Боя за колата на сирийски студент, паркирал неправилно

Инцидентът е станал в Пловдив
6 дек 2016 20:12,
66
Боя за колата на сирийски студент, паркирал неправилно
Снимка: Dnes.bg

Мерцедесът на сирийския студент Хаян Туаир е бил залят с бяла блажна боя в Пловдив, съобщи репортер на Dnes.bg.

Младежът си е навлякъл гнева на граждани най-вероятно заради неправилно паркиране. В социалните мрежи той няколко пъти е публикувал лъскавото си возило, как е паркирано неправилно. В един от постовете дори пише: "Ха ха и ще стои където искам!"

Лъскавата кола е спряна точно под знак стоп и на много по-малко от 5 метра от кръстовището с улица "Преслав" в центъра на града.

Общинските полицаи обаче явно са решили, че колата единствено е спряла неправилно, но не пречи на движението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: Пловдивбоя
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
WC преди 7 години
Утре бояджията да се изака на предната седалка.
42
0
 
7
 
! Отговори
Млад шофьор преди 7 години
Не мисля, че има нещо расистко в тази постъпка. Съвсем наскоро имаше статия за залята с боя кола в София и собственика си беше българин, така че това си е по-скоро случай на саморазправа. Аз лично предпочитам да им лепя лепенки с надпис "Паркирал съм като ***". Това е поредния случай, в който искат да покажат колко са онеправдани сирийците. А тоя млад студент защо не вземе да продаде тоя мерцедес и да раздаде парите на бедстващите си сънародници, а вместо това парадира с него ?
41
0
 
4
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Ха-ха и другия път да не забравяме и традиционните за българското гостоприемство три кръстосани Кирки забити в предния капак на наглия камило*уважител. Никаква толерастия за повярвали си ара*бльоци които смятат, че с парите от контрабанда и наркобизнес са "дълбоко" уседнали в България. Да не се застояват. В Алепо се нуждаят и от Мерцедеса и от наглия "доброволец". Бързо ще им намерят предназначение.
40
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато няма справедливост в съдебната зала, справедливостта е по улиците.
39
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не видях никой да пише нещо за калпавата ни полиция. Всичко в тази държава се прави с подръчни средства. Дори и правосъдието ни е такова. Насочете си енергията другаде, гл...ци.
38
0
 
17
 
! Отговори
Мъдреца преди 7 години
Най правилно да отпечатат статията заедно с коментарите и да я публикуват в колкото може повече вестници, да я пратят на сирйиския посланик в София, дано се освестят каква *** безотговорна са ни докарали."Хвърчат Мерведеси, бръмчат Ягуари, туристи задморски предлагат цигари, ...един арап един чорап, два арапа два чорапа, итн. итн." Прочетете Радой Ралин момчета, ще ви допадне, тази поема има нов живот тези дни. Не случайно е написана.
37
43
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българската злоба няма край!А колко по просто би било, ако милиционерите си вършеха работата.Както в цивилизованите страни. Между другото, този студент сигурно е синче на някой сирийски партиен другар,а не на убиваните от Асад нещастни хорица.
36
1
 
36
 
! Отговори
Кратун преди 7 години
В Русия, понеже и тяхната полиция е като нашата, ако случиш на възпитани хора, ще намериш една тухла вежливо оставена върху предното стъкло под чистачката. Ако не са толкова вежливи, ще я намериш върху някоя от предните седалки.
35
2
 
63
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Това е правилния подход ,не само към африкански ,но и към наши си селски нахалници !
34
1
 
28
 
! Отговори
Рв преди 7 години
До 7Амв разредител само ако е оригинална боя отдолу . Ако е пребоядисвана ще си види грунда ...дано е пребоядисвана та да се сети наглеца.
33
1
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поздравявам смелия Пловдивчанин наказал сирийското л*йно!
32
2
 
61
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Малко му е на наглеца! Ха ха.....като арабин в пустиня! Самозабравиха се ками*ларите и козеевачите из цяла Европа! Малко въпросче - този как така не е поискал убежище? Нали е сириец.Или убежище искат само онези, които още нямат Ес Класа Мерцедес? Подло...нахално ...д*олно арабско племе!
31
1
 
46
 
! Отговори
Ицо ст.град бл.52 преди 7 години
и без това тия богаташчета идват отлево отдесно само и само за кючеците и момичетата ни.И в ст. град е същото..фърчат мерцедеси и бмвта с сини номера и само гледат да кецнат първокурсничките...нема такива държава
30
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цветът на Сирия. Можете само да не искате да си представяте каква е утайката на Сирия. Но и да искате и да не искате - ще я видите. Мюсюлманите са нагли и освен от бой и сатър от друго не разбират. За тях закони и правила са врата в равно поле. А всеки, който не е мюсюлманин за тях е законна плячка, която трябва да се трепе и дои.
29
12
 
6
 
! Отговори
ноне преди 7 години
нали има застраховка.
28
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той сигурно ще си я кара така, с боята, щета за мръсната шоферска гад практически няма. Добра инициатива, но лошо изпълнение.
27
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Внасяме коли и лепкави *** за норматив, сякаш имаме някаква жизненоважна необходимост от тях! Как е възможно да сме стигнали до такива дъна изобщо! Такова падение не се случва за ден или два!
26
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ха ха и ще стои където искам!"---Изказването е показателно. Вижте какво е отношението на този див.вак към европейска страната, която го е приютила. Но той е научен, ЧЕ МОЖЕ ТАКА именно от тези "толерантните", които го приемат. На другите, нежелаещи нашествениците, ни викат "популисти". А именно "толерантните" популяризират идеята за приемане на "бежанците".
25
1
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпроса на обществото трябва да е : КЪДЕ Е ПОЛИЦАЯ на , които плащаме заплата всеки месец? Къде са чиновниците в тая държава? Плюете само 240 политика, а КЪДЕ са 1 милион чиновници които вземат пари от данъците ни? Защо не си вършете работата? До кога ще ви траем да лапате заплати и да бездействате? ???? Колко години още ??
24
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Общинските полицаи обаче явно са решили, че колата единствено е спряла неправилно, но не пречи на движението." -- тези гoвeдa няма ли да проработят вече!?