Детство мое: Невръстни свиха 50 кокошки, 12 кг масло...

34-годишна жена накарала момчетата, на 11 и 14 г., да крадат
3 ное 2016 15:22,
18
Детство мое: Невръстни свиха 50 кокошки, 12 кг масло...
Снимка: архив, Bulphoto

Специализирана полицейска операция разкри 6 престъпления на две момчета от селата Овча Могила и Драганово. Извършителите са на 11 и 14 години.

Кражбите са извършени в периода от началото на юни до края на октомври тази година.

След откраднатото са хранителни продукти, домашни птици, посуда, велосипед, пералня и пари в размер на 350 лв.

Невръстните апаши задигнали 12 кг краве масло, сирене, 50 кокошки. В някои от жилищата те влизали през незаключени врати, а в други чрез взломяване на врати или прозорци, пише "24 часа".

В хода на проведеното разследване е установено, че невръстните апаши са били умишлено склонявани да осъществяват кражбите от 34-годишна жена от същото село, известна на полицията, а и осъждана.

Материалите по всички случаи ще бъдат докладвани в прокуратурата, с мнение за прилагане на възпитателни мерки срещу двамата малолетни извършители. Образувано е досъдебно производство срещу подстрекателката им.

Част от откраднатото е установено и върнато на собствениците. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
учител-тиквар преди 7 години
Браво на децата!Пиша им 6 по физическо. Демонстрираха прекрасна форма при бягането с препятствия.И 6 по математика - "събирането" са го усвоили отлично!6 по "етика и право" - добре са разбрали урока за "щом мога, значи имам право".Нямам търпение да им пиша по една шестица догодина - по арабски език!
11
0
 
1
 
! Отговори
Ахъъййй преди 7 години
Стипендианти
10
2
 
1
 
! Отговори
Поет педагог Тоягов преди 7 години
Черните ботушки,потропва полицайдеца веселушки,загасили сте май,тупалки и бухалкище има от сърцеще спите в МВР.
9
0
 
7
 
! Отговори
Адвокат Марковски преди 7 години
В свое оправдание невръстните шведи казали, че вдъхновени от идеите на БХК решили да помогнат на горките кокошки, които от своя страна сами ги помолили да ги отведат със себе си защото се чувствали нещастни. А маслото взели за да им намажат трътките, че когато снасят яйца от щастлива кокошка да не ги боли!
8
6
 
3
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Прави сте само цига....ните крадат, българите пишат поезия...
7
0
 
7
 
! Отговори
s преди 7 години
на тия 2та никакви 30евро трябва да повторят да се научат и тогава да им дадат ,като на другите отличници,нали след 20г те ще ни хранят
6
14
 
3
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Да етноса краде кокошки а етническите българи цели банки ,евро проекти да не забравяме и вчерашните герой с по четири бона евра на месец....бе краде се здраво в името на майка България....
5
0
 
27
 
! Отговори
Грешка! преди 7 години
У нас вирее етнос, чиито 11 и 14 годишни представители нито са "невръстни", нито да "деца", а са вече семейни хора, създаващи деца.На 34 г., всяка жена от този етнос има поне по 2-3 внучета от всяко едно от многобройните си деца.И не става въпрос за кражба на кокошки, продукти и вещи, а за "бране" - традиционното занятие на въпросния етнос.Защо да си отглежда самата тя кокошки, защо да работи, за да си купува разни вещи, след като 11- и 14-годишните й зетьове могат да "наберат" тези неща?
4
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като крадат са "невръстни момчета", а като чакат стипендии са "роми"!P.S.: Моля, не ме осъждайте на смърт ако изказването ми е расистко....
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И като станат мнозинство след 20-ина години, как ще се живее в тая държава?! Кой ще ги озаптява, нито полиция, нито армия ще могат да се справят срещу численото им превъзходство. По селата е ужас, скоро и по градовете.
2
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да им даде сега Кунтата по една стипендия за тоя самоотвержен труд.Браво на момчетата бащи на по 5 -утре ще почнат да бият доктори и да измъчват бабички-културни особености ще да са това.
1
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те не крадът, те берът