Пуснаха тока навсякъде в Североизточна България

От ЕНЕРГО-ПРО работят по отстраняването на локални повреди
3
Пуснаха тока навсякъде в Североизточна България
Снимка: БТА

Всички населени места в Североизточна България вече имат електрозахранване, съобщиха от ЕНЕРГО-ПРО Мрежи.

Екипите на компанията са отстранили стотици аварии по електрическите съоръжения, предизвикани от силния вятърът, обилните снеговалежи и обледяванията през последните няколко дни.

Още по темата
Днес специалистите на дружеството са получили достъп до последните райони с аварирали съоръжения в област Силистра, където пътищата бяха непроходими от началото на зимната буря в петък.

От дружеството отчитат, че продължава работата на електроразпределителната компания по отстраняването на локални повреди, които засягат отделни адреси в населените места.
Клиентите на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи могат денонощно да подават сигнали за аварии на националната телефонна линия на компанията 0700 1 61 61.

От компанията продължават да отчитат извънредно потреблението на клиентите, което по график трябваше да бъде отчетено на 6 и 7 януари. Регулярният отчет на електромерите през тези дни беше възпрепятстван от непроходимостта на голяма част от пътищата в Североизточна България.
 


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 1 НИЩО ПОДОБНО.
ЦЯЛАТА РАБОТА Е СВЪРШЕНА ОТ УДАРНИЯ КОЛЕКТИВ НА ЕНЕРГЕТИЦИТЕ.
2
0
 
5
 
! Отговори
смЕх преди 1 година
до №1 браво

Нищо лично ,но къде по-точно видя ролята на тиквата в цялата тая работа ,че нещо не мога да се сетя доколкото знам енерго-про е частна фирма.
1
6
 
4
 
! Отговори
Браво! преди 1 година
Браво на правителството и лично на генерал Борисов, които неуморно работят за топлината, светлината и електрификацията на всички българи!