Отново на път: Започва завръщането след празниците

АПИ: Натоварен трафик се очаква по АМ "Тракия", "Хемус" и "Струма"
Обновена: 5 мар 2017 11:14 | 5 мар 2017 11:10, Анисия Иванова
16
Отново на път: Започва завръщането след празниците
Снимка: Булфото, архив

След поредицата от няколко празнични дни днес се очаква натоварен трафик по магистралите "Тракия", "Хемус" и "Струма" и по пътя Кулата-София, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

КАТ ще пусне две ленти към София при Владая от 10 до 20 часа днес заради очаквания засилен трафик в края на празничните дни. Така в столицата шофьорите ще могат да пътуват по-удобно и безопасно.

Алтернативен маршрут на първокласния път през Владая е автомагистрала „Люлин“.

Шофьорите трябва да карат внимателно и със съобразена скорост, да не предприемат резки маневри и да спазват ограниченията, пътната сигнализация и указанията на "Пътна полиция“, която следи и предприема необходимите действия за организацията на движението, припомнят от АПИ.

Поради продължаващите ремонтни дейности на тръбата за Варна на тунелите „Витиня“ и „Ечемишка“ на магистрала "Хемус“ преминаването през съоръженията се осъществява двупосочно в тръбата за София.

Между 14 и 20 часа ще бъде ограничено движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и по най-натоваренитe пътища.

Целта е повишаване на безопасността, увеличаване на пропускателната способност на инфраструктурата и спокойно пътуване на шофьорите в края на трите почивни дни.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
До: НЕЕЕЕЕЕЕ преди 7 години
Душицеее, това баба ти от Поибрене ли ти го каза? Тя като е почвала работа в Кремиковци и взе жителство не е и подозирала, че след време ще отпадне :-))) Ама има и по-тежки случаи де - македонските бежанци пък са се заселили и по-централно и имат по-големи претенции.
13
3
 
2
 
! Отговори
НЕЕЕЕЕЕ преди 7 години
ПАК ЛИ ИДВАТ СЕ.......ЯНИТЕЕЕЕ ...НЕЕЕЕЕЕЕНЕ СЕ ЖИВЕЕЕ ВЕЧЕ НЯМА ВЪЗДУХ НЯМА МЯСТО ВЪРНЕТЕ СЕ ТАМ ДЕТО СТЕ СЕ РОДИЛИ МОЛЯ ВИ СЕ БЕЕЕЕ НЕ ВИ ИСКАМЕЕЕЕ
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един литър масло да го направят 500 лева, да видя на гамените като им пушат гробниците, дали ще доливат пак масло или ще си ги оправят!!!
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На терминал 2, задръстване нема, щото управляващите не ремонтират въздуха... Макар че и въздуха го отремонтираха, в София е пушек от масло, нафта, кюмбета, сажди, не се живее... Иначе където барнат да ремонтират, бягаш далече, защото нищо не остава.
10
0
 
6
 
! Отговори
Доктора преди 7 години
Еййййй не се спряха бе..... Беден бил народа.....
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ремонтите на пътища и магистрали стават адски бавно. Такова мърдосване и на държавна работа по време на комунизма не съм виждал!
8
0
 
14
 
! Отговори
хахахахах преди 7 години
1. Колите не са много2. Пътищата (въпреки любимия ви Бойко) са в безобразно състояние и дори когато се ремонтират, това се прави адски бавно (с работно време от 9 до 5) и се създават едни точки за излишно изнервяне3. Твърде много шофьори/ки явно са взели книжки в Англия, защото обикновено има колона в лявата лента и няколко коли в дясната4. Спрете да карате в аварините ленти5. Айде чао
7
1
 
15
 
! Отговори
До 6 преди 7 години
Аве гербераст кух, ти ли ще ми кажеш за кого да гласувам, а?!! Със сигурност няма да гласувам за твоя Борисов!А пътищата по които караме са на Тодор Живков!!! Вожда ти които асфалтира са на дупки и на вълни, справка - АМ Тракия след Пловдив посока Бургас!Айде марш да му носиш ибрика!!!
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези бедни българи...
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ако не беше Бойко Борисов сега щяхте да се връщате по селските неасфалтирани пътища на Станишев и това щеше да ви отнеме няколко дена."Говориш, все едно България е страна с размерите на Русия. От единия до другия край на България по черни пътища(неасфалтирани!!!) няма да ти отнеме повече от 12 часа... няколко дена може да ти отнеме пеша. Така че другаря Борисов може да направи резък завой у лево и повече да не ни занимава с банкянските си глупости!
4
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не беше Бойко Борисов сега щяхте да се връщате по селските неасфалтирани пътища на Станишев и това щеше да ви отнеме няколко дена.Мислете като гласувате на 26-ти!
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лудите отново на път! Хора без работа!
2
7
 
1
 
! Отговори
bosss преди 7 години
До Надя Николовалетя със 200 май че некой ше прегазя но закона няма никога да спазя
1
1
 
16
 
! Отговори
Партиен член преди 7 години
Шофьорите да карат внимателно.Да избягват дупки..и тунели също така мостове надлези и подлези.Ако могат да избегнат движение по републиканската пътна мрежа.Най добре да използват път без настилка той е най сигурен .Е има кал но с бутане става.Сигурноста е пред всичко.