Родни абсурди: Тръгваш с автобус, зареждаш му горивото!

Деян тръгнал от Бургас за София, но докъде е стигнал...
Обновена: 25 яну 2017 15:23 | 25 яну 2017 15:20,
39
Родни абсурди: Тръгваш с автобус, зареждаш му горивото!
Снимка: архив Reuters

Ще ви разкажем една абсурдна история от нашите пътища. Пътник плати горивото на автобус, за да стигне навреме до София.

Случката се разиграва по маршрута Бургас – София, а с човекът извадил 200 лева от собственият си джоб разговаря Михаела Карабельова oт Bulgaria ON AIR.

Това може да се случи само в България, така започва разкаът си Деян Йотов.

На 22-ри януари, малко след полунощ той тръгва с автобус от Бургас, а очакванията му са в 7 да е в София и да поеме към Милано.  Час по-късно обаче плановете му придобиват друг облик.

След около час пътуване той се събудил от суетене в автобуса, който бил спрял, а двигателят - изключен. Отначало помислил, че има техническа неизправност.

Пътниците питали какво се случва, а шофьорите били притеснени и смутени - оказало се, че автобусът няма достатъчно гориво.

На Деян обаче му се налага да мисли бързо Затова решава, че е по-добре да вземе нещата в свои ръце и да плати горивото от собствения си джоб. В крайна сметка автобусът спрял на бензиностанция, а Деян платил 135-те литра гориво, които заредили.

Той подчертава, че при пристигането на автобуса в София, от фирмата са му върнали парите за платеното от него гориво.

Два дни по-късно Деян все още си мисли за абсурдната ситуация, в която е попаднал. Не крие, че това може да се случи само в България и е убеден, че виновни са не шофьорите, а шефовете на фирмата превозвач.

От фирмата обясниха, че автобусът е бил с пълен резервоар и горивото е източено умишлено и бяха категорични, че служителите на фирмата ще бъдат наказани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Веднъж пътувах със същата фирма , качих се и след 50 метра автобуса пукна предна гума, шофьора без резервна и крик, и ми вика ти нали си от този град намери някой гумаджия да даде крик и да оправи гумата, а е 2:00 през нощта. Резервен автобус поне след 3 часа, а хората бързаха.
10
0
 
20
 
! Отговори
Мънго Джери преди 7 години
Тази фирма никога не я ползвайте /нищо че сайта я крие/!! Техните издънки са постоянни и разнообразни. Като например автобус да мине и замине,a да забрави пътниците! Случай примерно от август миналата година в Балчик.....
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво, вместо куфари, туби с нафта ли да си носим? Пък може утре някой автобус да няма резервна гума. И нея ли да носим?
8
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който каза, че еди какво си може да се случи само в България, явно не му е много широк мирогледът. Иначе случката е пълно безобразие сама по себе си.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 4Ами то не се случва много в нашата малка и сравнително спокойна страна. Какво разнообразие от новини очакваш?
6
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Деян е готин пич, типичен днешен българин, част от народа на тази държава.Кога някоя мутра, министър или депутат ще направи подобен жест спрямо останалите пътуващи, спрямо шофьора и въобще. По - скоро ще звъннат на техните хора да ги приберат, а другите ще ги заеб*т...
5
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като има зор ще плаща и още как ;)
4
0
 
19
 
! Отговори
Не на Юнион Ивкони преди 7 години
https://facebook/%D0%9D%D0%95-%D0%BD%D0%B0-%D0%AE%D0%BD%D0%B8%D0%BE%D0%BD-%D0%98%D0%B2%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%B8-583555225172265/?fref=tsТези от Юнион Ивкони скоро ще напрвят страшна трагедия. Бъдете предупредени и не пътувайте с тях!
3
1
 
28
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Някой е гепил гориво. Ама преди да тръгнеш трябва да направиш пълна проверка като на самолет преди излитането. Това е по-големия проблем. Ами ако беше друг по-сериозен проблем ?
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Просто някой служител е изнаглял с източването повече отколко трябва! Не е изчислил правилно разхода този път :)))))
1
1
 
16
 
! Отговори
Изтрещял преди 7 години
Автобус се композира,Деяне, бе,от Бургас за София!