Бащата на пияния шофьор помага на вдовицата и трите деца

Младен Трайков ще съдейства за работа на почернената жена
23 ное 2016 20:42, Красимир Ангелов
33
Бащата на пияния шофьор помага на вдовицата и трите деца
Снимка: Булфото, архив

Бащата на пияния шофьор Любомир Трайков, който на 18 ноември причини смъртта на двама души при катастрофа в Пловдив, е помогнал на вдовицата на загиналия Атанас Ламджиев с пари за покриване на най-належащите нужди на трите й деца, съобщава "24 часа".

Още по темата

Това е станало по време на среща между Младен Трайков и съпругата на Ламджиев - Корнелия Петкова, разказа тя. По думите й на срещата по желание на почернената жена е присъствал и самият Любомир, който е на свобода под гаранция, както и един от адвокатите му.

"Исках да дойде и Любомир, защото не изпитвам омраза към него. Това е просто съдба, било е писано", коментира Корнелия пред изданието. 

По време на срещата Младен Трайков, който е собственик на голяма транспортна фирма, се е ангажирал да намери работа на жената и да помага на сираците.

По време на срещата Любомир признал, че във фаталната вечер бил на заведение с приятели, където пил две чаши вино. Решил да мине по бул. "Руски" да си купи бургер и там последвал сблъсъкът на аудито му с пежото, управлявано от Ламджиев. В тежката катастрофа освен съпруга й издъхна и 44-годишната Виолета Стоянова. Пътуващата на задната седалка Полина Караиванова пък е опасност за живота в болница.

Междувременно зам.-кметът на Пловдив Георги Титюков внесе извънредна точка на сесията на общинския съвет за отпускане на 1000 лв. на обдовялата жена. В СУ "Цар Симеон Велики", където учат трите й деца, продължава акцията за събиране на средства за тях. Местна фирма е поела обяда на сираците до края на годината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ВарнаА ти какво щеше да направиш, като имаш три деца в къщи и нито лев доход? Защото аз бих направила всичко за децата си.Сега само те са важни, другото са празни приказки!Жената няма големи шансове, ако тръгне да съди убиеца.Отделно нашето правосъдие всички го знаем колко струва, за справка - случая Ставийски.Така че желая и късмет и дано успее да договори някаква издръжка на децата до пълнолетие, все пак убиеца ги е лишил от човека, който ги е издържал.
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 25Тази жена има 3 деца и е много наясно, че умрелия няма да стане от гроба, но децата трябва да оцеляват без него.И много трудно ще успее да ги отгледа и изучи, ако разчита на собствените си доходи.Дори въпросния господин да й съдейства за работа, колко от вас са наясно как се издържат трима ученици?Имам 2 деца, двамата със съпруга ми не сме оставали безработни и имаме прилични доходи, но въпреки това е имало моменти, когато сме изпитвали затруднения.
23
2
 
4
 
! Отговори
Г. Сомов преди 7 години
До 30,,,, Само 2500лв? Това изражение е пълна глупост от ваша страна. Няма месечна надница за загубеният живот на човекът. Има сума за която жената заслужава според пазарлъкът и нейните способности . А това че младият шофьор е обезщетил жената и децата е отделно и трябва да се оцени така. И ако има справедлив съд, тогава тази сума ще се реализира.
22
2
 
10
 
! Отговори
Г.Сомов преди 7 години
До Няма Дилема Да прав сте господине. Няма замяна за живота. Но утре сутринта децата трябва да ядат. А , откъде идват парите за тях, сега това не е важно. Дано този богат татко на момчето наистина мисли това което каза по телевизора.
21
4
 
8
 
! Отговори
НЯМА ДИЛЕМА преди 7 години
Когато пишех предния оментар, под последните три нямах предвид 26 и той не касае него.
20
2
 
14
 
! Отговори
НЯМА ДИЛЕМА преди 7 години
Нищо не се купува. Особено живот.Последните трима, не пишете глупотевици, тази жена никога няма да си върне бащата на децата й. Щом сте толкова ларж и широко скроени, платете вие обезщетението, гледайте вие трима сираци с вятър и обещания, без пари, откажете 900 000 лева, когато съда ви ги присъди. Всяка щета е щета и влачи след себе си последствия за убийците, искат или не искат.И всичко се ПЛАЩА.
19
4
 
14
 
! Отговори
Г. Сомов преди 7 години
А , добре бе господа, какво да прави гопожата? Да, Татковият Льохманин ще се отърве. Тя Ще вземе каквото може. Каквото дадат. Дано се съобразяват със ситуацията. Трябва да оцелее. Представете си че нейният мъж беше катастрофиран с някои си от Столипиново без Фирма. А , тогава какво ще прави ?
18
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази жена има доста странно поведение. Човек загубил най-близкият си, дори и на ръба на мизерията не говори само за пари от ден първи. Тези господа са и платили на жената и сега явно ще се успокои и дори ще прости. Когато те размаже някакво пияно гъзе не е съдба, а поредица от *** решения довели до убийство. Много тъжно...Трагедия
17
10
 
8
 
! Отговори
Поканен от Меркел преди 7 години
Не съм пловдивския съд,не съм светата инквизиция,не се наемам да раздавам присъди нито законови,нито морални.За мен въпроса беше това-продаваш си съвестта,погазваш елементарни човешки норми,но си изхранваш децата или си запазваш високия морал и самоуважението,но ти и цялата ти челяд гладувате и мизерствате.Нима наистина мислите,че тук такъв конфликт не съществува или може би че има еднозначен отговор и решение?
16
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
...и убиец-рецидивист на свобода, забравих.
15
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма дилема. Има трима сираци и една вдовица.
14
18
 
10
 
! Отговори
Поканен от Меркел преди 7 години
Аз ситуацията я намирам за доста жестока.От една страна каквото и да се направи,мъртвия няма как да го върнем,лека му пръст.А има 3 деца да се хранят.Идват,предлагат ти пари,работа-продаваш си гордостта и чувството за справедливост,голяма лична жертва е,но ще осигуриш децата.От друга страна така плюеш на гроба на мъжа си,любовта на живота ти,още не са му събрали всички парчета от улицата,ти продаваш паметта му за някой и друг лев.Всеки сам трябва да реши как ще реагира пред такава дилема.
13
19
 
10
 
! Отговори
Варна преди 7 години
Жената видимо не е в час . За пари какво ли не се прави
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти гледай да не смениш мястото с оня кeлeш от катастрофата, тогава ще видиш откъде идват 7-цифрените суми......конь боб яде ли.
11
14
 
12
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Нали се плаща гражданска отговорност - тези 7-цифрените суми от там ги чакайте , когато се разбере кой ще ИЗКАРАТ виновен за катастрофата , що ли ми се чини ,че ще са загиналите и освен че няма да й платят нищо , вдовицата ще им дължи .
10
6
 
33
 
! Отговори
n.d преди 7 години
Бащата се прибирал от работа с последните 450лв,семейството е имало заеми,които не може да покрие.*** блъска и убива мъжа и за да се измъкне баща му предлага пари и работа на жена му...........Жената в миг спира да жали мъжът си и започва да оневинява убиеца, Е, Не,Няма Такава,държава,,,
9
3
 
30
 
! Отговори
абориген преди 7 години
Ясно... синковеца затрива мъжа и а на нея и "осигуряват" работа за да им е робиня до живот... Няма такава изродия като тука да знаете...
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо не пречи да си вземеш отровата ти, щом я пожелаваш. А това не се е случило, това е предизвикано от доказан нарушител-рецидивист. Никого не можеш заблуди, защото всички виждат и преценяват кога е неумишлено и случайно и кога е рецидив от кeлeшлък.Така че имаш много здраве от арменския поп.
7
22
 
1
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 7 години
Ако дам на негоео место отрова ще им дам та да не им дължа пари. На всеки може да се случи.
6
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бащата на убиеца да се погрижи за обезщетението на 3 деца и една жена, които пияният убиец-рецидивист остави сираци.Такива лакърдии като неговите колко е благороден не минават пред 3-*** сираци и една вдовица. Благородството в неговия случай се изразява със седемцифрена сума.Да работи до края на жалките си дни, докато изплати и последната стотинка на тази жена.А неговите хуморески да ги разправя на съда...