Съучениците - родители зарязват школото, ще си гледат Динко

Вдигнали сватба ноември, ще живеят при родителите на момчето
3 яну 2017 07:10,
87
Съучениците - родители зарязват школото, ще си гледат Динко
13-годишната майка. Снимка: bTV

13-годишната майка и 15-годишният баща на едно от първите бебета, родени в новата 2017 г. няма да се връшат на училище.След раждането на малкия Динко те ще останат у дома, за да се грижат за новородената си рожба.

Дядо Динко, на когото е кръстено бебето, също станал баща на 15. Бабите родили за пръв път на 14 и на 16.

Още по темата

"Златка няма да учи, тя има дете, как ще учи Златка. Мъжът й ще учи, тя ще си гледа детето", обяви пред bTV Щилян Иванов, дядо на Динко.

Младите вдигнали сватба през ноември. Те ще живеят в една от двете стаи при родителите на момчето. Стаята за детето е вече с тапети, чакат и кошара.

Родителите на 15-годишния баща работят и изкарват добри доходи, все още взимат детски за сина си, който пък вече е баща. На социалните разчита и младата майка.

Майката на 13-годишната родилка има осем деца. Те все още не са виждали бебето, защото след раждането то е на апаратна вентиланция, заради гинекологично заболяване при майката.

Припомняме ви, че малкият Динко се роди в 3:45 минути на 1 януари. Тежи 2800 грама и е висок 49 см.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами, щом бабата и дядото имат добри доходи не им трябват помощи, а относно училището едва ли е голяма загуба - ще спестят нервите на няколко учителки и парите, които безсмислено ще се излеят в училището им за двете " бройки" родители.
43
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много кожена таз вафла бре
42
2
 
18
 
! Отговори
Щерев преди 7 години
От тук нататък държавата (всъщност простите българи) ще ги поеме/ат на социалната хранилка (вместо в пандиза) и така до края на живота им...
41
1
 
20
 
! Отговори
Lan преди 7 години
Погрешно е схващането, че детето е най-добре в семейството си! НЕ и в семейство, където на децата се гледа само като на източник на доходи! Сега трябва всичките други 8! деца, барабар с младите "родители" и отрочето да бъдат настанени в ДОМ, където за тях ще се грижат българи, а на "родителите" им незабавно да се спрат всякакви помощи, но пък да се правят удръжки от заплатите им (ако имат такива) за отглеждането на децата им! Тогава поне половината от тези деца имат шанс да станат хора!
40
2
 
23
 
! Отговори
Село Мечка преди 7 години
Съдебните чиновници са за затвор, тъй като не изпълняват закона/което е парадокс!/ За секс с малолетна - затвор, реална глоба и т.н. Схемата била следната: социалните им пращали сигнал, че малолетна е родила, а те/прокурорите/ им отговаряли и то в писмен вид, че това било "ТРАДИЦИЯ" в този етнос!!! След което социалните започват "грижите и подпомагането" с парите на работещите! Така че скъпи българи като продължаваме само да гледаме и да си приказваме по сайтовете - ще се превърнем в малцинство
39
1
 
25
 
! Отговори
Филолог преди 7 години
Доколкото знам образованието в БГ е задължително до 16 г....Т.е. дядо Динко трябва да бъде глобен...
38
1
 
28
 
! Отговори
. преди 7 години
Ще си го гледат, че и още ще става бременна неуката шведка. И двамата неграмотни и без доходи - кой ще вземе 17 годишен швед на работа, дето няма 6-ти клас ? На наша издръжка още 3-*** с перспектива да се увеличават.
37
0
 
12
 
! Отговори
Православен преди 7 години
Демек дядо Динко сега е на 30 години !!! Да не е владика,бе !!!
36
0
 
28
 
! Отговори
Къде е закона преди 7 години
Това е педофилия и то в най-чист вид!Тези трябва да се самосезират и да и им дадат апартамент ....но в Затвора....има дупка в закона ,той е еднакъв за всички и трябва да се спазва (малцинствата не трябва да правят изключение)...това в НОРМАЛНА държава не ср случва.....
35
0
 
22
 
! Отговори
ффхйхйох преди 7 години
сърцераздирателна ,изпълнена с позитивизъм статия ,как да не се просълзиш
34
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Dinko shte go gledame nie, a sled 15 godini shte pochne da ni idva na gosti noshno vreme.
33
0
 
23
 
! Отговори
Веско преди 7 години
Ами щом майката на 8 (осем) деца е допуснала това, всички деца се пращат в интернат и никакви помощи. Ясно е че ги издържаме цял живот, ама защо ги стимулираме а се размножават, не мога да вдяна!?
32
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Златка няма да учи, тя има дете, как ще учи Златка."Чудесно! После разправят, че крадяли, щото нкой не ги вземал на работа или им плащали малко... естествено, ние следва да ги "интегрираме". Как?!?
31
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма нищо странно.От 2СВ досега България се управлява от некадърници. Просто преди не даваха на хората да излизат от държавата. Сега вече може и те ясно показаха какво мислят за начина, по който се управлява тази територия.
30
0
 
19
 
! Отговори
бyлгapoпитeк преди 7 години
До Анонимен 38Даже и да няма престъпление пак си е престъпление - от страна на всичкото законотворци, презкурори и тям подобни... Аз не съм юрист, но АМАН ВЕЧЕ - в тая територия cвинщинa след cвинщинa, и все няма престъпление, камо ли престъпници. Всички са невинни *** душици, а кoчинaтa расте и цъфти. Те и аварите така са се затрили едно време... Примерно Вие ако имате син на 12 и той убие човек има ли престъпление или няма?? Има - и Вие сте отговорен за него! Е, ако не сте от тия, де...
29
2
 
11
 
! Отговори
още малко преди 7 години
Вижда се краят на отрицателния прираст.Амин.
28
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До бyлгapoпитeкТочно в този случай престъпление наистина няма - и двамата са под 18.Виж, ако таткото беше на 18+ на теория трябваше да е педофилия, ама на практика са "културни особености".
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вчера като пишехме как ще паразитират - триехте коментарите.На ви сега.....ДОСТОЕН ПРИМЕР ЗА ПОДРАЖАНИЕ РАСТЕ!!!!!
26
1
 
18
 
! Отговори
язък преди 7 години
До заминавамеНаправо сме си заминали. От 60 000 новородени половината са с тен, от останалите 2/3 заминават още преди да са завършили университет в нормалните държави, смъртността си е към 110 000 годишно... и не е баш от вчера така, умножете го по 10 години и не си правете никакви илюзии. Както казваха шиптарите на сърбите миналия век - "са кypaц че ве тепаме"...
25
0
 
16
 
! Отговори
мат'рял преди 7 години
Ама как ще учи Златка?! Няма да учи! То няма и да работи та за какво и е да учи? Тя на 13 какво може да прави? Май само да мете улици?