7 години, вече требва да можеш не само да смяташ 2 + 2 колко прави, ами дали не е прекалено високо, за да отваряш прозорци и да се правиш на циркаджия, висейки от тях.
2
8
 
33
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
И що не го взе с тебе до магазина, бе мамо!?
1
32
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сегашните родители са мого безотговорни. Блазнат ги само лесните неща, смартфоните и ако може някой дру да им изгледа децата.