Паднаха лампите в тунел на "Хемус", убиха жена

Загиналата е пътувала в автомобил, шофьорът е пострадал
Обновена: 5 фев 2017 13:19 | 5 фев 2017 13:02,
232
Паднаха лампите в тунел на "Хемус", убиха жена
Снимка: БТВ

Жена загина, след като осветително тяло падна върху автомобил в тунела "Ечемишка" на АМ "Хемус", съобщиха от МВР, цитирани от БТВ.

Жертвата е била пътничка в колата.

Водачът на автомобила е брат на загиналата. Отказал е да бъде приет в болница, въпреки нараняванията по главата си.

Едната тръба на тунела е в ремонт и движението се извършваше двупосочно в другата тръба – в посока столицата. Заради инцидента обаче и тя е затворена. От АПИ обявиха обходен маршрут – по път I-1 Ботевград – София през пътен възел "Ботевград".

По информация на очевидци множество лампи са паднали и са се забили в пострадалия автомобил.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
10
 
23
 
! Отговори
МИСЛЕТЕ !!!! преди 7 години
Какъв Герб, Какви Бсп я вижте коментарите- народът разединен и един турчин плюе...това е и в държавата.
78
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, че у нас няма корупция, иначе щяхме и ние да протестираме, като румънците.
77
0
 
65
 
! Отговори
Teodor преди 7 години
2015-та година беше правен основен ремонт на осветителната инсталация в този тунел. Ако не ви е ясно, от строителство се крадат най-лесно и най-много пари. Неслучайно Бойко два мандата набиваше милиарди левове в магистрали. Една малка част - за бързо и некачествено строителство, другите - в джобчетата.
76
0
 
8
 
! Отговори
Резаците вън! преди 7 години
Ела *** ,знаел ли как ще та посрещна както воеводите са посрещали османлии в гората. Я кажи всъщност от къде си, къде да дойдем? Хайде отворко османска кажи си адреса да видиш българка любов! Нали си много отворен !
75
5
 
8
 
! Отговори
Бате Бойко преди 7 години
Станишев е виновен!
74
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До !!!*** какво ме интересува кога е ремонтиран *** го кажи това на близките на загиналата
73
1
 
20
 
! Отговори
PREVRAT преди 7 години
VOENEN PREVRAT, 5 GODINI VOENNO POLOJENIE, RAZPUSKANE NA NARODNOTO SABRANIE,ZABRANA NA KORUMPIRANITE MEDII I TELEVIZII, ZATVARIANA NA DARJAVNITE GRANICI,VOENEN SAD VMESTO CIVILEN......SPOMNETE SI PINI4ET I CHILE,ZATOVA SEGA SA NOMER 1 V YUJNA AMERIKA. ZVU4I MNOGO STRA6NO,NALI.....AMA TOVA E IZHODA ZA BG.
72
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Резултатите от строителството на герб с които проглушиха ушите на хората от хвалби. ....до кото порастне на Боко внучето няма да има на какво да се радва че го е построил дедо му-всичсо ще е в руини.
71
1
 
55
 
! Отговори
ЖОРО преди 7 години
Къде е сега Лиляна Павлова да излезе и да се ПЪЧЕ колко магистрали е направила.Защо не излезе и не каже, че ако ГЕРБ не бяха ОКРАЛИ парите от магистралите, лампата нямаше да падне и жената щеше да е ЖИВА.Това е ГЕРБ, винаги водят след себе си БЕДНОТИЯ и СМЪРТ.
70
56
 
5
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Ами нали гласувахте за Радев! Свиквайте. Цялата държава ще се разпадне.
69
1
 
26
 
! Отговори
до 79 преди 7 години
А ти мислиш ли, че в България няма арабели, които да те мачкат с камионче ? Това, че в България досега не е имало терористичен акт, си е чист късмет. Навсякъде може да се случи. Но в България имаш и бонус - падат ти лампи на главата, лекарите те оставят да умреш у вас, заплатата не ти стига да си купиш лекарства. Гарантирам ти, от скапания живот в България умират 1000 пъти повече хора, отколкото терористичните атаки в Европа, които между другото може да се случат и в България.
68
17
 
5
 
! Отговори
!!! преди 7 години
Не се излагайте ,този тунел не е ремонтиран от едно време, сега се ремонтира другото платно и тунела от другата страна.
67
5
 
16
 
! Отговори
@БГ преди 7 години
Ефенди Ястреб Османлията, чудно откъде знаете български? И защо четете българска преса? Че и коментирате новини които нямат нищо общо с Турция и турци.Оправяйте си вие вашата страна, Турция, ние имаме грижата за България. Вие няма да станете българи, ние няма да станем турци. Да си пазим добри отношения като народи и съседи, уважаваме културата, бита и начин на живот един на друг. Това е.От войни и други простотии, както виждате, нищо добро не е излязло.
66
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До За незнаещите -Ами да са я ремонтирали ,бе! Нали затова са там, по закон!
65
1
 
33
 
! Отговори
ДА ДА ДА преди 7 години
Ако това се случи в една нормална държава -първо министъра на транспорта напуска на секундата Второ на семейството на пострадалата ще бъдат изплатени милион евро обезщетение Миналата година в един от тези тунели се блъснаха 50 коли Да не дава Господ такова нещо на никого
64
2
 
10
 
! Отговори
До пилето османлия преди 7 години
Ти мисли как Турция ще се оправи защото лирата миналия януари беше 3.2 за евро а сега е 4.05...нещо като мега инфлация се получава резак. И туристите няма да ги има и тази година заради атентатите всяка седмица....Турция мисли долна, злобна твар.
63
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Възмутително! Това е държава-убиец, КОЙ е приел ремонта на този тунел и е позволил да се пътува през него?? Подчинен на внучката Лиляна, който всички медии съучастнически прикриват, за да си продължава престъпления.
62
10
 
5
 
! Отговори
G преди 7 години
Минавам на седмицата повече от 4-ри пъти седмично от около 10 години и тая тръба не е ремонтирана основно през тея години.За всички които плюят и говорят глупости другата тръба се ремонтира все още от Герб,но няма значение просто преди да пишете бъдете обективни.
61
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видими Резултати!
60
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Време е боко-синхронистите от ГЕРБ да слязат от сцената! Завинаги!