Златка – майката на Динко: Обичахме се и станах бременна!

13-годишното момиче роди първото бебе за 2017 г. в Сливен
2 яну 2017 10:00,
391
Златка – майката на Динко: Обичахме се и станах бременна!
Снимка: bTV

Първото дете, което се роди през 2017 г. у нас, е от ромски произход. Детето е от Сливен, майката е на 13 години, бащата е на 15 и е неин съученик. Родителите са кръстили новороденото момченце Динко.

Малкият Динко се ражда в 3:45 минути на 1 януари. Това е първото бебе за тази година, тежи 2800 грама и е високо 49 см.

"Раждането е минало нормално за първескиня, особено в тази възраст. Майката е в перфектно състояние", съобщи д-р Диана Гугова от МБАЛ "Д-р Иван Селимински".

Майката на Динко Златка казва, че с бащата на детето се харесали в училище. Започнали да се срещат тайно от родителите си.

"Ние се обичахме и станах бременна от него, в трети месец бях", разказва тя пред bTV. Когато започнало да й личи, момичето избягало при роднини на приятеля си.

Страхът на младежите бил неоснователен – и двете семейства се зарадвали на първото внуче, но най-много – 33-годишният дядо Динко, на когото е кръстен малкия.

Родителите на 15-годишния баща работят и изкарват добри доходи. Майката на 13-годишната родилка има осем деца. Те все още не са виждали бебето, защото след раждането то е на апаратна вентиланция, заради гинекологично заболяване при майката.

В болницата в Сливен вече не се изненадват от подобни ситуации. Най-младата родителка в сливенската болница е на 11 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
3
 
53
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 7 години
България УМИРА!!!
99
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както са писали по долу - Къде са ония търтеи от Закрила на детето?
98
0
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди 9 месеца е била на 12.
97
1
 
102
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак ще питам, къде е прокуратурата?! Къде са от закрила на детето. Ако 13 годишната дъщеря на някой от нас роди, веднага ще започне разследване, сигурно ще му отнемат детето и ще го пратят в някой от финансираните от държавата центрове за отглеждане от семеен тип, прокуратурата ще съди роднините за хиляда неща, ще се връщат детски и т.н. Това 13 годишно момиче ВЕЧЕ има гинекологично заболяване, родило е и е майка. Нейните права са нарушени, а никой не разследва родителите й и забременилия я.
96
2
 
67
 
! Отговори
Ще ни превземат ! преди 7 години
На 33 години дядо , ми той до 60 ще стане пра пра дядо . Ц........те се въдят и хващат от въздуха техните жени , а ние българите бягаме по Ин витро центровете за да имаме деца .
95
0
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде са властитите? Законен ли е секс между малолетни? А дори и да е законен това морално и нормално ли е? Това заслужава медийно порицание.
94
1
 
64
 
! Отговори
тя преди 7 години
Родилка на 11 години , значи води полов живот от колко години? Това е абсолютно невежество!
93
0
 
50
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
Коментарът ми, че са виновни политиците за 30 годишното безхаберие и кражби, за липсата на реални мерки и воля за решаване на проблемите, включително и този с високата раждаемост при определени хора и то започвайки от ранна детска възраст...
92
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ясно е сега кой и какъв е Динко от Ямбол , само да помня тоа дето хваща Бежанците с свински опашки
91
1
 
80
 
! Отговори
Йово преди 7 години
От 1.1 2017 г. влезе закон че децата инвалиди от самотна майка ще получават 960 лв. помощ. В монетна около 40 % от ромските деца по документи са инвалиди(а другите се водят без баща). Сега Златка ще народи 5 чавета ще им изкара документи че са асматичета и когато стане на 20 години ще си взима около 5000 лв. помощи а после някой да я накара да отиде да работи за 500 лв. Ще я накарате АМА ДРУГ ПЪТ!
90
50
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко е естествена жената. Обичахме се, родих. А жените българки са много важни. Трябва спа, уелнес, екскурзии в чужбина, нова кола, вила, голям апартамент... Е така ще е. Етноса е *** но естествен. Трябва й любов и ражда.
89
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ко? Не!
88
4
 
41
 
! Отговори
данъкоплатец преди 7 години
КЪДЕ Е АГЕНЦИЯТА ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО!!!!!!
87
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво, красива жена. Сигуро и бебето е красиво.
86
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако сте от "етноса", ще родите безплатно. Иначе задължително ще си "изберете" екип. За българките раждането е скъпо удоволствие още със забременяването. Едно бебешко пюренце е два лева, а малките изяждат на ден по няколко...После бързо трябва да се върнеш на работа, а бабите ги хванаха да работят до 61 и нагоре години, ясли и градини няма, че са и скъпо удоволствие. Не можеш да пуснеш детето си по *** да цапурка цяло лято на улицата в маалата...За да имаш качествен човешки материал се иска мног
85
3
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяко дете, родено от непълнолетна майка под 16 години трябва автоматично да бъде отнемано и давано за отглеждане в приемно семейство. Съответно никакви социални, майчински и други такива! Иначе никога няма да спре бизнеса с раждането като източник на доходи и начин на поминък. Трябва да се насърчава раждането в законни семейства и колкото е по високо образовано, толкова по големи да са "майчинските", независимо от дохода им. Иначе отиваме в киреча!!!
84
1
 
61
 
! Отговори
Дам преди 7 години
- Бабоо, защо не носиш очила?- Бабоо, защо са ти толкова хубави зъбите?- Бабоо, а за що ти е толкова гладка кожата?- Защото съм на 30! И стига си ме занимавала с глупави въпроси, че трябва да тръгвам да взимам *** от училище...
83
10
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 114 АнонименБългарките не раждат не заради фигурата си , а защото струва пари.Пари в болницата, пари за ясла, за детска, за чужд език, за храна, за дрехи.Защото българките искат на децата им да им е хубаво, да имат възможност да учат, да си имат собствена стая и т.н.И основно защото много от българските мъже не могат да поемат такава отговорност. Пазарят се за издръжка 150 лева за дете.Айде гледай дете с 150 лева на месец да те видя....Мисли преди да пишеш глупости.
82
1
 
13
 
! Отговори
До 87 преди 7 години
Предлагам "1 милион в банка" да се смени с 1 милион в Банкя.
81
1
 
6
 
! Отговори
почти без познай преди 7 години
До Анонимен 100А учител взима 1,200 евро!Но не го търси из нашите евродраскалници,никъде няма да го намериш!