300 камери зорко ще следят из Слънчев бряг

Курортът дава 30 000 лв. за видеонаблюдение
10 фев 2017 20:38,
5
300 камери зорко ще следят из Слънчев бряг
Снимка: архив, Bulphoto

300 камери за видеонаблюдение ще бдят над сигурността на туристите в Слънчев бряг, обяви изпълнителният директор на "Слънчев бряг" АД Златко Димитров пред "Фокус".

Той обясни, че миналата година са инвестирали в над 60-70 камери, които са обхванали контролните пунктове и допълни, че камерите са с висока резолюция и дават възможности да бъде изведена много допълнителна информация.

"Тази година се надяваме да инвестираме над 30 000 лв. за профилактика на тази система, имаме желанието и сме насочили усилията си да обхванем допълнителни райони върху територията на курортния комплекс като разположим допълнително камери на крайбрежната и централната алея. Това е доста сериозна инвестиция", обясни Златко Димитров.

Той каза още, че от 2 години на територията на курортния комплекс има безплатен интернет, който е изцяло за сметка на дружеството.

Димитров допълни, че се опитват да разработят и сайт, който да дава информация на гостите на комплекса и да акцентира на мероприятията, които реализира бизнесът.

"Активни се действията и контролът спрямо преместваеми обекти, особено покрай плажната ивица", каза още Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Slbrqg преди 7 години
Samo dq kaje koga interneta stava za polzvane realno shtoto do sega sto pati nula uspeh
3
0
 
1
 
! Отговори
zi преди 7 години
мани "тая" дето са хванали на фокус , гледайте колко е мръсно и без да е на фокус се вижда , пък смятайте какво е отблизо :)
2
0
 
3
 
! Отговори
маке-ариец преди 7 години
300 камери за 30 бона, това прави по 100 кинта на камера. С камера за толкова пари в най-добрия случай ще могат да различат слон от крокодил, но само в разстояние до 5 метра...
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
I na Kakao li?????