19-годишна загина на място в ПТП на "Тракия"

Друто момиче е с опасност за живота след инцидента
Обновена: 25 фев 2017 16:45 | 25 фев 2017 16:45, Веселина Йорданова
39
19-годишна загина на място в ПТП на "Тракия"
Снимка: архив, БулФото

19-годишно момиче загина на място, а друго на същата възраст е в болница с опасност за живота след пътнотранспортно произшествие.

Тежкият инцидент е станал на автомагистрала "Тракия" на 200 км в посока Бургас, съобщи БНР.

Произшествието е станало след 17 часа снощи, след като лек автомобил, в който са пътували три 19-годишни момичета, се удря в мантинелата на разделителния остров на магистралата и се преобръща.
 
В резултат пътуващото на предната дясна седалка момиче починало на място, а друго е настанено с множество травми, контузия на белия дроб и черепно-мозъчна травма в болницата в Стара Загора.
 
Има опасност за живота му. Третото момиче, което е шофирало, е с фрактури на няколко ребра и контузия на белия дроб, като също е настанено в Университетската болница в Стара Загора. 
 
Тестът за алкохол не е показал положителен резултат. По случая е образувано досъдебно производство. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: загинал при катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
13
 
! Отговори
koko преди 7 години
Tova tan me e magistrala!
11
3
 
40
 
! Отговори
еди кой си преди 7 години
Комбинацията е фатална: млад неопитен шофьор заобиколен от други опитни, но недъгави и нетолерантни към останалите + отвратителни пътища, каквито няма никъде в Европа
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подобни произшествия има по цял свят (миналата седмица в Испания загинаха 2 момичета и 3 момчета в челен сблъсък) , лошото е че са били сами на магистралата !!
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимко преди 7 години
Друто... Веселинкееееее, гледай ги поне в заглавието да не роиш грешки. Пак добре, че не ми пускаш видео от 2016 че редовно го правите в тоя сайт
8
39
 
27
 
! Отговори
Плащач преди 7 години
Шофирането не е за всеки калитко! Куцо, кьорава, сакато и бездарно се качи по коли след като се видя с пари! Решението го знаете добре - по - висока ГО, по - високи данъци за автомобили, да се наложи данък "Млад Шофьор" в размер на 300 лева годишно и да се отнася за шофьори до 25 годишна възраст,а на последно място и най - важната мярка - да се увеличат ДРАСТИЧНО цените на горивата - дизел-3.50/литър, бензин 3 лева, газта 2 лева!Да спрем катастрофите,да намалим загиналите, осакатените,ранените!
7
27
 
8
 
! Отговори
saki преди 7 години
Някой ги е натиснал нарочно, най вероятно. И шофьорката се е панирала.
6
6
 
28
 
! Отговори
месара преди 7 години
до като караш кола селфита не се правят , жалко за загиналото момиче , но и това няма да даде урок на много шофьори !!!
5
1
 
49
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Губим много нелепо демографски потенциал. Аз като тръгна на път си казвам: Бог напред и ние след него! Другото е спазване на правиш. По-добре стигна по-късно, отколкото никога да не стигнеш за където си тръгнал.
4
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това да им е за урок! Следващия път да фнимават повече.83997
3
16
 
48
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 7 години
Когато бях на 19_се, беше събитие да видиш въобще жена да шофира...камо ли на 19 !!А сега не си знаят предназначението, извpaтихa се.
2
3
 
38
 
! Отговори
ех преди 7 години
Почерниха се за нищо,за къде ли бързаха.А ако само спазвахме правилата.Шофира се с повишено внимание.При висока скорост с максимална концентрация.Но ние имаме малък опит в това,нали!
1
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние само от ПТП-а ще сме на отрицателен прираст, без да отчитаме другите фактори... Жалко за момичето, а и за нейните спътнички.