Опасно селфи: Дете с 60% изгаряния, качило се върху вагон

С детето е имало две други, те не са пострадали
19 ное 2016 13:00,
18
Опасно селфи: Дете с 60% изгаряния, качило се върху вагон
Снимка: архив Булфото

12-годишно дете е с опасност за живота след опит да си направи селфи върху вагон на влак. Инцидентът е станал на гара Филипово до Пловдив, съобщиха от Университетската болница "Св. Георги". 

Още по темата


Момчето е настанено в болница с 60% изгаряния по цялото тяло. Други две деца, които са били с него, не са пострадали.

Преди няколко дни 13-годишно момиче бе поразено от токов удар при опит да си направи селфи на електрически стълб. Пожарникарите я спасили по чудо.

Пристигналите незабавно екипи на пожарната успели да свалят пострадалата, която била заклещила крака си и висяла от стълба. Момичето е откарано в шуменската болница с обгаряния на ръката и крака и охлузвания по главата.

На този етап е изяснено, че девойката се е качила на електрическия стълб, за да си направи селфи и е паднала след токов удар.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
4
 
! Отговори
РУСИЯ НЕГЪЗ преди 7 години
Лакомията не е нещо лошо, че да си криеш Широкия Руси у пантавите панталонки! Тя Халата на Широка страна родная може да е яла чесън!
14
3
 
4
 
! Отговори
Демократичния посРус преди 7 години
Русия е велииика держава! Нема по-запалени от Русите пърдялници, че широоооки, широооокии, шиииииирооооооооооокииииии! Да им го не нахлузиш! Нищо не усещат беля!
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, тая селфи_простотия бе. Почнаха и друга простотия - клип със "замръзнали хора".Някакви пък женски индивидки - с гърди подаващи се отдолу.Какво ли няма да роди още човешката глупост.
12
1
 
10
 
! Отговори
... преди 7 години
Американците си имат награди на Дарвин,а ние тук награди за селфи по опасен начин ли ще раздаваме,защото явно има някаква далавера,щом за няколко дни 2 опита за селфи завършват критично!
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ей не се спряха тези лапета,явно който не е минал през тока не го броят за човек,много `печени` пишлемета
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквото търсил, такова намерил.За цял живот ще знае, че там няма работа.... ако оживее.
9
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе на тия деца бащите им не са ли знаел че е трябвало да ги правят в предната а не в задната дупка?
8
2
 
18
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
аман от простотия, бас държа че някое от тия двете дето е седяло долу е знаело кво ще стане и как ще се изпече за нула време
7
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не е брало жица и от куртоазия вече да му викат "правело си селфи"
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и какво,да не е снимка от марс ? няма ли родители,да му обяснят,че селфи е просто снимка? и с какво точно го радва от снимка върху влак? то,вярно,че скоро влаковете ще изчезнат ,ама все пак...
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
otpishi go s 60%
4
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
естествен подбор
3
11
 
8
 
! Отговори
varg преди 7 години
жалко щеше да е добра актриса Наталия за новия ми филм до шуменските гробища, той е с участие на деца, нещо като 2ма мъже и половина но за възрастни 18+. Все пак съм най извесния режисьор на шумен особено в полицейските среди имам досие но жълтата книжка ме спасява, ако потърсите ивелин георгиев varg ще прочетете за мен
2
1
 
23
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Поредната "перла" на журналистическа некадърност - значи детето с 60% изгаряния се покатерило на вагон - да си прави селфита?! Това ни казва заглавието на тва мат'рялче! Машшала на нека*дърника, който го е постнал!И такива илитерати ми цензурират коментарите? Пхахаха
1
5
 
12
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
На това дете не му е там местото.Писна ни от самоубийци. Те не са за жалене.Какво му дотегна на това дете , че се качи на ...... Майка му там ли е?!И моля, не се извинявам защото от такива като тях на болните с болести причинени не по тяхна вина не може адекватно да се помогне.Какво са виновни те за да страдат от капризите на другите.Неееееееее