Роми пребиха фелдшерка, празнували излизане от затвора

Пострадалата жена смята да съди нападателите си
18 юни 2017 08:17,
123
Роми пребиха фелдшерка, празнували излизане от затвора
Снимка: архив Булфото

Фелдшерка от филиала на спешния център в Роман бе пребита от група роми след като екип се отзовал на повикване за инцидент.
 
Екипът попаднал пред жилищен блок в града, пред който около 50 роми празнували излизането от затвора на 28-годишния Георги Марков. Именно той пострадал като си разрязал ръката, вероятно със счупена бутилка.

Пияната компания се възмутила, че фелдшерката Росица Годжовска действала много бавно и според тях тя не обърнала достатъчно внимание на пострадалия. Няколко души се нахвърлили върху уплашената жена и започнали да я ритат и блъскат.
 
Фелдшерката все пак успяла да се измъкне от тълпата и да се качи в линейката, която веднага потеглила към центъра. По пътя шофьорът помолил за помощ полицията за справяне с агресивните роми. По-късно униформените арестували няколко от най-буйните.
 
"Такъв ужас не съм изживявала отдавна", сподели пред "24 часа" пострадалата Годжовска.

"След нападението срещу мен съм цялата в натъртвания и синини. Моите колеги в центъра ми оказаха помощ, но очаквам да бъда прегледана и от съдебен лекар и ще съдя нападателите си", разказа още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Масово шведи, които не могат да четат карат пияни и се блъскат в каквото сварят. Всеки ден разни халтави нападат хора по улиците. Защо едните не са в затвора, а другите в психиатриите? Ей, за това вината е на тъ.пия, корумпиран на дребно гащник-чиновник. Уволнете некадърната *** от ведомствата и ще намалеят нелепите инциденти. В институции като МОН примерно са само луди некадърници, после защо всеки ден някой претрепал някой в у-ще. Ами българска работа!
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е,г,а ти и т,ъп,а,н,ариге
20
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищщо бе, ще се изпаткате пак за ГЕРБ на изборите и ще се оправи работата нали???Ей няма талъв мало-умен народ като българския! НЯМА!
19
0
 
26
 
! Отговори
ЦОНЬО преди 6 години
държавата, кучета я яли , къде е
18
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Масово точно българите не си вършат работата от мързел и злобичка. Резултатът е, че *** джери се чувства безнаказан. Празнувал бил излизане от затвора. Сигурно пуснат и предсрочно за добро поведение. Накарайте българските чиновници да не пият диазепами, а да си вършат работата и няма полуживотните да буйстват. Ще си седят кротко в затвора или психиатриите и толкоз. Ама пусто рушветче от 100 лв, как чиновника да не го прибере! Така и шоф. книжки продават, после защо толкова жертви на пътя
17
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ромите отново с подвиг. Учудени има ли?
16
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
типично празнуване по ромски -- да пребиеш някого , екстри на побоя - да е сам ,да е слаб ,да не може да отвърне и за всеки случай да е групово .
15
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те са бъдещето на мртвият ни, гнил егнос.
14
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като ходят по сигнали в ромски махали - така ще е. Който го е страх от мечки не ходи в гората. Аз ако бях лекар в спешното - нямаше да ходя в махалата, освен ако не ме придружава патрулка. И пак нямаше да се чувствам съвсем сигурен...Така се процедира с братята роми. Не плащат вода - спира се. Не плащат ток - спира се. Бият лекари - спираме им лекарите...
13
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато Тиквара е на власт ше е така! Трябва нов и смел човек, който при такива случаи изпраща баретите, разчистват както те си знаят и ще има мир. Като влязат десетина пъти из страната и накажат , всичко ще мирне. Но Тиквара си ги купува на изборите. Помните графиките, най-много са гладували за гробарите. Да не мислите, че са ум чели програмата? Срещу кинти и номер на ръката. Така си осигурява гласове доцента от Банкя. Но всички знаят. Къде са ПатрЕотите? Траят си
12
2
 
38
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Петдесет роми в Роман на едно...място;бай Тошо ще се обърне в гроба си ако...разбере.Когато бе на власт,тук там прибягваше някой такъв и се...оглеждаше страхливо,да не го спре кварталния да му провери документите и да го пита,що не е на...работа.
11
17
 
6
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Като чета просташките коментари си мисля че наистина простаците у нас са болшинство.
10
2
 
8
 
! Отговори
до 26 преди 6 години
Е, как къде са? Във властта са!
9
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фелдшерката първа е нападнала групата роми. В опит да се самозащитят са я ранили. Фелдшерката в затвора. За ромите орден Стара Планина 1-ва степен и обезщетение по 50 хил.евро.
8
0
 
26
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 6 години
Празнуват шведите...................и интересни празници имат!
7
0
 
17
 
! Отговори
no coment преди 6 години
"Такъв ужас не съм изживявала ОТДАВНА" , а не никога!?
6
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво има да ги съди. Държавата ако е държава отива и ги арестува тия.(ако трябва и с рота войници).
5
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, но ако българин, здравно осигурен, повика спешна помощ се започва: " Няма коли в района, отидете със собствен транспорт и т.н." в опит да не се отиде на адреса. А когато звъннат .. веднага се отзовават... скоро няма да ми е жал за тези лекари.
4
1
 
64
 
! Отговори
Лицемерите Отбхк преди 6 години
Защо мълчат лицемерите от Антибългарския Лъжехелзински Комитет,които никога не са защитили един българин?Ето това са фактите,не език на омразата,а езика на истината..Омразата идва от Делата им и мълчаливото съучастничество на държавата под юздите на с.о.р.о.с.о.и.д.и.т.е
3
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом са м***нгали са невинни!