Мъж загина в тежка катастрофа край Велико Търново

Най-вероятно причината за катастрофата е отнето предимство
19 ное 2016 11:45,
7
Мъж загина в тежка катастрофа край Велико Търново
Снимка: архив Булфото


Tежка катастрофа край Дебелец отне живота на един мъж в събота сутрин. Инцидентът станал на главния път между Велико Търново и Габрово.

Сблъскали се лек автомобил и бус предаде Нова телевизия. По първоначална информация катастрофата станала, след като шофьорът на колата отнел предимството на другото превозно средство.

Движението в района на инцидента е ограничено в едната лента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
moliavi se ne komentiraite samo da si gubite vremeto.Jertvata koiato pochina pri udara e sprial na znaka no shofiora na busa si e gledal telefona.Pochinalia chovek e diado mi na 70 gudini
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Работата ми е таква че обикалям из цялата страна и впечатленията ми са че много от водачите не познават и не спазват знаците. В повечето случаи не спират на знаци които и децата знаят че са задължителни и трябва да пропуснат колите с предимство. Една такава с Джип наконтена мутреса ми изкочи от 3-то степенен път и ако бах някой без рефлекси направо се забивах отстрани на джипа и щях да я пратя при свети петър а мен щяха да ме събират на парчета. Не продавайте книжки че се избиха селенжърите!
5
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А може и фаровете да не е пуснал,че накъде без тях?!
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не спрял на знак N 1, СТОП?????? Поне като си купуват книжките, тези които им ги продават да им дават по една брошура за десетина основни забранителни и указателни знака. Кой е застрахован, караш си нормално и страничен път излита подобен? Ужас, а станаха много които са пазарували книжки.
3
1
 
13
 
! Отговори
Факт преди 7 години
А КАТ все така си спи и зардаи неработещият КАТ, шофьорите правят много нарушения, от които неизбежно следват много катастрофи, ранени и загинали.
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Карайте внимателно, хей, пет минути по-рано и убити и ранени които нямат никаква вина в повечето пъти.
1
1
 
16
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
по този път е същото като на голямата част от пътната мрежа в страната , тесни , двупосочни и пълни със завои , камиони и изнервени по рождение шофьори и на всеки 200 метра с паметници на загинали ...