"Булмаркет" със съболезнования към близките на жертвите

Дружеството съдейства за изясняването на взрива в Хитрино
Обновена: 11 дек 2016 19:36 | 11 дек 2016 18:10,
22
"Булмаркет" със съболезнования към близките на жертвите
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Ръководството и служителите на "Булмаркет Рейл Карго" ЕООД изказват най-искрени съболезнования на близките на загиналите и съпричастност към всички пострадали при инцидента в село Хитрино. Това се посочва в съболезнователно писмо на дружеството, адресирано до кмета на село Хитрино и до всички пострадали и близки на загиналите.

Още по темата

В него се отбелязва, че "причините за инцидента са в процес на изясняване от страна на компетентните органи, които събират доказателства за изясняване на всички факти и обстоятелства от значение за случая, който е изключително комплициран и сложен".

"Булмаркет Рейл Карго" ЕООД оказва пълно съдействие на разследващите органи от всякакъв характер във връзка с изясняването на случая.

Отделно от това, съобразно и с регламентираните в дружеството вътрешни правила, е назначена служебна проверка на цялата документация и действия, резултатите от които ще бъдат предоставени на разследващите органи.

Дружеството участва с целия си технически и кадрови потенциал, с който разполага, в дейностите, насочени по обезопасяване на мястото на инцидента и ограничаване на последиците от него.

"Булмаркет Рейл Карго" ЕООД е железопътен превозвач с опит и взискателни стандарти на работа и ще направи всичко необходимо за установяване на причините, предизвикали инцидента", се казва още в писмото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Кала преди 7 години
Вместо да оценим достойното поведение, ние се хващаме на писанията на едни да не казвам какви драскачи. Трагедията си е трагедия! Съболезнования!
18
0
 
1
 
! Отговори
КУКУ преди 7 години
До stankoИ линкът ти е счупен и версията ти издиша
17
1
 
2
 
! Отговори
WC преди 7 години
GOVORITE PO RUSKII DOROGIE.VSEGDA PO RUSKII
16
0
 
2
 
! Отговори
От първа ръка преди 7 години
Станков "избухна" по времето на борисоФ,беше един от малкото облажили се с червени куфарчета,но апогея му е от както герб са на власт-100% сигурно !!!!!!!!!!!Един от сериозните бизнесмени в България,а живее в Русе и никога,никой не го е виждал да парадира с каквото и да е,за което Браво,но доколкото ми е ясно ч,няма да направи каквото и да е за хората,жалко !
15
1
 
5
 
! Отговори
т преди 7 години
така 1ви е много прав , от искрените им съболезнования файда няма , да ги принудят сега да въстановят селото, разследване и съд ако въобще ще го има си е отделна работа
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На една от цистерните се виждаше надпис LUKOIL над червената или оранжевата хоризонтална линия.
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо никой не казва КОЙ е крайният получател на стоката и собственик на цистерните-убийци? Защо удобните медии заобикалят този въпрос? Да не се окаже нашенец, с изнесен бизнес в Румъния?
12
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съболезнования не вършат работа. Цяла държава се занимава с някакви крадливи частници. Всички са за бесилката.
11
7
 
5
 
! Отговори
Зъбльо преди 7 години
Хората няма какво да ядат, тия коментари пишат!
10
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БУЛМАРКЕТ - Е СОБСТВЕНОСТ НА КИПЪРСКИЯ ГРАЖДАНИН ГЕОРГИУС ГЕОРГИО КОЙТО ИМА НАД 50 МЛН. ЕВРО ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ FIBANK....
9
2
 
16
 
! Отговори
Sando преди 7 години
Кажете на кой точно е тази компания, след като е скрита през няколко офшорки, значи със сигурност не плаща данъци. Става дума за много пари след като функционира от толкова дълго време.
8
5
 
11
 
! Отговори
stanko преди 7 години
А бе какъв Станко бе, това е на Първа Инвестиционна Банка - https://bivol.bg/georgius-bulmarket-fibank.html
7
2
 
26
 
! Отговори
ано преди 7 години
Станко Станков е в бизнеса от1990г. Парите са естественно в офшорки .Ще се измъкне като '' вода от кофа''.Нека журналистите отворят пердето и разкрият с кого играе .Колко началници на гари са в комбина с Булмаркет.Познавам структурата и наглоста на Станков.
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като се има в пред вид как си траят може и да се окаже че нямат застраховка
5
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То остава да нямат и застраховка! На мен ми искат застраховка ГО дето карам 1 тон кола, а тия юнаци с влакови композиции работят.
4
3
 
10
 
! Отговори
Shano преди 7 години
Дадахти ден на траур,сега писмо,голямо даване се дава.
3
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От въпросната фирма да не се правят на ощипани моми, а да отговорят кратко и ясно имат ли застраховка "отговорност при превоз на опасни товари", която е задължителна в конкретния случай, та ако имат да пращат застрахователите да описват и изплащат щетоте, ако нямат да се заемат те с тая работа
2
3
 
30
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Съдействат и как като изтичат сведения от тези които водят следствието че влака се е движел с превишена скорост ли тоест виновни са машинистите тая песничка вече сме я слушали
1
10
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съболезнованията не топлят никого! Да вадят пари и да почват да възстановяват къщите, защото са виновни. Освен това някой трябва да влезе в затвора, толкова хора загинаха