Гергьовден в Трявна – БДЖ готви куп атракции

Превозвачът пуска допълнителен вагон за атракционния влак
28 апр 2017 19:44, Анисия Иванова
6
Гергьовден в Трявна – БДЖ готви куп атракции
Архив: Булфото

БДЖ пусна допълнителен вагон за Гергьовския туристически атракционен влак на 6 май от Горна Оряховица до Трявна. Редовните билети бяха изкупени, което наложи добавяне на вагона. Превозвачът е подготвил изненади за всички пътници с името Георги и останалите именници, съобщиха от БДЖ.

"Захарни заводи“, които също се намират в Горна Оряховица, осигуряват сладката почерпка за всеки от пътниците. Певицата Хилда Казасян ще отправи свой поздрав към празнуващите.

Със специално присъствие на борда на гергьовския влак са група англичани, живеещи от години в България. В тяхна чест съобщенията за туристическите пътувания, организирани от БДЖ, се публикуват на страницата на компанията и на английски.

Пътуващите ще разгледат вагона на Борис ІІІ като музей на колела, за чиято съдба ще научат от историка на компанията Юли Пейчев. По трасето въодушевени музикални оркестри ще озвучават гарите в минутите, когато композицията е спряла.

Композицията ще спре в Дряново и на спирка Бачо Киро за всички, които желаят да посетят Дряновския манастир.

С пристигането на гарата в Трявна учениците от местното училище по дървообработване ще поднесат на машиниста Алберт Иванов, който е реставрирал машината, дърворезба, изобразяваща локомотива. Хилда Казасян ще включи в клипа си моментите от посрещането. Жителите на Трявна ще разглеждат безплатно царския вагон.

Пътуващите ще се включат в шествието към града, където в продължение на три часа ще се забавляват с богатата програма по повод Гергьовден в Трявна.

 


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Влакчета на ужасите
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръпки ме побиват!!!
2
0
 
7
 
! Отговори
горанов преди 3 години
училището не е просто местно по дървообработване а Национална гимназия за приложни изкуства "Тревненска школа"
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1-ва атракция - закъснение на влака....с няколко часа.

2-ра атракция - места за правостоящи за всички платили запазено място.

3-та атракция - товарен вагон за заплатилите първа класа

и още...