Почти 5 години решетки и глоба за рекет и блудство с 14-годишна

Осъденият мъж има 11 присъди зад гърба си
27 яну 2017 20:37,
38
Почти 5 години решетки и глоба за рекет и блудство с 14-годишна
Снимка: Flickr.com

39-годишен мъж от шуменското село Кочово бе признат за виновен за изнудване и блудство с 14-годишно момиче, извършени със сила и заплашване, съобщават от Окръжната прокуратура.

Състав на Разградския окръжен съд му наложи общо наказание за двете престъпления - лишаване от свобода за 4 години и 8 месеца при първоначално строг режим и глоба от 5000 лева.

До присъда се стигна, след като подсъдимият призна вината си и поиска делото срещу него да се гледа при условия на съкратено съдебно следствие, за да получи наказание, редуцирано с една трета.

Обвинението срещу него е повдигнато за случай от 25 октомври 2016 година. Около 21:00 часа на тази дата той застигнал по пътя към разградския кв. "Опел" 14-годишно момиче. Използвайки натиск и заплаха с нож, той я насилил и блудствал с нея. След това поискал да му предостави всичките си налични пари и накити, каквито се оказало, че момичето не притежава в себе си в този момент.

Майката на 14-годишното момиче разбрала за случая от дъщеря си и подала сигнал на телефон 112.

На 26 октомври 2016 година в 19:00 часа 39-годишният опасен рецидивист е задържан. Обвиняемият има зад гърба си 11 присъди, като осем от тях е изтърпял ефективно в затвор.

Присъдата на Разградския окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна, предава "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Веселин УзуновРазбирам те много добре- при вас, турчеещите се помаци това е нормално
13
0
 
8
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Абе вие т.а.ш.а.к си правите вече!!!!Как може 5 години за такова нещо и то на човек с 11 присъди!И като излезе след 2 години и какво мислите ще стане? Ще се покалугери след 12та присъда?Моля ви, някой някъде да повдигне въпроса след колко присъди автоматично да се лежи 20 без помилване или до живот!
12
0
 
2
 
! Отговори
Объркан преди 7 години
От начало помислих ,че тази статия е за бившия кмет на Стрелча, но после прочетох че момичето не е напивано с водка и няма полов акт, а блудство.А и жертвата в Стрелча е по голямо дете.
11
0
 
17
 
! Отговори
1234 преди 7 години
До YНяма как да набара щерката на някой от двеста и четиридисте защото те учат в чужбина особенно САЩ и чакат момента когато тати и мама се пенсионират от властта да ги наследят на поста!
10
0
 
12
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Не съм сигурен, че в случая може да се приложи чл. 150 ал.3, но във всички случаи при такъв опасен рецидив може да се наложи максималното наказание по ал.1 - 8 години. Издадената присъда би била адекватна при първо осъждане, но не за опасен рецидивист.
9
1
 
15
 
! Отговори
Y преди 7 години
Като излезе след две и половина дано набара щерката на някой от двеста и четиридесете.
8
0
 
11
 
! Отговори
bigpick преди 7 години
Малко са му наистина 5 години. Вкарай го за повече и ще му мине мерака. Пък и други такива ще се замислят преди да посягат на деца.
7
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Блудство със сила не е ли изнасилване?Да му го режат и хвърлят на кучетата!
6
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Блудство със сила не е ли изнасилване?Да му го режат и хвърлят на кучетата!
5
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никаква милост за такъв!Хем насилил хлапето, хем се е опитал да я изнуди тя да му плати за това, което й е причинил!Сега в пандела ще си плати с лихвите!
4
0
 
24
 
! Отговори
Оффф преди 7 години
Мн е тъпо това със споразуменията...в ръцете им кърпа вързан, те споразумение сключват...тва прокуратурата...
3
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доживотен затвор без право на замяна.Ако това момиче се е увредило психически то е за цял живот.Трябва да отпадне това че се е признал за виновен и заради неговата благосклонност ще му намалят присъдата...Боже,Боже ...
2
1
 
22
 
! Отговори
Оффф преди 7 години
Може да звучи гадно, но за такива рецидивисти трябва да има химическа кастрация. Какво може да се очаква от такъв човек в бъдеще?
1
2
 
24
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
39 годишен с 11 присъди колко ли пъти е освобождаван за добро поведение. Тоя ако беше в краварника след третата присъда се вода рецидивист и нямаше да помирише по-вече въздуха извън панделата поне за това шапка им свалям.