Цената на винетката: 11 кг. жълти стотинки!

Великотърновец плати 97 лева с монети, за втори път му е
7 мар 2017 15:14,
26
Цената на винетката: 11 кг. жълти стотинки!
Снимка: архив, Булфото

Мъж от Велико Търново плати годишната винетка за автомобила си с 11 килограма стотинки.

Той е категоричен, че състоянието на пътищата в страната не се е подобрило и не е съгласен да плаща такава висока цена за винетка.

"Като цяло състоянието на пътищата, по които си караме колите, не струват 97 лева. Ако трябва да съм честен, готов съм да платя и по-висока цена за винетка, но да карам по пътища, които нямат дупки и не падат лампи по магистралите да убиват хора", коментира великотърновецът.

За втора поредна година той плаща винетката си с жълти стотинки, но сега създаде проблем в областното пътно управление, където се наложи два часа да броят монетите ръчно, предава БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
21
 
11
 
! Отговори
Край преди 7 години
Недоволните да се качат на кола и да минат Солун -Атина 500 км. -40 ЕВРО в едната посока /има малък участък без магистрала даже/.ако още са недоволни - да минат Ниш - Белгад 180 км. 7.60 ЕВРО в едната посока.Българопитека дай му да реве и да не плаща.
4
0
 
27
 
! Отговори
Чиновник преди 7 години
Голяма работа, че е платил със стотинки. Дребните монети са законно платежно средство и се приемат навсякъде в държавата. Само комплексарите отказват стотинки и държат на едри банкноти, за да се правят на големите баровци.
3
6
 
12
 
! Отговори
нихт ферщензи преди 7 години
''Той е категоричен, че състоянието на пътищата в страната не се е подобрило и не е съгласен да плаща такава висока цена за винетка.''-И К'ВА Е ФАЙДАТА КАТО НЕ Е СЪГЛАСЕН, АМА СИ Е КУПИЛ ВИНЕТКА ВСЕ ПАК?!
2
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко направи магистрали от тук до края на света, а българопитека пак е недоволен.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той поне е събрал за една година. За други е до месец