Жена остави на ел табло 10 бона за ало измамници

65-годишната старозагорка мислила, че помага на полицията
7 дек 2016 10:44,
49
Жена остави на ел табло 10 бона за ало измамници
Снимка: Reuters, архив

Старозагорка дала 9650 лева за "помагане на полицейски служители за залавяне на телефонни измамници", съобщиха от МВР.

Сигналът подала 65-годишна жена. Пред разследващите тя разказала, че вчера, около 10:30 часа на домашния й телефон се обадило непознато лице, което се представило за служител от полицията и поискало от нея да предаде сума пари за залавяне на измамници.

Около 12:30 ч. същото лице се обадило отново и дало указания на жената да остави парите във входа на блока, в който живее, и да се прибере в дома си. След като била въведена в заблуждение, жената оставила на кутията на ел табло торбичка със сумата от 9650 лева и златни накити.

В Първо РПУ - Стара Загора е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
11
 
! Отговори
истината преди 7 години
ало измамници не се преставят за полицаии а те са си полицаии
24
0
 
15
 
! Отговори
Чичо преди 7 години
Като са толкова безнадеждно глупави-това им се полага.Никакви действия не трябва да има от страна на полицията.Не искам всички ние да плащаме заради такива ***.От сума години вървят тези схеми и не се научиха.
23
1
 
9
 
! Отговори
Shano преди 7 години
Тея пари са щели да навредят на жената и без това ,сега поне и е леко на душицата и не трябва да ги мисли.
22
7
 
20
 
! Отговори
Точно преди 7 години
До Анонимен 5Точно така.Народа има 64 000 000 000 спестявания в банките.БСП ни точат ножа след изборите.Такива като тая бабака ще ги докарат пак във властта понеже Бойко не им давал по-високи пенсии и умирали от глад.
21
5
 
31
 
! Отговори
Браво, браво ! преди 7 години
Хахахаха 10 бона!10 бона!Искам да й видя физиономията като пред нея застане внучето, на което е разправяла, че й е малка пенсията и не може да му даде 50лв да си купи едни дънки понеже не й стигат парите за хляб и за лекарства.Хахахаха
20
0
 
16
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
До НасоНе са измислени бе Насо.Пенсионерите са гъбави с пари и ето, че някой намира начин да им ги взима.Те и без това не ги харчат.За какво са им?
19
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И тая гласувала за Румен Радев
18
1
 
30
 
! Отговори
Язека преди 7 години
Жената мислела че е за "помагане на полицейски служители". Няма какво да мисли, част от средствата са и за това.
17
1
 
11
 
! Отговори
да преди 7 години
проблема ще се реши,когато заедно с измамниците започнат да съдят и балъцитеразлика между тях няма
16
1
 
20
 
! Отговори
one преди 7 години
Не знам това поредния виц на деня ли е или какво.НЕ МОЖЕ да има толкова глупави хора, толкова немислещи.или пък някой ги тиражира тия измислициНе знам това е малоумно всеки ден по незнам колко си случая на такива хора
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано и ти на 65 да имаш 10000, на 30 и тя сигурно не е имапа. От къде знаеш колко човека и колко време са спестявали? И не сме в соца всички да сме равни. Нали не искаш соц??
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОБРЕ СЪДЕЙСТВАЙТЕ НА ПОЛИЦИЯТА НО Е ВСЕ ЕДНО ДАЛИ СА 1000 ЛЕВА ИЛИ 10 ХИЛЯДИ ЛЕВА!!!!:D ТРЯБВА ЧОВЕК ДА Е МНОГО *** ДА НАПРАВИ ПОДОБНО НЕЩО!
13
2
 
16
 
! Отговори
да преди 7 години
това дори не е престъпление като е толкова *** - сама си е виновна.. може ли да дадеш парите си доброволно на някой и после да кажеш, че са ти ги откраднали... цялото им поколение цял живот е било такова слабоумно.. и преди 30-40 години да им ги вървяха тия номера - пак щеше да има същия ефект
12
0
 
11
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 7 години
хак и е!
11
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИМАМЕ ТАКАВА НОВИНА ВСЕКИ ДЕН!!!!!!!!!!!!!!!И ПОСЛЕ ЗАЩО ГРАБ ИМА ТОЛКОВА ГОЛЯМ РЕЗУЛТАТ НА ИЗБОРИТЕ!!!БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КАТО ЦЯЛО НЕ Е ЛОШ НО ЯВНО СИ Е ДОСТА ДОСТА СЛАБОУМЕН!
10
1
 
10
 
! Отговори
Азер Гъзаев преди 7 години
Тя хубаво 10 хил ама и злато за да ги хванат по сигурно!!!!!!!мале вече не и за Смях.....ама се вадят доста сериозни пари вече ..тук 10 хил там 33хил
9
1
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Не им увряха акълите,че по...телефон полицията съдействие не иска и пари не се уговарят.Толкова е просто;децата на тези...податливи пенсионери,да им закрият стационарните телефони.Дай му един...мобилен на врата с предплатена сметка за 5 лева за месец и...толкоз;край на...глупостите и манипулациите.
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мат'ряла, мат'рялааа...Ние сме малък, но затова пък изключително проззд народ.
7
2
 
9
 
! Отговори
Насо преди 7 години
Логиката следва, нормален пенсионер да не е толкова глупав че да постъпи по този начин, а ненормалният да не е толкова богат. Такива статии излизат всеки ден, това ми намирисва , а и изказванията напоследък, че видиш ли пенсиите няма н ужда да се вдигат, такак и така пенсионерите са богати щом могат да заделят за измамници такива суми.., дано да не съм прав.
6
6
 
10
 
! Отговори
. преди 7 години
Ако звъннеш на десет пенсионера осем от тях ще са готови да ти метнат минимум 2000 лв през терасата или да ти ги дадат ей така. После - бедни сме били. Колко млади семейства с 2 деца имат 10 000 лв спестявания ?