Винетки 2017 г.: От днес караме с новите, старите изтекоха

От днес лепим новите стикери, трябва да пазим и бележката
1 фев 2017 09:37,
43
Винетки 2017 г.: От днес караме с новите, старите изтекоха
Снимка: архив Bulphoto

Валидността на годишните винетки за 2016 г. изтече, от днес шофьорите трябва да се движат по пътищата с нови стикери.

Цените на всички видови стикери са непроменени и са същите както и през 2016 г. Годишната винетка за леки автомобили е 97 лв., месечната – 30 лв., а седмичната - 15 лв.

При закупуването им шофьорите трябва да изискват касова бележка с вписан регистрационен номер на превозното средство, която трябва да се пази.

Винетки се продават в над 2 500 разпространителски пункта. От тях 372 бр. са с денонощен режим на работа. Това са големите бензиностанции, офисите на „Български пощи“, областните пътни управления и гранично контролно-пропускателните пунктове.

Пълна информация за цените на различните видове винетки през 2017 г. и образците на стикерите можете да намерите в приложения линк – http://www.api.bg/index.php/bg/vinetni-stikeri

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
38
 
! Отговори
Сократис преди 7 години
Правото за движение из националната пътна мрежа трябва да се дава не на колата а персонално на водача.Колата е вещ и не може като такава да придобива привилегии!Спорихме с един приятел и той казва-Добре де,аз мога да имам 5 коли и значи ли това,че с една винетка на мое име мога да ги карам...Моето мнение е,че може и дори така е редно защото той не може да кара и петте коли едновременно а ще кара една по една от тях.Мисля,че винетката трябва да е персонална на шофьора!Как мислите вие?
10
2
 
1
 
! Отговори
GolemPraz преди 7 години
До Анонимен 12Глупости за елементарни наивници. Като теб.
9
0
 
3
 
! Отговори
Гого преди 7 години
Бележката беше за 2016,затова я изхвърлих .
8
1
 
25
 
! Отговори
бате Любо преди 7 години
А колко по-лесно би било да се направи базата данни с платили като гаранционния фонд. регистрираш се, плащаш онлай и при проверка в таблета на катаджията ще излезе, че имаш платена винетка, а и цената ще намалее защото няма стикери с не знам какви си защити и глупости и няма отвличане на вниманието от тая х*йнетка по стъклото, търкане да се махне и какво ли още не
7
0
 
14
 
! Отговори
Гого преди 7 години
Пазех бележката за 2017 в калъфче при документите .Поглеждам я вчера преди да я изхвърля ,избеляла нищо не се чете ,само номера на колата .Ако въпросната бележка служи да докаже валидността на винетката от датата на закупуване за година напред ,какво правим в случая ?
6
0
 
7
 
! Отговори
GolemPraz преди 7 години
До Анонимен 5В грешка си. Това се прави, за да не може да се ползва на повече от една кола. А това, което казваш ти не е елементарно, а за елементарни хора.
5
2
 
16
 
! Отговори
Ж преди 7 години
И ГЕРБ се натискат пак да управляват... Видяхме ги как Свинетка преди избори как се кълнеше, че няма да има увеличение ие и 1ден след изборите ни изненада ! Ако сте *** гласувайте пак за Свинетка !ГЕРБ приключи !
4
1
 
5
 
! Отговори
GolemPraz преди 7 години
Ами аз тази касова бележка мога ли да я "загубя без да искам" и после да си поискам нова, ама с друг рег. номер? Някой запознат може ли да сподели? М?
3
0
 
26
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Лятото бележката познайте какво ще личи на нея ако стои в колата ;)Иначе аз си искам парите за старата, незаконна винетка, партизанската внучка кога ще връща кинти?
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При закупуването им шофьорите трябва да изискват касова бележка с вписан регистрационен номер на превозното средство, която трябва да се пази.На какво основание ще ми се пише рег. номер на колата в касовата бележка? - може ли някой тук да каже. Имам две коли не мога да ги карам едновременно нали?И какво става с делото за винетките ще има ли промяна или пак ще пълним нечии дълбоки джобове и ще пътуваме по снег и дупки.
1
0
 
28
 
! Отговори
Слаб шАфИор преди 7 години
От днес лепим новите стикери,може и с плюнка.