Трагедия във Варна: Младежи се блъснаха, 18-годишна загина

22-годишният шофьор загубил контрола над управлението
24 ное 2016 07:58,
23
Трагедия във Варна: Младежи се блъснаха, 18-годишна загина
Снимка: Булфото

18-годишно момиче е загинало, а други трима души са пострадали при катастрофа на ул. "Девня" във Варна, съобщиха за "Труд" от МВР-Варна. Инцидентът е станал около 20:15 часа вчера.

22-годишният шофьор на лек автомобил "Ауди" загубил контрол над управлението и катастрофирал.

На място загинало 18-годишно момиче, а шофьорът заедно с 20-годишен спътник и още едно момиче са откарани в болница.

Причините за катастрофата се изясняват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бе как не ви е срам бе,че. ***,че ефелък..че какво ли не..вие сте абсолютни ***!Нямате жа,съвест и сърцеАйде сега мн дето знаете дайте и обяснение какво е винзовно момичето,съдете този които е карал,обвинявайте и т.н.но момичето защо?!Отнет е живяот,имайте поне малко милост,това момиче няма да има бал,няма да има сватба,няма да има деца...има едни живяни 18 год.и няма да има нищо повече.Изкажете съболезнования,има смърт и отнет живот,сълзи и болка!защо сте толкова злобни бе
13
1
 
2
 
! Отговори
Мен преди 7 години
50км е ограничението в населено място. Интересно как с 50 се губи така управлението че да има загинали при катастрофата....Изобщо не съжалявам за тия, да се изкахат в някой стълб и да умират.
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
причината е че са правили дрифт в завоя, ама това нее за сополи на 20-22 години и ето последствията
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ауди никога не катастрофира.
10
0
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Хора-не само кат не работи.Не работи цялата полицейска система.Какво значи 30-40 висящи дела.От началото на безкрайния и несвършващ мъчителен преход някой да е виждал патрулна двойка полицаи да обикалят улиците пеша?
9
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Причината за катастрофата е к.е.л.е.ш.л.и.к
8
0
 
21
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Причината за над 90% от нарушенията по пътищата е една -неработещия КАТ. Няма държава в света, където правилата да се спазват ей така - защото шофьорите са решили да ги спазват. Навсякъде по света, където правилата се спазват, държавата с техния аналог на КАТ е наложила със силата си спазването на правилата. Как става това се знае навсякъде по света с изключение на България - когато шофьорите са убедени, че нарушат ли правилата НЕИЗБЕЖНО ще бъдат санкционирани. Сега КАТ наказва за 1 на 50000 нар
7
3
 
41
 
! Отговори
Leo преди 7 години
"Причините за катастрофата се изясняват."Причините са ясни: чалга, простотия и комплексарщина
6
2
 
15
 
! Отговори
м да преди 7 години
Както казват отвъд океана : факинг идиът
5
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колата е отговорност, голяма при това.Защо всеки навършил 18 години първо получава кола, вместо да работи и да си я купи сам, да я зарежда и поддържа?Тогава ще внимава повече.
4
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо да е виновна Държавата или КАТ?Да не би те да са били на волана?Водача е карал като луд и белята е станала.Защо на българина все някой друг му е виновен ?!Защото българина е просст и глуупав, крадлив и лъжлив, безотговорен и измамник.
3
6
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
В тази държава "Пътна полиция" не работи !!! Това го разбраха и малките деца. Кога ще се направи истинска реформи в тази загнила система. Постоянно се обявяват някакви акции ("ЗИМА"), а на пътя не виждам нито един пътен полицай. Не е проблема в закона, защото закони и в момента има но няма контрол и реална превенция.
2
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Война не ни трябва
1
2
 
37
 
! Отговори
До хрнтутковците преди 7 години
Увжеми премързеленства в Парламента, ДОКОГА!Ко ви остане време между доверите, които въртите и лобирането за крупни мфиоти, и Ко не ви безпокои много, дали евентуално ще може да помислите малко и за тези, които ви плащат официалните заплати - народът.