Манолова дарява ваучери за храна на пострадалите в Хитрино

Те са на стойност над 11 000 лв., пресметна омбудсманът
12 дек 2016 09:52,
13
Манолова дарява ваучери за храна на пострадалите в Хитрино
Снимка: архив, Bulphoto

Омбудсманът Мая Манолова пътува за Шумен, за да дари непотърсените ваучери за храна от кампанията "Великден за всеки", съобщиха от пресцентъра на омбудсмана.

Ваучерите са 550. Те са на стойност 11 100 лв. и ще бъдат дарени за нуждаещите се в Хитрино.

Българският червен кръст пък започна дарителска кампания за пострадалите от село Хитрино.

Желаещите да помогнат могат да пратят SMS на номер 1466, който е постоянен за бедствена готовност. Всяко съобщение е 1 лев без ДДС. Активирана е и банковата сметка, която е отворена при извънредни ситуации.

Средства за пострадалите в Хитрино може да дарите на:
SMS: 1466
IBAN: BG64UNCR76301078660913
BIC: UNCRBGSF
БАНКА "УНИКРЕДИТ БУЛБАНК"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Иван Иванов"името" на кмета на хитрино ме отказа да даря пари"Това, че помагаме на всички сънародници без значениен на вяра и етнос ни различава от талибани и джихадисти!
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая от ден да ден губи срам! Отвратително!
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Магистралката чуждото го подарява, своето - продава!
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На някои не им харесва думата дарява. Предложете друга подходяща дума за този случай. Според мен си е точно дарява от името на институцията, която тя представлява. Що си мълчите когато Бойко Борисов казва, че е построил някоя магистрала, болница, тоалетна, стена за обяви, ...?
7
0
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
С такъв като Ананиев (от така наречения реформаторски блок) начело на транспортната комисия в парламента, не е учудващо, че законите са калпави и няма контрол. Сега това в Хитрино вероятно също е последица от липсата на контрол. Все пак най-очебийно липсва контрола от страна на КАТ, но за сметка на това КАТ си осигуряват добри възможности за рекет с всяка промяна в закона, вкл. и последните.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Омбудсмая пътува за Шумен, за да дари ....... Значи, тук подчинената част в изречението е втората, важното е ЧЕ ПЪТУВА ЗА ШУМЕН. Ах, гиди ......, ах как изпълзяха, за да си правят реклама с нещастието, в случая - по един безкрайно плосък и грозен начин. Жестоко се лъжат, ако си мисля, че така изкарват някакви дивиденти.
5
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И откъде ги дарява , да не би от собствената си сметка ?!
4
6
 
16
 
! Отговори
Shopp преди 7 години
Как така се даряват чужди пари, много интересно?Някой има ли излишни 11000 лева да ми даде да ги даря, че много ми се иска да се направя на интересен?
3
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ейде и тая изпълзя. Дарява. С чужда пита помен прави. Бръкни си в твоя джоб и информирай пресата колко извади от нега, тогава може да твърдиш, че си дарила.Гадни сте!
2
3
 
12
 
! Отговори
СССРейчо преди 7 години
Настимир Ананиев е председател на ТК !!! Като такъв той дори не се противи на транспортната мафия, която ни натресе нови и кожодерски наказания и изисквания по Закона за движение !!! Дори 4мм грайфери, след като на новите гуми те са 6-7мм. Което означава, че на всеки 2 години МАКС ще трябва да ги сменяме...... Мафия ни управлява. А БОЙКО Борисов и Московски са виновни за липсата на КОНТРОЛ !!!!! Не се спазват дори евро-директивите. Но се режат ленти и се говоряат глупости по ТВ-тата всеки ден,
1
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
щеше да дарява Манолова, ако тези 11 000 излизаха от нейния джоб.Не тя дарява, а определена институция.