19-годишен от Кюстендил стана кюстендилка с 3 операции

Анджелина обожава женското си тяло. Вижте го!
22 мар 2017 14:30,
187

 Снимка: Facebook

19-годишният Филип Димитров от Кюстендил си направи три операции, за да стане жена. Интервенциите били направени в столична клиника. Филип вече се нарича Анджелина и скандализира Facebook пространството с фотографиите, които направи обществено достояние след операциите.

"Имам сестра, която общуваше с момичета и аз излизах с тях, придобих техния маниер и техния начин на мислене. Всичко друго имах, само ми липсваше женското тяло", споделя Анджелина. Разказва, че не се е родила транссексуален, а е придобил това усещане по-късно.

"В малък град като Кюстендил такива хора като мен са силно подигравани и затова да стана транссексуална беше изход от тази ситуация. Това, че в малкия град всичко се знае, ми помогна хората да научат какво се случва с мен и с тялото ми", казва Анджелина пред Вяра нюз.

Разчита на двама приятели в най-тежките дни. Това са Лора и Кристиян, както и сестра й Елена, с която са близнаци. Родени са след ин витро процедури.

"Много ценя и тримата и ценя тяхната подкрепа. Лично аз споделих с родителите си каква съм и първоначално реакцията не беше много добра, както можеше да се очаква. Те дори ме заведоха на психолог заради тези мои мисли. Аз обаче им обясних, че това е мое лично решение и като навърших 18 години, мечтата ми за операция стана факт", добавя Анджи.

Следват три операции в частна клиника, като те са само външно променяне на половата система. "Не мога да имам деца, това е категорично, но на мен ми е достатъчно като съблека дрехите, да видя женско тяло и това ми харесва", казва новоизлюпената кюстендилка.

Започва упорито да снима новото си тяло и да споделя снимките в социалната мрежа, като си навлича и много коментари на неодобрение.

"По-добре да си в устата на хората, отколкото в краката им", смята кюстендилката.

"Все още нямам приятел, ако си намеря, ще кажа какво се е случило. Аз се чувствам като жена, трудно е да се поддържам, но ми е приятно да го правя".

Предстои смяна на личната карта, защото по документи все още е Филип. Едно такова дело протича с родителите и свидетели, показва се документ от хирурга за потвърждаване на операцията.

"Не ме болеше, чувството е такова, както майката, като ражда, усеща болката, сякаш от мен излизаше ново тяло. След 2-3 седмици се връща към нормалния начин живот. Операциите продължиха 3-4 месеца", споделя Анджи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
33
 
! Отговори
До 84 преди 7 години
Прав си. Едно време също е имало гейове (Георги Парцалев, Емил Димитров), но никога не съм виждал в старото кино някой да е парадирал с това. Сега всеки такъв трябва да го крещи по цял ден, да не би някой още да не е разбрал. Малко прилича на приказката за магарето, дето ревяло в центъра на селския мегдан, че да имало кой да види ината и магариите му.
64
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моля, без цензура! И сега до всички бесни ругатели - признайте си, че падне ли ви тва слабо, стегнато и тесно дyne ще го мушкате докато мърдате. Пичът е станал перфектна пuчka!
63
5
 
7
 
! Отговори
иван преди 7 години
Всъщност името му/и е Филип, по фейсбук се пише Filip Simpson, не знам дали му/и е истинското име. Като мъж не знам как се е справял ама преди време го пробвах като жена и не можеше да прави хубави к***в***ли.
62
2
 
25
 
! Отговори
ДЕДО ЙОЦО ГЛЕДА преди 7 години
ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ...ДА ПЛАЧЕШ ЛИ...???
61
1
 
36
 
! Отговори
шек преди 7 години
Не е проблема в казармата според мен, както пишат много. Едно време пак си имаше обратни ама си живееха тихичко техния си живот, а сега е дива пропаганда на всеки извратен. Не виждате ли, че всеки ден по една статия има за някой такъв. Плюс това те повечето до наборна възраст вече са навъртяли доста стаж като амбриажи и отивайки в казармата може да има негативен ефект върху други момчета.
60
25
 
5
 
! Отговори
Върл фен на Путин преди 7 години
Предпочитам това стройно девойче да онова, отколкото жените на всички коментирали под мен, които съм сигурен, че са гейове, понеже само за такива говорят или пък жените са им 100 кила и с мустаци
59
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимка 4 е покъртителна.
58
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що за новини са това ...
57
3
 
15
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
Щом Филип е станал Анджелина, спукайте му диференциала, да види как е;)))
56
1
 
28
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
Тази новина защо изобщо я публикувахте?
55
5
 
20
 
! Отговори
ss преди 7 години
ей заради това трябва да върнат казармата на 18 щеше да влезе за 2 или 3 години, нямаше да му остава време да мисли за глупости, и като излезе щеше да е вече истински мъж, готов да брани родината а сега най много да се надупи на анадолците
54
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последният абзац от текста кърти. От къде знае как майките раждат децата ?Смешно е просто- поезия романика, да бе, да. ))Тепърва ще има да се БОРИ, ЗА ДА СЕ РОДИ В ТОВА ТЯЛО.Интерeсно ми е как звучи гласа й/му , на снимките не се виждат белези от махането на хрущала на ларинкса т.нар. адамова ябълка, това е доста рисковано и в повечето случай има сериозни увреди...
53
1
 
17
 
! Отговори
до 71 преди 7 години
хич не ми и дреме стига да не ме занимава. А той/тя ме занимава в момента.
52
16
 
8
 
! Отговори
преди 7 години
Важното е ,че човека е щастлив.Какво храните? Вашите деца нали няма да са като него/нея.
51
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Евротлантика.С Кончита ще бъдат еталон на ЕС.
50
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Cлeд ceкc дeвойкa гaли момчeто по топкитe, рaзглeждa ги, рaдвa им ce и въздишa... - Зa кaкво cи миcлиш cкъпa? - Cпомням cи моитe кaкви бяхa...
49
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох, разгледах снимките и ми е интересно - знам, че има операции за намаляване на гърди, дали има операции за намаляване на джуки? Щото създанието на снимката супер спешно се нуждае от такава....
48
0
 
5
 
! Отговори
Баба Гуси преди 7 години
Кръщелното сменил ли си е?
47
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Анжелинка бих я уважил :) Не страдам от комплекси, пък изглежда супер
46
10
 
29
 
! Отговори
Петолъчка в сърцето преди 7 години
Разгледайте снимките добре, така изглежда идеалният брюкселски евромъж! Това са евpoгейските ценности на eвpoгeйския съюз!