Красимира за убития холандец: Съжалявам, нямаше как да помогна!

Тя коментира още, че той е бил жив, когато са напуснали жилището му
21 юни 2017 17:00,
33
Красимира за убития холандец: Съжалявам, нямаше как да помогна!
Снимка: архив, Булфото

"Нямам пряко участие, бях там, знам кои са го извършили. Предполагам, че ме викат за свидетел, но може и като съучастник. Но аз бях заплашвана, надявам се това да окаже някаква роля. Бяха трима българи, които се занимават предимно с това. Супер бързо стана всичко, не ги познавам.

Самото деяние не го видях, видях как влизат и излизат. Моята роля бе само да позвъня на вратата на човека, за да влязат. Видях, че го удрят, но когато си тръгнахме беше още жив, по-късно е починал. Никой не е очаквал, че така ще се развият нещата и ще се стигне до най-лошото. Искрено съжалявам за човека, но и нямаше как да му помогна".

Това заяви 21-годишната Красимира Костова от Бургас веднага след делото за екстрадиция в Окръжния съд.

Още по темата

Младото момиче потвърди, че е съгласна доброволно да бъде предадена на холандските власти.

По закон тя има право да обмисли решението си в тридневен срок. По тази причина същинското дело за екстрадицията бе насрочено за 26 юни.

Дотогава се очаква да пристигнат и писмените гаранции от страна на холандските власти, че ако бъде осъдена и желае да излежава присъдата си в родината, българката ще бъде върната обратно.

Убийството, в което бе заподозряна Красимира, е извършено на 20 март, а жертвата е 65-годишен холандец, който имал частна плантация за марихуана в дома си.

Най-вероятно тя е била обект на посегателство от страна на българската банда. Когато местната полиция пристигнала на адреса установила, че плантацията е прясно обрана.

65-годишният холандец е бил вързан на стол със свински опашки и тиксо. Именно по една от лентите тиксо е открито ДНК от Красимира, както и черен косъм, който също се свързва с нея.

Свидетели пък установили, че 3 или 4 лица излизат от жилището на жертвата, като направили и снимка на българката, която разпространили в местен сайт. Все още не е ясна конкретната причина за смъртта на холандеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Младия материал ТЪРСИ леки и бързи доходи. НЯМА ВРЕМЕ ????.
6
3
 
21
 
! Отговори
neo5 преди 6 години
Щом е открит освен неин косъм, и нейна ДНК представете си как тя им главно участие в убийството...
5
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами сега да започват ама тя не е бг ама тя е от сините ......вижте си ***
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми такъв материал произвежда Капитализма
3
2
 
30
 
! Отговори
Capital преди 6 години
Доста некачествен материал се е навъдил при младото поколение (и не само) !Няма елементарен инстинкт за съмосъхранение да не говорим здрав разум !Масово прости хора, планетата си отива !!!
2
2
 
52
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
Нямам пряко участие ...... Моята роля бе само да позвъня на вратата на човека, за да влязат .....Няма участие ! В никакъв случай !
1
8
 
12
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
сега европодлогите вкупом ще запеят псалми как няма да и се размине, щото ще я съдят в Нормална Държава, а не в абсурдистан видите ли.